تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 36 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 358

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011 | پیش فصل

آخر فروم باز mahdishata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض بارسلونا دست‌بردار نيست/گوآرديولا: فابرگاس را به خانه بازمي‏گردانيم

سرمربي بارسلونا با وجود اظهار نظر اخير آرسن ونگر اعلام كرد، همچنان به دنبال جذب سسك فابرگاس است.

به گزارش ايسنا، خبر‌ها درباره‌ي انتقال فابرگاس از آرسنال به بارسلونا از پيش از آغاز جام جهاني در رسانه‌ها مشاهده مي‌شد. آرسن ونگر به تازگي اعلام كرد، از شنيدن اخبار مربوط به فابرگاس خسته شده و ديگر علاقه‌اي به دنبال كردن اين موضوع ندارد و اين خبرها بايد به پايان برسد.

با اين حال پپ گوآرديولا هنوز نمي‌خواهد از جذب اين هافبك كاتالاني‌ انصراف دهد و به سختي تلاش مي‌كند تا در روزهاي باقي مانده از فصل نقل و انتقالات اين بازيكن را به خدمت بگيرد.

گوآرديولا دوشنبه در نشستي خبري گفت: فكر مي‌كنم، آوردن فابرگاس برايمان گران تمام شود. اما مي‌خواهيم فصل آينده او را در اختيار داشته باشيم. البته اگر سران باشگاه آرسنال نخواهند در اين باره گفت‌وگو كنند، بدون ترديد اين قضيه منتفي خواهد بود.

سرمربي بارسلونا در ادامه افزود: سبك بازي او كاملا با فوتبال ما هم‌خواني دارد. بنابراين تمام تلاش‌مان را خواهيم كرد، او را به خانه بازگردانيم.

گوآرديولا درباره تمديد قراردادش گفت: حداقل يك سال ديگر را هم در بارسا خواهم ماند.مي‌خواهم كارم را به خوبي انجام دهم و نتايجي كسب كنم كه مردم كاتالان به ما افتخار كنند.

گوآرديولا درباره قراردادهاي يك ساله‌اش گفت: از اين كه باشگاه اين اندازه به من اعتماد دارد و قراردادي 6 ساله را پيشنهاد مي‌دهد، بسيار خوشحالم. اما ترجيح مي‌دهم با قراردادهاي كوتاه مدت كار كنم. اين مساله كاملا شخصي است.

سرمربي موفق بارسلونا با اشاره به اهميت شرايط حاكم بر باشگاه گفت: معمولا قراردادهاي يك ساله مي‌بندم. اگر در پايان فصل شرايط مطابق خواسته‌هايم بود، قراردادم را تمديد مي‌كنم. فكر مي‌كنم اين شيوه كاملا مناسب باشد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از لحاظ تجربه و بزرگی شخصیت و کسب موفقیت برای یه سر مربی، وندرلی لوکزامبورگو بی نظیر بود. لوکزامبورگو مربی ای بود که دست رو هر تیمی تو لیگ برزیل گذاشته بود قهرمانش کرده بود. حتی تیمی مثل گویاس که در سالی که قهرمان شد تازه به دسته اول رقابتهای برزیل صعود کرده بود. موفقیقتهایی که اون به دست آورده بود قابل انکار نیست ولی او هم نتونست رئال رو به جایی برسونه. پس ضعف رئال فقط از جانب مربیانش نیست. در عوض شما مثلا گواردیولا رو در نظر بگیر. از لحاظ شخصیتی و مربی گری اصلا در حد و اندازه های امثال کاپلو، فرگوسن، مورینیو و ... نیست ولی ستاره های گرون قیمت تیمش ازش حرف شنوی دارن و روی اوضاع و احوال تیم مسلطه. چرا؟ چون به نظرم بازیکنهاش رو میشناسه و بازیکنها طبق نظر اون ارنج میشن. ولی تو رئال فلورنتینو پرس میآد ستاره های مد نظرش رو میخره و به مربی هم میگه که حتما باید اینا رو تو پستهایی که میخوان بازی بدی وگرنه از لحاظ تبلیغاتی ضرر میکنیم. مربی بدبخت هم همه ی اندیشه ها و تاکتیکهاش رو میبوسه میذاره کنار و این بازیکن ها رو که پرس خواسته میفرسته تو زمین. حتی به نظر من تو تعویض ها هم اختیار خاصی نداره و از قبل تا حدودی مشخصه که کیا باید تعویض بشن.
    در مورد کارلوس کرش هم باید بگم که فرگوسن در مورد اون گفته بود که اگه کارلوس در کنار من در سالهایی که در منچستر یونایتد بود، نمیبود ما نمیتونستم در سال 2008 قهرمان 3 جام بشیم و او یکی از بهترین کسانیه که میتونه با بازیکنای تیم ارتباط برقرار کنه و کار رو برای سرمربی راحت تر کنه و تاکتیکهای تیم رو به خوبی برای اونها جا بندازه.
    داداش خود من هم رئالیه و من هر روز شبیه همین حرفها رو از داداشم هم میشنوم که همه ی تقصیرها رو میندازه گردن مربی های رئال. در بین مربی های اخیر رئال فقط در مورد خوان رومن لوپز کارو با شما موافقم که در حد مربی گری رئال نبود ولی بقیه مربی های خوبی بودن که به خاطر سیاستهای مدیران رئال حیف شدن.

با عرض معذرت اگر همین جناب لوکزامبورگو مربی توانمندی در عرصه بین الملل ( بحث لیگ برزیل کاملا جداست ) بود باید در سطح جهانی موفق میشد و تداوم پیدا میکرد اما ایشون الان کجاست ؟؟؟

در مورد گواردیولا و بارسا باید این نکته گفته بشه که بارسای گواردیولا بازیکن ناآرام ( نخواستم از لفظ یاغی استفاده کنم ) مثل کریس رونالدو ندارد که بتونیم از لحاظ نحوه برخورد و کنترل ، پپ رو با پیگرینی مقایسه کنیم ، ضمن اینکه بحث دیگه ای که اینجا مطرح میشه همون مسئله مهم کاریزماتیک بودن یک مربیه ، در بارسا گواردیولا کاپیتان بوده و از تمام بازیکنان فعلی بارسا بارسایی تره ، پس همین عامل بازدارنده ای میشه که بازیکنان حدود رو رعایت کنند و البته حتما از قوانین و جریمه های بازدارنده پپ هم آگاهی دارید .

در باره ی کرش هم کاملا مورد تاییده که حتی میتونه به عنوان بهترین دستیار دنیا انتخاب بشه و منچستر سبک بازی امروزه خودش رو ( مبتنی بر بازیسازی از دفاع و عجله نداشتن برای حمله و به عبارتی با حوصله بازی کردن ) تا حدود زیادی مدیون همین جناب کرش هست و هیچ شکی در این نیست اما صرف به اینکه یک نفر دستیار خوبی باشه دال بر اینکه بتونه نفر اول کادر فنی خوبی باشه نیست ( البته عکس این مسئله هم صادقه به عنوان مثال منصور ابراهیم زاده خودمون یا مورینیو )

و البته این حق رو برای هم قائل باشیم که نظرات همدیگه رو ( حتی اگر درست باشد ) نپذیریم .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض پیگرینی: رئال مادرید 10 گیتاریست دارد اما یک پیانیست ندارد

سرمربی پیشین رئال مادرید می گوید در این تیم 10 گیتاریست عالی وجود دارد اما غافل از یک پیانیست.

به گزارش مهر، مانوئل پیگرینی در گفتگو با روزنامه شیلیایی "ال مرکوریو" در رابطه با ناکامی فصل گذشته تیم فوتبال رئال مادرید اظهار داشت: این خوب نیست که شما یک گروه موسیقی با 10 گیتاریست بسیار عالی داشته باشید اما پیانیست نداشته باشید. هیچکدام از آنها بلد نبودند پیانو بنوازند.

پیگرینی اشتباهات رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات تابستانی را هم از دیگر مشکلات این تیم عنوان کرد. رئال مادرید آرین روبن و وسلی اشنایدر را از دست داد و به جای این دو بازیکن، کریستاینو رونالدو و کاکا را خرید. آن دو هلندی با تیم های خود اینتر میلان و بایرن مونیخ، هم در لیگ های داخلی قهرمان شدند و هم به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافتند.

وی افزود: از دست دادن وسلی اشنایدر و آرین روبن و هزینه کردن 250 میلیون یورو، علت اصلی نبردن جام در فصل گذشته است.

وی در پایان گفت: فلورنتینو پرز بازیکنان مد نظر مرا فروخت. رئال مادرید در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا قهرمان نشد چراکه توان قهرمانی نداشت.

کد:
    Last edited by mahdishata; 20-07-2010 at 20:20.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض به دليل غيبت چهار روزه در تمرين‌ها؛ اوساسونا شجاعي و نكونام را بازخواست كرد

جواد نكونام و مسعود شجاعي به دليل غيبت 4 روزه در تمرين تيم اوساسونا مورد بازخواست قرار گرفتند.

به گزارش ايسنا، در حالي كه تيم اوساسونا 4 روز پيش تمرين پيش فصل خود را آغاز كرده است، جواد نكونام و مسعود شجاعي هنوز به اردوي تيم ملحق نشده‌اند كه اين موضوع واكنش كادرفني را به همراه داشته است.

به نقل از سايت رسمي باشگاه اوساسونا، اين دو بازيكن پيش از پيوستن به اردوي تيم و شركت در تمرين بايد در آزمون جسماني شركت كنند و پس از آن در كمپ استلا حاضر شوند.

بازيكنان ايراني حاضر در اوساسونا بايد در جلسه بعدي تمرين به صورت فشرده كار كنند تا افت آمادگي ناشي از اين غيبت 4 روزه جبران شود.

نكونام يكي از گزينه هايي است كه احتمالا پمپلونا را تابستان امسال ترك خواهد كرد. نكونام 29 ساله كه يك سال ديگر از قراردادش باقي مانده، پيش از اين مورد توجه باشگاه المپياكوس يونان قرار گرفته بود.

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

کریس رونالدو در یک قدمی دامادی

ایرینا شایک، نامزد کریس رونالدو در صحبتهایی از ازدواج قریب الوقوعش با ستاره پرتغالی می گوید

سایت گل- ایرینا شایک، نامزد روس کریستیانو رونالدو در صحبتهایی اعلام کرد که به زودی با این ستاره پرتغالی ازدواج خواهد کرد.

شایک در صفحه فیس بوک خود نوشت:« من و کریس به هم متعهد هستیم و تا قبل از آغاز سال جدید میلادی با هم ازدواج خواهیم کرد»

این در حالی است که پس از انتشار خبر تولد فرزند کریستیانو رونالدو، رابطه شایک و کریس تیره و تار شده بود ولی در سفری که کریس به آمریکا داشت، او و نامزدش با هم آشتی کردند

شایک در ادامه اعلام کرد:« به زودی اخبار جدیدی در این رابطه خواهید شنید.رابطه من و کریس خوب است. از زندگی ام راضی ام و زندگی در پرتغال را دوست دارم. مطمئن باشید که فرزند کریس را هم بزرگ خواهم کرد.هرچند که در ابتدا از شنیدن خبر تولد این نوزاد واقعا متعجب شدم.»

کریس رونالدو پس از نمایش ضعیفش در رقابتهای جام جهانی اعلام کرد که پدر نوزادی شده است و البته هویت مادر این نوزاد را فاش نکرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه errmii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

رئال آماده مبادله فان در فارت با شواین اشتایگر

مربی هلندی بایرن مونیخ تمایل زیادی برای به خدمت گرفتن فان در فارت دارد

سایت گل- پس از انکه تابستان گذشته سران باشگاه مادریدی در به فروش رساندن رافا فان در فارت، ستاره هلندی تیمشان ناکام ماندند،اکنون لوئیس فان خال تمایل زیادی دارد تا این ستاره هلندی را به رختکن تیمش بیاورد؛ از سوی دیگر ژوزه مورینیو نیز چشم امیدی به جذب باستین شواین اشتایگر بسته اند.

سال گذشته مشخص شد که فان در فارت برای یک فصل دیگر دررئال ماندنی است ولی امسال سران بایرن عزم خود را برای خرید این بازیکن توانا جزم کرده اند.

طبق گزارش منتشره در روزنامه آ.اس فان خال،مربی هلندی بایرن تمایل زیادی دارد تا هموطنش را به رختکن تیمش ببرد و امیدوار است تا بتواند فان در فارت را به عنوان بخشی از قرارداد شواین اشتایگر در آلیانس آرنا ببیند. این در حالی است که از سوی دیگر ژوزه مورینیو نیز به جذب شواینی فکر می کند.

آقای خاص خواهان آن است تا شواین اشتایگر و کاکا را در کنار هم به کار بگیرد و از همین رو این احتمال می رود که فان درفارت به آرین روبن در رختکن باواریایی ها ملحق شود و بدین ترتیب حضور نه چندان پررنگ او در برنابئو به پایان برسد.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

در مورد گواردیولا و بارسا باید این نکته گفته بشه که بارسای گواردیولا بازیکن ناآرام ( نخواستم از لفظ یاغی استفاده کنم ) مثل کریس رونالدو ندارد که بتونیم از لحاظ نحوه برخورد و کنترل ، پپ رو با پیگرینی مقایسه کنیم ، ضمن اینکه بحث دیگه ای که اینجا مطرح میشه همون مسئله مهم کاریزماتیک بودن یک مربیه ، در بارسا گواردیولا کاپیتان بوده و از تمام بازیکنان فعلی بارسا بارسایی تره ، پس همین عامل بازدارنده ای میشه که بازیکنان حدود رو رعایت کنند و البته حتما از قوانین و جریمه های بازدارنده پپ هم آگاهی دارید .
    شما به بازیکنانی مثل آنری، زلاتان و یحیی توره و یا حتی دانیل آلوز میگی آروم و سر به راه!؟؟
    اینا بازیکنایی بودن که تو باشگاه های قبلیشون اتفاقا سرکش و یاغی بودن ولی کنترل مدیریتی باشگاه بارسلونا اینا رو رام کرد.
    کریس رونالدو هم تا وقتی تو منچستر بود جرات نمیکرد شکر زیادی بخوره. چند بار که تو کاباره های شبانه دیده بودنش فرگوسن چنان گوشی ازش تابوند که دیگه از این کارا یادش بره. خب معلومه که اگه بالای یه بازیکن 90 میلیون بپردازی و اونهمه تبلیغات راه بندازی طرف خیال میکنه که باشگاه هر کاری که اون بکنه دیگه توبیخش نمیکنه و دیگه پس آزاده. رونالدو هنوز یه ماه از اومدنش به رئال نگذشته بود که در حالی که مست بود با ماشین توی تونل با سرعت بالا تصادف کرد و ماشین فوق لوکسش رو اوراق کرد. البته اگه من هم جای رونالدو بودم و پشتم از جانب مدیریت باشگاه این طوری گرم بود شاید از اینم بدتر میکردم. پیگرینی بارها گفت که اصلا اختیاری در آوردن یا نیاوردن رونالدو به رئال نداشتم و در عوض او روبن و اشنایدر رو نمخواستم که باشگاه بفروشه. معلومه که باشگاهی که 90 تا بالای یه بازیکن میده هیچ وقت اون رو تنبیه نمیکنه. برای همین هم گستاخ میشه و بقیه رو هم با خودش گستاخ میکنه. به گواردیولا پیشنهاد داده بودن که روبینهو رو بخره که گفته بود از اینکه رختکن تیم رو به هم بزنه نگرانم و به همین دلیل نمیخوامش. حالا اگه رئال باشه و چشم فلورنتینو پرس بگیرتش حتما میره و میخرتش. گو اینکه خرید و بعدش هم پشیمون شد. حالا برای اینکه یکمی بحث رو عوض کرده باشم جالبه اینو برات بگم که روبینهو اولین فصل حضورش تو منچستر سیتی با هلیکوپتر شخصیش که اجاره کرده بوده صاف میومده وسط زمین چمن تمرینی فرود میومده تازه اونم وقتی که همه بازیکنا مشغول گرم کردن بودن. لامصب نمیکرده حداقل وقتی این کار رو بکنه که هیچ کس از بازیکنا و کادر فنی اونجا نباشن. خب همین جوری شد که من سیتی علیرغم اون همه ریخت و پاش مالی شیخ زائد به هیچ مقامی نرسید.

شاد باشی.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ارنستو برونزتي: مورينيو قصد دارد درنته را حفظ كند

سايت گل- ارنستو برونزتي، يكي از فعالان بازار نقل و انتقالات گفت كه ژوزه مورينيو، سرمربي تيم رئال مادريد، اعتقاد زيادي به رويستون درنته دارد. اين در حالي است كه در چند روز اخير شايعات زيادي در مورد علاقه باشگاه هاي يوونتوس و فيورنتينا به اين هافبك هلندي به گوش مي رسد.

گفته مي شود كه درنته با هر دو باشگاه مذاكراتي داشته است و امروز جوزپه ماروتا رسما اعلام كرد به دنبال يك بازيكن براي سمت چپ خط مياني تيمش است.

از سوي ديگر بنفش ها نيز به درنته به عنوان جانشين مناسبي براي خوان مانوئل وارگاس نگاه مي كنند. اين بازيكن پرويي علي رغم اينكه گفته قصد دارد در فيورنتينا بماند اما با باشگاه هاي زيادي مذاكره كرده است.

اما برونزتي تاكيد كرده كه درنته در سانتياگو برنابئو خواهد ماند و مورينيو قصد دارد به او فرصتي براي بازي بدهد.

او در مصاحبه با ويولا نيوز گفت:" اين چيزهايي كه گفته مي شود، درست نيست. مورينيو او را در نظر دارد زيرا او بازيكني سطح بالاست و طرفداران نيز علي رغم انتقادات اوليه او را پذيرفته اند."

کد:
    اولتیماتوم22 میلیون یورویی رئال برای خرید مایکون

سایت گل- سران باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی اعلام خواهند کرد که برای آخرین بار درخواستشان برای خرید مایکون را ارائه خواهند کرد.

روزنامه مارکا در گزارش چاپ روز چهارشنبه خود به این نکته اشاره کرد که سران باشگاه مادریدی در صحبتهایی اعلام کرده اند که برای آخرین بار برای خرید مایکون وارد عمل می شوند و در آخرین پیشنهادشان گفته اند:« 22 میلیون می دهیم، یا می پذیرید و یا نه»

مورینیو در صحبتهایی اعلام کرده که می خواهد تا پیش از پایان این ماه میلادی تکلیف مدافعان تیمش روشن شود و در صورتی که در نهایت انتقال مایکون به رئال عملی نشود، برای خرید بازیکنان دیگری وارد عمل گردد.

ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر نیز تا پایان این هفته تصمیمش را در مورد این پیشنهاد خواهد گرفت و به مسئولان مادریدی اعلام خواهد کرد تا در صورت عدم انتقال مایکون به برنابئو، سران رئال برای خریداری بازیکنانی از جمله تیاگو سیلوا (میلان) یا دیوید لوئیس (بنفیکا) وارد عمل شوند؛ هر چند که مایکون همیشه انتخاب اول مورینیو بوده است ولی او گزینه های دیگر را نیز زیر نظر دارد.

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    آخر الزمان

پيش فرض نكونام: احتمال ماندنم بسيار كم است

بازيكن ايراني تيم فوتبال اوساسونا گفت: احتمال ماندنم در اين تيم كم است. هر چند كه علاقه‌ام تداوم حضور در اوساسوناست.

جواد نكونام در گفت‌وگو با ايسنا، درباره برخي اخبار كه حكايت از حضور او و مسعود شجاعي در تمرينات تيم جوانان اوساسونا دارد با لحني ناراحت كننده گفت: واقعا متاسفم كه چنين اخباري منتشر مي‌شود اخبار نادرستي كه در اسپانيا هم بازتاب منفي دارد. نمي‌دانم چنين اخباري از كجا منتشر مي‌شود من به دليل وضعيت نامشخصم براي مذاكره به كشور ديگري سفر كرده بودم. اين را مديران باشگاه هم مي‌دانستند اما به هر حال اوساسونا باشگاهي حرفه‌اي است و اين حق را دارد كه بپرسد چرا 4 روز ديرتر از سايرين در تمرينات حاضر شده‌ام.

وي افزود: اين احتمال وجود داشت كه من به اسپانيا بازنگردم. تا به حال موردي از بي‌انضباطي نداشته‌ام و تعجب مي‌كنم كه چرا رسانه‌ها اين‌قدر به اين مسائل مي‌پردازند. كدام خبرنگار ايراني به اينجا آمده و شرايط من را در اوساسونا از نزديك ديده است كه چنين اخباري را رسانه‌ها منتشر مي‌كنند. من و مسعود 4 روز ديرتر تمرينات‌مان را آغاز كرديم به همين خاطر مربي بدنساز تيم ماند تا ما را تمرين دهد و پس از 4 روز به همراه تيم اصلي تمرين خواهيم كرد. حقيقتا بايد بگويم فكر نمي‌كردم 4 روز تمرين به همراه مربي بدنساز به حاشيه‌اي به اين بزرگي تبديل شود.

ستاره‌ي ايراني اوساسونا درباره‌ي وضعيتش گفت: با وجود اينكه خيلي دوست دارم بمانم اما، احتمالش بسيار كم است. يك سال با اوساسونا قرارداد دارم اما براي ادامه همكاري بايد شرايط براي دو طرف آماده باشد. در چند روز آينده با مدير تيم جلسه خواهم داشت و هر تصميمي كه گرفته شود تابع آن خواهم بود.

نكونام در پاسخ به اين سوال كه آيا خبر ورشكسته‌ شدن اوساسونا صحت دارد يا خير؟ گفت: چطور مي‌شود يك تيم حاضر در رقابت‌هاي لاليگا ورشكسته شود و فدراسيون فوتبال اسپانيا به آن باشگاه اجازه حضور در لاليگا را بدهد. اين شدني نيست. اوساسونا تيمي است كه به لحاظ مالي در شرايط معمولي قرار دارد و شرايط مالي‌اش هم محدود است. به خاطر همين "كيتا" بازيكني كه بازي‌اش را در تيم‌هاي نوجوانان و جوانان اوساسونا آغاز كرده بود مجبور به حضور در المپيك مارسي شد. فوتبال حرفه‌اي همين است.

وي در پاسخ به اين سوال كه به غير از المپياكوس و گالاتاسراي از چه تيم‌هاي ديگري پيشنهاد داريد؟ گفت: همه اين‌ها را مدير برنامه‌هايم مي‌داند. من در حال حاضر بازيكن اوساسونا هستم و با اين تيم تمرين مي‌كنم. خيلي خوشحال مي‌شوم كه در اين تيم بمانم اما همان طور كه گفتم همه چيز به شرايط بستگي دارد. سال آينده من 30 ساله مي‌شوم و در فوتبال اروپا تيم‌هاي بزرگ كمتر بازيكن 30 سال به بالا را جذب مي‌كنند. به همين خاطر بايد اين را هم در نظر بگيرم كه اگر مي‌خواهم به تيم بزرگي بروم بايد امسال تكليفم را مشخص كنم.

کد:

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ملاقات مجدد ونگر و روسل
    آنها بر سر انتقال فابرگاس صحبت خواهند کرد.

سایت گل - آرسن ونگر از موضع خود درباره فابرگاس کوتاه آمده و آماده مذاکره با بارسلونا است. مربی توپچی‌ها تا حالا گفته بود اجازه نمی‌دهد کاپیتان تیمش آنها را ترک کند و تمامی درخواست‌های مذاکره قبلی را رد کرده بود.

ساندرو روسل، رییس بارسلونا در روزهای آینده به لندن خواهد رفت و گفته می‌شود ونگر پذیرفته با او ملاقات کند. فابرگاس دوست دارد به زادگاهش برگردد، اما در این لحظه هیچ تضمینی برای این انتقال وجود ندارد.

آرسنال قصد دارد 60 میلیون یورو برای کاپیتانش دریافت کند. این در حالی است که بارسلونا بارها اعلام کرده بیش از 50 میلیون یورو برای این بازیکن 23 ساله نمی‌پردازد.

کد:
    2010/7/22

مارسی هم گوتی را نخواست

آنها گفته‌اند نیازی به گوتی ندارند.

سایت گل - باشگاه المپیک مارسی حاضر نشد گوتی، هافبک رئال مادرید به خدمت بگیرد.

مدیر برنامه‌های این بازیکن 33 ساله گفته بود او شاید فوتبالش را در مارسی به پایان ببرد، اما خوسه آنیگو، مدیر ورزشی مارسی گفته باشگاهش حاضر به خرید گوتی نیست و این باشگاه او را نمی‌خواهد: «نه، او بازیکنی نیست که ما به دنبالش هستیم. او کسی نیست که برای ما جذاب باشد، چه از نظر مالی و چه از نظر فوتبالی.»

گوتی که بازیکن تیم جوانان رئال مادرید بوده و از سال 1995 در تیم مادرید بازی می‌کند، دوران بازی پرهیاهویی داشته و به دلیل حرف‌هایش در خارج از زمین بارها در صدر اخبار قرار گرفته است.

گفته می‌شود او پس از آمدن ژوزه مورینیو جایی در رئال نخواهد داشت. او همچنین مورد توجه بشیکتاش هم قرار دارد، جایی که می‌تواند زیر نظر برند شوستر، مربی سابقش در رئال بازی کند.

کد:
    2010/7/22

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •