اقا نمیشه به این بازی مثل GTA ماشین و مد و ... اضافه کرد؟
اگه بشه خیلی جالب میشه
اقا نمیشه به این بازی مثل GTA ماشین و مد و ... اضافه کرد؟
اگه بشه خیلی جالب میشه
ماشین اضافه کرد ؟اقا نمیشه به این بازی مثل GTA ماشین و مد و ... اضافه کرد؟
اگه بشه خیلی جالب میشه
حدود 100 تا ماشین داره ..شما سیو آخر و کامل که صفحه قبل گذاشتم رو دان کنم همه ماشین هاش و مراحل فرعیش باز میشه...باید بری تو گاراژ..
پس کی این مورسه لاگو تو این بازی آزاد میشه ؟ الان فقط لامبرگینی دیابلو هستش و RUF ....
اقا این SHIFT که وقتی میزنیم از میتونیم به هر ماشینی سوار بشیم تا اخر میمونه یا بعد یه مرحله ای باید ماشینو از گاراژ بخریم اگه باقی بمونه یکم بی مزه میشه و دیگه پول و ... هیچ ارزشی ندارن و این بازی کلا چند تا chapter هست؟
ممنون
این حالت تا همیشه در بازی هست و اصلا لذت بازی به همین شیفت کردنش هست..اقا این SHIFT که وقتی میزنیم از میتونیم به هر ماشینی سوار بشیم تا اخر میمونه یا بعد یه مرحله ای باید ماشینو از گاراژ بخریم اگه باقی بمونه یکم بی مزه میشه و دیگه پول و ... هیچ ارزشی ندارن و این بازی کلا چند تا chapter هست؟
ممنون
در مورد پول و خریدن ماشین باید بگم توی شهر هر ماشینی که شما بخوای پیدا نمیشه و اکثر این ماشین های مدل بالا رو باید از گاراژ بخری ..تو شهر جمعا از 100 تا ماشین 20 تا بیشتر تو شهر نیست..بقیه اش تو گاراژ هست..
RUF همون پورشه است؟
آره همون پورشه خودمونه![]()
منم همین سوال رو دارم
کسی خبر نداره میشه یا نه؟
فکر کنم نمیشه
یه سوال اقا من تو اون مرحله که باید بمب های زیر کامیون هارو خنثی کنیم مشکل دارم لطفا یه نفر سیو یا هرچی که بتونم اون مرحله رو بگدرونم بده
ممنون
سیو 100% بازی رو چند صفحه قبل گذاشتم..میتونی دانلود کنی ولی فکر نمیکنم بشه از ادامه اون مرحله آورد...فکر کنم نمیشه
یه سوال اقا من تو اون مرحله که باید بمب های زیر کامیون هارو خنثی کنیم مشکل دارم لطفا یه نفر سیو یا هرچی که بتونم اون مرحله رو بگدرونم بده
ممنون
پیشنهاد میکنم خودت ردش کنی یه ذره سخت هست ولی سعی کن اول اون کامیون هایی که در فاصله های دور تر هست رو خنثی کنی بعدش برو سراغ نزدیک تر ها..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)