سرعت اتصال من خیلی بالاست ولی دانلودم شده 5 کیلوبایت.............آخه چرا اینجوریه؟............یعنی نباید به هم ربط داشته باشن؟
![]()
سرعت اتصال من خیلی بالاست ولی دانلودم شده 5 کیلوبایت.............آخه چرا اینجوریه؟............یعنی نباید به هم ربط داشته باشن؟
![]()
به منطقه ربط داره! هرچقدر منطقه شلوغتر باشه سرعت هم کمتره! سرعت 5 کبلوبایت مخصوص گوشیهایی هست که فقط GPRS دارن! تکنولوژی جدیدی هست در گوشی ها به نام EDGE که سرعت را حتی تا 30 کیلو اضافه میکنه!
ولی بیشتر به منطقه ربط داره. الان دانلود من 15 کیلو هست!
از 97 خداتر توی اینترنت که نداریم که؟............بازم همون 5کیلوبایته!.......دیروز 15 کیلوبایت ثابت مونده بود ولی امروز شده 5!!!به منطقه ربط داره! هرچقدر منطقه شلوغتر باشه سرعت هم کمتره! سرعت 5 کبلوبایت مخصوص گوشیهایی هست که فقط GPRS دارن! تکنولوژی جدیدی هست در گوشی ها به نام EDGE که سرعت را حتی تا 30 کیلو اضافه میکنه!
ولی بیشتر به منطقه ربط داره. الان دانلود من 15 کیلو هست!
به زمان و مکان مربوطه
شب حدود 12 تا 2 سرعت پایینه چون ترافیک بالاست و روز ها از 11 صبح تا 5 بد از ظهر هم سرعت پایینه ولی اگه میخوای دانلود خفن بکنی از ساعت 3 صبح تا 9 و 10 خوبه از اون ور هم از 6 و 7 عصر تا 11 شب
راستی من تا الان 5.6GB دانلود داشتم "-:از ساعت 00:20 روز 1تیر تا الان !
راستی من سرعتم خیلی بره بالا 35kB/s دانلود دارم و 10kB/s آپلود
راستی یه چیزه جالب , سرعت دانلود من به حجم دالودم بستگی داره!!! یعنی اگه تو یه لحظه هم دارم چند صفحه باز میکنم و میچتم و مثلا 2تا فایل هم دانلود میکنم سرعتم بلاتره تا اینکه فقط همون 2 تا فایلو دانلود کنم![]()
Last edited by Lovelyman; 09-07-2010 at 13:36.
خیلی فوری!!
سلام
دوستان آیا شارژ شگفت انگیز قابل پس گرفتنه؟یعنی کدی چیزی هست که بزنیم بیخیال بشه؟اگه بعد از مدت مشخص هنوزشارژ داشته باشیم چی؟میسوزه؟
شارژ تو پاچه رفته پس گرفته نمیشودخیلی فوری!!
سلام
دوستان آیا شارژ شگفت انگیز قابل پس گرفتنه؟یعنی کدی چیزی هست که بزنیم بیخیال بشه؟اگه بعد از مدت مشخص هنوزشارژ داشته باشیم چی؟میسوزه؟راهی نیست
شما با کدوم طرح 5-6 گیگ دانلود کردی؟؟؟
این ایرانسل هم گندشو در آورده.
من یه سرویس gprs نامحدود شبا و آخر هفته ازشون گرفتم شروع کردم به دانلود کردن. یه هو دیدم یه sms اومده که می گه خط شما یه طرفه شده ( در حالی که من هیچ بدهی قبلی نداشتم). وقتی باشون تماس گرفتم طرف گفت ببخشید اشتباه شده و خودمون اصلاحش می کنیم البته چون می خوره به تعطیلی باید چند روز منتظر باشید.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با نامحدوده ماهانه در ضمن پنج ممیز شش دهم گیگشما با کدوم طرح 5-6 گیگ دانلود کردی؟؟؟![]()
پس اینکه میگفتن ماهانه نامحدود تا 3 گیگ دانلود میکنه و بعد دیگه وصل نمیشه درست نیست.ای ول کارت درسته.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)