جالبه بعضی ها hardcore fan چه سریالایی هم میشن.بابا دو تا سریال خارجی ببینید حال کنید.بعضی ها هم که اینقدر سطح پایین شدن که نگاه میکنن که هیچ ( وقت و عمر خودشونه به کسی ربط نداره ) اما اینقدر hardcore fan میشن که توهم میزنن و کاربر ها و ادم ها رو هم با هم اشتباه میگیرن
ول کنید بابا مختار و سینمای ایران.
سینمای ایران تا آزاد نشه.درست نمیشه.تا یه نفر که از سینما سرش میشه رو نذارن راس کار درست نمیشه.
دقیقا کلمه به کلمه با حرفات موافقم.والا منم همینو دارم به همه میگم که همه شیر فهم شن.چه خوبه همه اینکارو بکنند.دوست عزیز قصد بحث ندارم و به هیچ وجه هم نمیخوام نظم تاپیک رو بهم بزنم اما باور کنید باور کنید اگر بدونید امثال فیلمهایی چون مختار نامه چه ضربه محکمی داره به فرهنگ کشور ما میزنه انقدر طرفداری نمیکنید آقا در مورد امامها فیلم ساختیم دیگه بسه بخدا .. به اون خدایی که هممون میپرستیم اگه فقط یه فیلم در مورد اساطیر ایران و تاریخ ایران ساخته بودند دل من الان انقدر خون نبود .. اما متاسفم که میبینم این چنین سریالهایی در کشورمون با این بودجه ها ساخته میشه که هیچ ربطی به فرهنگ اصیل ایرانی نداره .. بهرحال این پستها پاک میشه اگر خواستیم جواب بدین من مجبورم بیجوابتون بزارم چون این بحثها واقعا فایده ای نداره و دیگه کار از کار گذشته
البته چنین چیزی امکان نداره در سینمای ما اتفاق بیفته.چون به نفع دولت مردا نیست.
شاید اگه کوروش بسیجی بود سریالشو میساختن.
ولی باور کنید زندگی نامه ی کوروش کبیر بسیار زیبا و داستانیست .تا جایی که خیلی ها عقیده دارند که مثل افسانه میمونه این واقعیت.

.gif)

جواب بصورت نقل قول
لحنم جدی بود اندکی فقط