به نظر من آلوز باید فیکس باشه...مثلا یه جایی تو هافبک راست...جلوی مایکون...گیلبرتو سیلوا رو هم باید بیاره بیرون...فقط ملو باشه...خنده دار نیست برزیل با 2 تا هافبک دفاعی بازی کنه؟!!! خیلی مسخرست
به نظر من آلوز باید فیکس باشه...مثلا یه جایی تو هافبک راست...جلوی مایکون...گیلبرتو سیلوا رو هم باید بیاره بیرون...فقط ملو باشه...خنده دار نیست برزیل با 2 تا هافبک دفاعی بازی کنه؟!!! خیلی مسخرست
بچه ها نگران چیزی نباشید . تیم برزیل تیم خوبیه . حداقل با توجه به بازی غول های دیگه می شه این رو گفت! تا اینجا فقط آلمان خوب نتیجه گرفته که یک دلیلش هم ضعف شدید استرالیا بوده .
مطمئنا برزیل جلوی پرتغال و ساحل عاج بهتر و پخته تر بازی می کنه . ولی یه حقیقت اینه که دیگه نباید مثل قبل از تیم ها انتظار بازی زیبا و پر تحرک رو داشته باشیم! دوران اون فوتبال تموم شد :(
![]()
کلا بردن تیمهای دفاعی خیلی سخته...دیدین که اسپانیا هم شکست خورد چون سوئیس خوب دفاع می کرد...آلمان و آرژانتین بردن چون تیم مقابلشون دفاعی بازی نمی کرد...پس نمیشه زیاد به برزیل خرده گرفت...
تو بازیهای بعدی تیمها برای برد جلوی برزیل بازی می کنن و همین باعث ایجاد فضا واسه بازیکنای برزیل میشه...
جلو تیمای دفاعی بهتره تو تیم بازیکن خلاق باشه تا مشکلی پیش نیاد : الان خلاق داریم تو تیم ؟؟؟؟
داشتن بازیکن خلاق هم همیشه جواب نمیده!! مثل اسپانیا و بارسلونا...
یه چیزی می گم کتک نزنین ها!! این برزیل منو یاد برزیل 2006 میندازه...
باید یه چیزی باشه تو تیم که امید داشته باشیم اصلا بیخیال من دیگه نفوس بد نمیزنم باور کنید خیلی خیلی بیشتر شما دوستدارم برزیل قهرمان بشه چون برزیل کشور فوتبال منه و تعصبی به هیچ تیم ملی دیگه ندارم حتی ایران
اما حقیقت رو میبینم که این جام جام ما نیست بلکه معجزه بشه
پرتغال و ساحل عاج تیمهای خوبی هتند
کار برای برزیل ممکنه دشوار باشه
من که هنوزم فکر میکنم این تیم درست میشه.
بازی اول یه ذره به خاطر کم اطلاعاتی راجع به کره شمالی، بازیکنای برزیل محتاط بودن.
اگه مثل مقدماتی بازی کنن هیچ تیمی جلودارشون نیست
برزیل با تیم دومش توانایی رسیدن به نیمه نهایی رو هم داره
ورزش چه ربطی به سیاســت داره بیخیال
این تحریم هم از کجا معلوم اونا حق دارند یا نه
خب فرانسه هم پر !
رقبا دارن کم می شن یکی یکی : دی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)