هر کی ضبط کرده، هر چقدر هم مزخرف بوده، حداقل قسمت آخر مربوط به Black eyed peas و Alicia Keys و Shakira رو یه جوری آماده کنند ما دانلود کنیم، پلیز :( این همه شیکم خودمونو صابون زدیم آخرش هیچی به هیچی ... :(
هر کی ضبط کرده، هر چقدر هم مزخرف بوده، حداقل قسمت آخر مربوط به Black eyed peas و Alicia Keys و Shakira رو یه جوری آماده کنند ما دانلود کنیم، پلیز :( این همه شیکم خودمونو صابون زدیم آخرش هیچی به هیچی ... :(
بیوتی فول
پسر شکیرا چی کارکرد....دیدین همه رو ازخود بیخود کرد....حتی اون مجریzdfدختره(بااون موهاش)هم داشت(می رقصید).........
حیف که بابام خونه بود...........اگه نبود..................حیف.
اگه جایی کاملش هست میشه واسه دانلود لینک بزارین...
سلام.دوست عزیز من هم --- دارم.راهنمایی میکنی که چه طوری این کانال رو با دی وی بی باز کردی؟
آیا از پلاگین استفاده کردی؟یک توضیح مختصر بدی ممنون میشم.
نگو همچین داغ دل ما رو تازه کردی :( :(
چی و نگم؟
میدونی چقدر درد سر کشیدم تا بالاخره تونستم برنامه رو کامل ببینم؟؟؟
گروه بلاک اید پیس هم بودن.......
ولی ولی ولی وای وای وای............اصل کاری شکیرا بود....................وقتی اومد تو صحنه مثل یه تیکه جواهر می درخشید
......................خیره کننده بود
.....................باید می دیدی
....................
بمیری، من هم کلی زحمت کشیدم و 15 برابر تو حرص خوردم ولی هیچی نسیبم نشد ~x(
یه سایتی نیست replay بزاره ؟ یه شبکه ای نیست repeat بزاره ؟ یه نفر تو دنیا نیست اینو واسه دانلود بزاره ؟ :(((
نگو بابا!!! من بمیرم؟دلت میاد؟جدی 15برابرمن حرص خوردی؟اونوقت نترکیدی؟باید تا حالا میموردی........
شوخی کردم.باید چند ساعتی رو صبر کنی.
گشتم چیزی گیرم نیومد.
بازم میگردم.
چند تا ویدئوی فسقلی تو یوتوب پیدا کردم ، یکی waka waka شکیرا تو این کنسرت، کیفیتش هم بد نیست، دارم دانلودش می کنم، با یکی از اجراهای alicia keys ...
ولی اینجوری سخته :( تیکه تیکه حال نمیده به آدم.
آقا افتتاحیه امشب پخش میشه ؟؟
دیشب که داشتیم بالا میاوردیم !
خواننده آفریقایی ها میومدن قیافه ها ماله دهه 80 ...یه زنه میخوند ( آفریقایی) آدم دوست داشت بشینه گریه کنه
انگار از اول عمرش به جای صبحونه خوردن سیگار کشیده بود ! صدا کلفت ..اکشن پایین..خونسرد..عینک دودی تو شب
افتتاحیه امشب ساعت چنده؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)