چیزی تا شروع جام نمونده ... ببینیم اونجا چی میشه ! من برای تیم شما آرزوی موفقیت می کنم !
چیزی تا شروع جام نمونده ... ببینیم اونجا چی میشه ! من برای تیم شما آرزوی موفقیت می کنم !
حسين جااااان دمت گرم ...
خيلي باحالي ...
به خاطر زحمت هاي شما و تمام دوستان ممنونم ...
ايشا... فردا آمريكارو آبكش ميكنيم و قدرت رو نشون همه ميديم
منم بازي رو براتون تفسير ميكنم![]()
منم از لطفی که هر دو شما و دوستای دیگه دارن بهم دارند، بی نهایت ممنونم! ایشالا در قدم اول، آمریکا رو مقتدرانه شکست میدیم!
دوستانی که توانایی دارند، خبرهای مربوط به انگلیس رو از سایتای مختلف (حالا ایرانی یا ترجمه از سایتای خارجی) جمع کنن و اینجا قرار بدن! ضمنا پیشنهاد می کنم بیایم تو تاپیک قبل از اعلام ترکیب نهایی، ترکیب انگلیس رو پیش بینی کنیم و یه تحلیلی روش کنیم!
من کلا سعی کردم واقع بین باشم! دوست ندارم رو تعصب راجع به تیمم حرف بزنم، اما بدون رودروایسی باید بپزیریم که تیم ملی انگلستان فعلی، یکی از قدرتمند ترین تیم های تاریخشه! شما شک نکنید اگه انگلیس پتانسیل قهرمانی نداشت، این همه طرفدار اینگلیس تو فروم اامیدوار نبودند. هر چند واقعا کار سخته!
در مجموع ایشالا قهرمانیم!![]()
بچه ها به نظر شما کیا فیکس بازی میکنن ؟
100 درصد موافقم. به نظر من هر کسی نظرشو بگهپیشنهاد می کنم بیایم تو تاپیک قبل از اعلام ترکیب نهایی، ترکیب انگلیس رو پیش بینی کنیم و یه تحلیلی روش کنیم!![]()
به نظر من ترکیب اصلی به این صورت هستش البته اگه گرت بری مصدوم نباشه:
گرین
تری-کینگ-گلن جانسن-اشلی کول
لمپارد-بری-لنون-جرارد
رونی-هسکی
Last edited by vahidgame; 11-06-2010 at 13:59.
نظر من :
هارت ( دروازبان )
اشلی کول - تری - کینگ - گلن جانسون (مدافعین )
بری ( با آمریکا احتمالا کریک ) ( هافبک دفاعی )
جرارد - لنون ( گوش ها )
لمپارد ( پشت مهاجم )
رونی - کراوچ ( مهاجما )
ممنون روشن شدمهمانطور که هر کشور نمادی از یک حیوان واسه خودش داره (مثلا فرانسه = خروس یا آمریکا = عقاب یا کانگرو = استرالیا یا بازم بگم؟!) نماد کشور انگلستان شیر هستش.
این نشان سه شیر هم فکر کنم از زمان ریچارد اول ایجاد شد و تا الان باقیه و توی بخش های ملی کشور انگلستان از این نشان که یه نشان سلطنتی هستش، استفاده میشه!
حالا از گروه خودش سعد کنه بعد برسه به مراحل بالاتردر قهرماني كره شمالي در جام جهاني هيچگونه شك و ترديدي وجود ندارد
اول بگم سیستم من 4-4-2 هستش!:د ی
به نظر من دیوید جیمز دربازهبان انگلیس خواهد بود. چون تو بازی اول باید تو این پست از باتجربه ترین آدم استفاده کرد.
دفاع چپ هم قطعا اشلی کول خواهد بود! چون تا زمانی که مدافع خوبی مثل اشلی کول تو تیم سرحال باشه، وارناک نمیتونه به جای اون بازی کنه. هر چند ایشالا بازی با اسلوونی یه بازی کاملا تشریفاتی بشه تا وارناک رو تو اون بازی ببینیم.
دو دفاع وسط هم به نظر من تری و کرگر هست! البته احتمال حضور لدلی هم خیلی زیاده. چون کرگر یه مدافع دو منظوره است و در سمت راست هم ازش استفاده میشه، به همین خاطر شاید تو نیمکت بمونه واسه تعویض با گلن جانسن.
دفاع راست هم قطعا گلن جانسن. چون انگلیس تو راست خط دفاعی متخصص تر از اون نداره.
هافبک چپ مثل بیشتر موقع ها یکی از مشکلات انگلیس هستش... تو این پست هم فقط گرت بری رو به صورت تخصصی داریم! البته وجود اشلی کول و نفوذ هاش قطعا این مشکل رو کم میکنه. در کل به نظر من گرت ایشالا این پست رو تا آخر جام جهانی در اختیار داره.
هافبک های وسط هم بدون شک لمپارد و جرارد هستش! دیگه تو این شکلی نیست! البته تعویض لمپارد و کریک هم حین بازی ها محتمله! البته استفاده از میلنر هم تو این پست خیلی بعید نیست.
هافبک راست! اصل رقابت این بخشه! جو کول، رایت فیلیپس، و حتی جیمز میلنر! به نظر من این رقابت رو جو کول میبره: دی! چون هم مجربتره و هم بازیکن سرعتی هستش و هم میتونه با هافبکه وسط هماهنگی بالایی داشته باشه! (اگه طرفش لمپارد هم تیمیه سابقش باشه که دیگه عالیه.)
بدون شک وین رونی مهاجم اول انگلستانه! مهاجم دوم هم قطعا کراوچ خواهد بود. چون یکی از روش های گلزنی انگستان در تمام ادوار تاریخ سانت از جناحین و وجود یه مهاجم قد بلند هستش... البته اگه انگلیس به یه تیمی بخوره که مدافعان قد بلند داره بخوره، قطعا وجود تجربه هسکی و شم گلزنیه دفو کار سازتره.
در کل این نظر منه! امیدوارم انگلیس تو این بازی اول که انصافا 50 درصد صعود انگلیس از این گروه هستش رو محکم برداره تا بعد از بازی الجزایر به دور بعدی بازی ها فکر کنه.
یاعلی![]()
Last edited by pcforlife; 11-06-2010 at 15:58.
عادل رفته آفریقای جنوبی (امیدوار نیستم!) یا مزدک یا خیابانی؟![]()
لوگوی یک جهان یک جام شبیه لوگوی مخابراته!عجب دکور ضایعه! چه بحثای کلیشه اییی!
دو زار خرج نکردن!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)