تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 311 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نکته اصلی این خبر خوشحال کننده اینه که اگه این نسخه فول نکست جن باشه برای pc باشه باید منتظر کیفیت خیلی بالاتر از نسخه کنسول برای pc باشیم و دو تا فوتبال توپ برای pc داشته باشیم . هر چند که به نظرم امسال سال pes 11 هستش . البته تو نسخه pc تو کنسول که همچنان fifa جلوتر هستش .
    نکته جالب تر اینکه میشه با ویرایش بازی لیگ ایران رو هم درست کرد و کمبودهایی رو که توی نسخه کنسولی وجود داره با ادیت بازی برطرف کرد با این شرایط میشه گفت نسخه pc میتونه بهتر از نسخه کنسولیش باشه .

فکر میکنم بچه های PC دار از این به بعد باید پیگیر اخبار فیفا هم باشید چون این نسخه pc دیگه نسخه بی کیفیت کارنت نیست و طبق گفته EA بخشهای مختلف بازی نکست خواهد بود از جمله گیم پلی بازی که دقیقا این موارد اصلی از گیم پلی عنوان شده : انیمیشنها , سیستم 360 درجه واقعی , فردیت گرایی در کنترل و حرکت با توپ , ضربات ماهرانه و فنی به توپ , فعل و انفعالات فیزیکی بین بازیکنان , مهارتهای تکنیکی بازیکنان و ....
    با این شرایط EA زنگ خطر رو برای کونامی به صدا در آورد چون چیزی حدود یک سوم از گیمرها از سیستم PC برای بازی استفاده میکنن . من الان نگاه میکردم بعد از این خبر تا الان چیزی در حدود 400-500 پست توی سایت تخصصی EA در این رابطه از طرف گیمرها ارسال شده که خیلی از گیمرها میگند ما از الان سفارش خرید بازیو به فروشگاههای ارائه کننده این بازی خواهیم داد .

تصویر با کیفیت و بزرگی از عکس صفحه قبل فیفا 11 PC :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گرافیک بازی توی این تصویر کاملا مشخصه که نکست شده .
    Last edited by 4039; 08-07-2010 at 20:51.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MJ assassins creed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا حسین دمت گرم که یه ملت رو خوشحال کردی خداییش دیگه اعصابمون خورد شده بود از کارنت بودن.حالا میشه گفت ماریو نیست.
    تصویر با کیفیت و بزرگی از عکس صفحه قبل فیفا 10 PC :
    آقا حسین شرمنده ببخشید جسارت میکنم این نسخه فیفا 11 است.اشتباه تایپ کردی.
    Last edited by MJ assassins creed; 08-07-2010 at 20:43.

3. 2 کاربر از MJ assassins creed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

باید منتظر خبرهای تکمیلی و مشخص شدن تفاوت های نسخه ی next-gen PC با نسخه ی next-gen کنسول ها بود. امیدوارم کاستی و کمبود و ضعف عمده ای وجود نداشته باشه.

5. 5 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

خوب خبر رو الان خوندم که دیدم دوستان زحمتش رو کشیدن
    خبر خوبی بود
    بالاخره ما هم رو این PC که این همه خرجش کردیم یک بازی میشه نصب کنیم حالش رو ببریم
    اونم شاهکاری به اسم FIFA

7. 7 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون حسین جان از خبر. ولی خب آیا گیم پلای شامل چیزهای دیگه هم میشه که این همه مورد رو نام برده ؟ فکر کنم کلاً گیم پلای در پی سی نکست شده باشه با این حساب. در ضمن گرافیک بازی هم با توجه به اون عکس کاملاً نکست هست

9. 2 کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

عزیزی اطلاع داره ، نسخه Demo کی منتشر میشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

ممنون حسین جان از خبر. ولی خب آیا گیم پلای شامل چیزهای دیگه هم میشه که این همه مورد رو نام برده ؟ فکر کنم کلاً گیم پلای در پی سی نکست شده باشه با این حساب. در ضمن گرافیک بازی هم با توجه به اون عکس کاملاً نکست هست

جای این پست اینجا نیود ولی خب شما نباید ناراحت باشی چون اینجا ایران اسلامی است
    مصطفی جان من احتمال زیاد میدم نسخه pc امسال بطور کامل نکست نباشه شاید مثلا 80 یا 90 درصد نکست باشه و یا شاید مثلا نسخه 10 کنسولی رو با کمی تغییر برای pc پورت کنن علت این حدس من اینه که اینا اخبار و تمام مسائل مربوط به نسخه pc رو همزمان با نسخه کنسولی ارائه ندادن علت دوم هم اینه که صراحتا نگفتن نسخه pc دقیقا مثل نسخه کنسولیه اما به هر حال چیزی که مسلمه اینه که بدون هیچ شکی نسخه pc امسال خیلی به نسخه های کنسولی شباهت داره .

عزیزی اطلاع داره ، نسخه Demo کی منتشر میشه ؟
    بیژن جان پارسال که یک ماه قبل از انتشار بازی اصلی دمو رو منتشر کردن بنابراین باید کمتر از دو ماه دیگه دمو نسخه 11 رو منتشر کنن .

12. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

تصاویری از نسخه pc :

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

ای بابا اگه دقيق مثل کنسول نباشه که بازم ضد حاله اينا نميتونن يکاری رو درست انجام بدن؟ اين لينک رو ببينيد فکر ميکنم مثل کنسول ها باشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من هیچ وقت به عکس اطمینان نمی کنم ولی اینکه امسال بازی فوق العاده ای خواهیم داشت شکی نیست
    راستی دوست گلم ازتون خواهش میکنم اون امضا تون رو درست کنید آخه یه مقدار بی انصافیه ببخشیدا ولی ..... درستش کن لطفا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •