کجای دنیا این قیمته غیر از ایران ؟
کجای دنیا این قیمته غیر از ایران ؟
بیا ببین اینم لینکش:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویرایش.حذف بشه لطقا
Last edited by saman65; 03-07-2010 at 12:33.
اینم واسه دوستانی که به super amoled گیر دادن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب کسی مگه جلوتو گرفته رفتی پول دادی برنامه آیفون خریدی حالا پول بده برنامه آندروید بخر تقصیر ما چیه نمیری برنامه بخری؟
تو مارکت 65 هزار تا برنامه هست یعنی از 65 هزار تا فقط یکی رو پسندیدی؟
بعدشم لحن صحبتتو درست کن 5 ساله اینجا بودم بد دهنی به کسی نکردم ولی دلیل نمیشه حرف بد زدن بلد نباشم
باز صد رحمت به موبایلستان که منطقی برخورد می کنن.
من گفتم که داریم بحث می کنیم که کسی سرش کلاه نره یا اگرم میخواد بخره همه جوانب رو سنجیده باشه
بازم می گم لحن صحببتو درست کن وگرنه به طرز دیگری برخورد می کنم.
ممنون
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:09 AM ----------
صفحه آیفون بهتره ولی رنگ ها توی سامسونگ تا حدودی شفاف ترند راستی میشه عکس مقایسه رو یک عکس به پس زمینه سیاه یا قهوه ای بزاری چون super amoled توی رنگ های تیره قویه نه روشن
آقا سامان بذار متقاعد بشه!دوستمون می گه غیر از ایران اونوقت شما بازم می آین یه لینگ می دین واسه ایران!![]()
من از همه دوستان معذرت میخوام که تاپیکتونو شلوغ کردم اتفاقا به مدیر انجمن پیشنهاد کلوپ آندروید رو دادم میرم اونجا ادامه میدم
شماها هم یک طرفه برین جلو
خدا به همراهتون دوستان
بازم معذرت اگر کسی ناراحت شد
کسی ناراحت نمیشه!!! ولی این تاپیک جای این بحث ها نیست
آندروید تازه اول راهه و تا بخاد جا بیوفته حالا حالاها باید صبر کرد چه برسه که با mac os x ایفون مقایسه بشه!!!
من خودم همه ی برند ها رو تست کردم و روی هیچ برندی هم تعصب ندارم...
واقعا آیفون یه چیز دیگست... چه از لحاظ نرم افزاری و به روز رسانی - از لحاظ قدرت سخت افزاری و کیفیت ساخت..
توی برندهایی مثل نوکیا و .. اگه یه مشکل نرم افزاری برای سیستم عامل وجود داشته باشه حداقل باید 6ماه صبر کنی اونم شاید آپدیت بیاد....
ولی اپل همیشه میخاد سیستم عامل و نرم افزار ها در حداکثر کارایی قرار داشته باشند.![]()
کاملا درسته چون اپل بخش نرم افزاریش خیلی قویتر از بخش سخت افزاریشه
بازم ممنون دوست عزیز
خداییش هرچی باشه ، هر طور باشه ، بچه های اینجا خیلی با جنبه هستن
ما رفتیم دوزار تو آیفون دات آی آر پست دادیم ، اکثرا بچه مچه بودن ، کلی بحثمون شد و درگیری ، یکی از یکی بدتر ، خداییش بکس پی سی رو کسی نداره هرچی هم باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)