تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 61 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 605

نام تاپيک: معرفی HDPlayer های Novatron با قابلیت ----T

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

در حال حاضر اين دستگاه بدون مشكل تمامي فرمتهاي HD رو از هارد اكسترنال شناسايي ميكنه و رون پخش ميشه ؟!

آيا كسي فايل تورنت بهش داده بزاره دانلود بشه ؟ روي دستگاه در دراز مدت فشار نمياد ؟

دانگل وايرلسش رو كي ميفروشه و قيمتش حدوداً چنده ؟

آيا مدل 90 نسبت به 83 برتري خاصي داره ؟

تشكر
    سلام
    1- بله
    2- بله من تست کردم خیلی راحت تورنت رو دانلود میکنه ولی مدت زمان زیادی دانلود نکردم که ببینم مشکلی داره یا نه ولی کلن سرعت دانلود تورنتش بسیار خوب بود
    3- احتمالا خیلی از دانگل ها روش کار کنه ولی میتونی از مارت کامپیوتر بپرسی
    4- ده پست بالاتر تفاوتها 90 و 83 نوشته شده ! پست 250 و 251
    موفق باشید
    Last edited by sash; 02-08-2010 at 19:52.

2. 2 کاربر از sash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام

در حال حاضر اين دستگاه بدون مشكل تمامي فرمتهاي HD رو از هارد اكسترنال شناسايي ميكنه و رون پخش ميشه ؟!

آيا كسي فايل تورنت بهش داده بزاره دانلود بشه ؟ روي دستگاه در دراز مدت فشار نمياد ؟

دانگل وايرلسش رو كي ميفروشه و قيمتش حدوداً چنده ؟

آيا مدل 90 نسبت به 83 برتري خاصي داره ؟

تشكر
    1-فرمتهای قابل پخش این دستگاه بصورت زیر است :
    • پشتيبانی كامل از كليه فرمت های تصويری :
    MKV, RealMedia(RM), RMVB, MOV, FLV, MP4, ASF, WMV, AVI, M2TS, MTS, DAT, MPG, MPEG, M4V, ISO, IFO, VOB, TS, TP, TRP
    H.264, MPEG1/2/4, Xvid, Divx, VCD, SVCD, DVD, WMV9, RealVideo8/9/10,DVD ISO,Bluray ISO

XVID SD / HD
    MPEG1, VCD 1.0/2.0, SVCD (up to 1920x1080 or 1280x720 @ 60P @ 30P/60I )
    HD MPEG2 MP @ HL, ISO / IFO / VOB / TS (up to 1920x1080 or 1280x720 @ 60P @ 30P/60I )
    HD MPEG4 SP / ASP (up to 1920x1080 or 1280x720 @ 60P @ 30P/60I )
    H.264 BP @ L3, MP@L4.1, HP@L4.1 (up to 1920x1080 or 1280x720 @ 60P @ 30P/60I )
    WMV9/VC-1 AP @ L3 (up to 1920x1080 or 1280x720 @ 60P @ 30P/60I )
    RealVideo 8/9/10 (up to 1280x720 @ 30P)

من خودم فایلهای Full HD 1080P و HD 720P با فرمتهای mkv,mov,wmv و Bluray ISO و در رزولیشن SD و پایینتر فرمتهای Divx,XVid,flv و DVD iso با منوی کامل فیلم رو بدون مشکل تست کردم و استفاده میکنم.
    البته اینو توضیح بدم که فایلهای ویدیویی غیر استاندارد Full HD 1080P که بندرت در بازار موجوده و توسط افراد ناآشنا به استانداردها H.264 HD Rip & Coding ریپ و بصورت reframe بالاتر از 8 برای حداکثر 1920x1080p-30FPS تبدیل و کد شده اند هنگام پخش مشکل دارند.

2- تا حال من تورنتشو امتحان نکردم ولی چون پروسه Torrent پروسه سنگینی نیست قاعدتا" نباید فشاری به دستگاه بیاره.

3- خود شرکت نمایندش یعنی شرکت مارت دانگل وایرلسشو داره ولی قیمت الانشو نمیدونم چنده.

4- NTR90 هنوز که تو ایران عرضه نشده ولی مشخصات سخت افزار داخلیش شبیه NTR83 است ولی یکسری قابلیتهایی مثل LCD و دکمه های کنترلی روی بدنه دستگاه و خروجیهای component و scart از مدل 90 حذف شده
    Last edited by babak334; 02-08-2010 at 20:58.

4. این کاربر از babak334 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان عزیز

من جز اولین کسانی بودم که نواترون 83 خریدم

بعد از چندین ماه چند تا مشکل دارم که براتون مینویسم امیدوارم راه حلی براش پیدا بشه

1- با تعویض چند کانال تلویزیون دیجیتال پشت سر هم دستگاه هنگ میکند

2- مشکل تاخیر صدا و فریز شدن تصویر به مدت چند ثانیه در کانالهای دیجیتال وجود دارد

3- ( بسیار مهم ) با تنظیم برنامه schedule روی کانال های دیجیتال با تنظیم زمان و تاریخ و کانال و مدت زمان رکورد

برنامه سر موقع به کار می افتد ولی همان لحظه اول ارور میدهد و کنسل میشود

ولی با همین برنامه و با انتخاب درگاهای ورودی مثل ماهواره بدرستی عمل میکند

روی هم رفته در قسمت دی وی بی تی مشکل اساسی دارد.

با تشکر

6. این کاربر از SMAEIL2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

10 Novatron NTR83

دوستان گرامی باسلام
    من دو سه هفته ای هست دستگاه NTR83 Novatron را خریداری گرده ام و فوراً آپدیت آخرین ورژن 64 را نصب نموده ام که الحمدالله مشکل قطعی صدا رفع شده ولی در مجموع این دستگاه در مقایسه با دستگاه های گیرنده امواج دیجیتال خوب عمل نمی کند و خیلی دستگاه هنگ و حتی در مواقعی نه از روی کنترل و نه از پاور جلوی دستگاه خاموش و روشن می شه. در این مواقع برق دستگاه را قطع و مجدداً وصل می کنم.
    مشکل دیگه ای که من با این دستگاه دارم عدم ضبط برنامه تنظیم شده schedule می باشد بارها بوده برنامه را تنظیم نموده ام و هنگام فرارسیدن زمان شروع برنامه برای رگورد پیغام Confrem بر روی صفحه نمایش ظاهر می شه و بعد از 20 ثانیه شبکه تنظیم شده را پخش میکند ولی ظاهرا خروجی برنامه برای ضبط ( HDD یا USB) را پیدا نمی کند و پیغام ارور میده!!! حتی هارد را از طریق خود دستگاه بارها فرمت کردم و فلش خالی فرمت شده را هم امتحان نمودم . البته بصورت مستقیم (آنلاین) برنامه قابل رکورد هست ولی در برنامه تنظیم زمان ضبط دستگاه ارور می دهد.
    ضمنا این نکته های ذیل را هم عرض می نمایم.
    1- عدم تطبیق زمان ست شده دستگاه با زمان نمایش شده در شبکه ها. چه بصورت دستی و چه بصورت اتوماتیک.
    2- عدم پخش فرمت WMV تنها فرمت WMV9 را ساپورت و نمایش می دهد.
    3- صدای خروجی دیجیتال دستگاه از طریق Optical و در فرمتهای Dolby و DTS مطلوب است.
    4- خروجی صدای دستگاه با اتصال کابل HDMI تعریفی نداره و و میشه گفت معمولی است.
    5- نداشتن قابلیت تنظیم تغییر زمان (کم و زیاد) اطلاعات کانال دریافتی با تعویض کانال حدوداً مدت زمان 10 ثانیه کادر مشکی رنگی در قسمت بالا صفحه حاوی اطلاعات شبکه ظاهر می شود. که آزار دهنده است البته با کلید دکمه i روی کنترل می شود کادر را برداشت.
    امیدوارم مشکلاتی که عرض کردم (1و 2 و 4 و 5) در فریمر جدید رفع شود.
    در کل دستگاه متوسطی میباشد با توجه به تبلیغی که از قبل بر روی این دستگاه می شده امیدوار بودم دستگاه کامل و بی نقصی را برای استفاده در منزل تهیه نمایم..
    دوستانی که با این نوع مشکلات برخورد داشته اند اگر چنانچه توانستند آن را رفع کنند بخصوص برنامه تنظیم رکورد شبکه ، سپاسگزار خواهم بود راهنمایی نمایند.
    باتشکر

8. این کاربر از amiroamiro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

با سلام خدمت babak334 عزیز
    آیا زحمت امتحان کردن با HDMI را کشیدی؟
    1- تلویزیون من مدل 42 پاناسونیک است و متاسفانه بجای ورودی SPDIF (اپتیکال) ، خروجی اپتیکال داره و موفق به آزمایش خروجی اپتیکال نواترون نشدم .
    2- در خروجی HDMI نیز صدا خیلی ضعیف است بطوریکه اگر در حالت تلویزیون (آنالوگ) صدا روی 20 باشد ، در حالت DVBT باید ولوم صدای تلویزیون را تا 30 بالا ببرم و این در حالتی است که صدای ولوم نواترون نیز روی 100 تنظیم نموده ام .
    3- فیلم مستند Planet Earth هنگام پخش از طریق درگاه HDMI کامپیوتر به تلویزیون دارای صدای رسا ، فراگیر و بلند می باشد ، اما همین فیلم از طریق درگاه HDMI نواترون به تلویزیون بصورت معمولی و ضعیف پخش می شود .
    4- در تنظیمات Setup نواترون همه تغییرات مربوط به صدا را انجام داده ام اما تغییری حاصل نشده .
    5- ورژن فرم ور نوانرون من 64 است ، حالا نمی دانم این کاستی ها حاصل از این نسخه است یا کلا این دستگاه در خروجی HDMI ضعیف عمل می کند .
    6- با توجه به بکارگیزی چیپ ست 1283 در نواترون بعید میدانم مشکل سخت افزاری باشد .
    7- از دوستانی که از این دستگاه استفاده می کنند خواهشمندم در صورت تست ، نتایج آنرا در این پست مرقوم فرمایند

با تشکر از همه دوستان
    r-k عزیز با عرض معذرت بخاطر خراب شدن تلویزیونم هنوز فرصت نکردم چک کنم باید جایی ببرم که تلویزیون با ورودی HDMI داشته باشه ولی اگه درست فهمیده باشم مشکل شما در عدم هماهنگی در level صدای دریافتی تلویزیون آنالوگ و level صدای سیگنالهای دریافتی تلویزیون دیجیتال است.
    از لحاظ فنی صداهای دیجیتال چه در حوزه ضبط و چه در حوزه Broadcasting به طور بالقوه آسیب پذیر تر و قابلیت Distort شدن بیشتری در همان level صدا در حوزه آنالوگ هستند که بدین خاطر برای جلوگیری از distort شدن صدای دیجیتال معمولا" level صدا رو در ضبط و یا در Broadcasting از طریق فرستنده پایین تر از 0DB تا 6DB- تنظیم میکنند در صورتیکه همان میتواند در آنالوگ 0 ویا بالاتر باشد. که این میتواند تفاوت level صدای شما باشد و فکر میکنم به خروجی HDMI ارتباطی نداشته باشد.
    تقویت این افت level به عهده A/V Receiver Amplifier هاست که هم دارای ورودی HDMI و هم Optical هستند و برای داشتن صدای بسیار مطلوب برای استریمهای دیجیتال نیاز خواهد بود .

حالا شما یک امتحان بکنید که ببینیم مشکل از HDMI یا نه.

1-یک خروجی HDMI دستگاه به تلویزیون بدهید و همزمان 3 خروجی صدا وتصویر composite دستگاه به 3 ورودی composite تلویزیون بدهید.

2-تنظیمات Digital output رو در setup روی HDMI LPCM تنظیم کنید.

3- level صدای ----T (نه تلویزیون آنالوگ ) رو در هر دو ورودی تلویزیون یعنی HDMI و composite چک کنید. اگر level صدا یکی بود HDMI مشکلی ندارد.
    Last edited by babak334; 03-08-2010 at 18:14.

10. این کاربر از babak334 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوستان عزیز

من جز اولین کسانی بودم که نواترون 83 خریدم

بعد از چندین ماه چند تا مشکل دارم که براتون مینویسم امیدوارم راه حلی براش پیدا بشه

1- با تعویض چند کانال تلویزیون دیجیتال پشت سر هم دستگاه هنگ میکند

2- مشکل تاخیر صدا و فریز شدن تصویر به مدت چند ثانیه در کانالهای دیجیتال وجود دارد

3- ( بسیار مهم ) با تنظیم برنامه schedule روی کانال های دیجیتال با تنظیم زمان و تاریخ و کانال و مدت زمان رکورد

برنامه سر موقع به کار می افتد ولی همان لحظه اول ارور میدهد و کنسل میشود

ولی با همین برنامه و با انتخاب درگاهای ورودی مثل ماهواره بدرستی عمل میکند

روی هم رفته در قسمت دی وی بی تی مشکل اساسی دارد.

با تشکر
    1- بله منم تو 6 ماهی که این دستگاهو دارم مشکل هنگ زیاد وجود داشت بطوریکه در طول روز بطور رندوم 6 یا 7 مورد میرسید ولی با ورژن جدید 1.64 این مورد هنگ به حداقل یا حتی به صفر رسیده

2- تاخیر و مکث یک یا دو ثانیه ای صدا و تصویر حین عوض کردن کانالها بخاطر Buffering و Synchronize و همزمان کردن صدا و تصویر است که در گیرنده های دیجیتال مثل ----T و ----S امری طبیعی است

3- مشکل تنطیم ساعت ضبط رو الان از پست شما فهمیدم چون من زیاد استفاده نمیکنم ولی ظاهرا" مشکل 1.64 است چون در ورژن 1.55 که قبلا چک کرده بودم مشکل نداشت امیدوارم تو ورژن بعدی حل شود.
    Last edited by babak334; 03-08-2010 at 18:55.

12. این کاربر از babak334 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

r-k عزیز با عرض معذرت بخاطر خراب شدن تلویزیونم هنوز فرصت نکردم چک کنم باید جایی ببرم که تلویزیون با ورودی HDMI داشته باشه ولی اگه درست فهمیده باشم مشکل شما در عدم هماهنگی در level صدای دریافتی تلویزیون آنالوگ و level صدای سیگنالهای دریافتی تلویزیون دیجیتال است.
    از لحاظ فنی صداهای دیجیتال چه در حوزه ضبط و چه در حوزه Broadcasting به طور بالقوه آسیب پذیر تر و قابلیت Distort شدن بیشتری در همان level صدا در حوزه آنالوگ هستند که بدین خاطر برای جلوگیری از distort شدن صدای دیجیتال معمولا" level صدا رو در ضبط و یا در Broadcasting از طریق فرستنده پایین تر از 0DB تا 6DB- تنظیم میکنند در صورتیکه همان میتواند در آنالوگ 0 ویا بالاتر باشد. که این میتواند تفاوت level صدای شما باشد و فکر میکنم به خروجی HDMI ارتباطی نداشته باشد.
    تقویت این افت level به عهده A/V Receiver Amplifier هاست که هم دارای ورودی HDMI و هم Optical هستند و برای داشتن صدای بسیار مطلوب برای استریمهای دیجیتال نیاز خواهد بود .

حالا شما یک امتحان بکنید که ببینیم مشکل از HDMI یا نه.

1-یک خروجی HDMI دستگاه به تلویزیون بدهید و همزمان 3 خروجی صدا وتصویر composite دستگاه به 3 ورودی composite تلویزیون بدهید.

2-تنظیمات Digital output رو در setup روی HDMI LPCM تنظیم کنید.

3- level صدای ----T (نه تلویزیون آنالوگ ) رو در هر دو ورودی تلویزیون یعنی HDMI و composite چک کنید. اگر level صدا یکی بود HDMI مشکلی ندارد.
    با سلام و عرض تشکر از پاسختان
    1- همانطور که در پست قبلی ذکر کردم ضعف صدای خروجی HDMI نواترون را با خروجی HDMI کامپیوتر روی فیلم planet earth تجربه کردم و در خروجی از کامپیوتر صدا بسیار رسا ، فراگیر و بلند بود
    2- من فکر میکنم نواترون روی خروجی صدای HDMI مشکل دارد ، البته ممکن است نرم افزاری باشد و با نسخه بعدی فرم ور برطرف شود ( در پستهای قبلی دوستان دیگر نیز اشاره کرده اند )
    3- من تنظیمات Digital output را در Setup روی همه گزینه ها و از جمله HDMI LPCM آزمایش کرده ام .
    4- من هم مشکلات مطرح شده توسط دوستان در بخش برنامه ریزی ضبط از طریق DVBT را تجربه کردم و عملا امکان ضبط برنامه ریزی شده برنامه ها وجود ندارد ، همچنین هنگ کردن های بیشمار در هنگام تعویض شبکه .
    باز هم از جنابعالی تشکر می کنم ، امیدوارم با طرح مشکلات در این تایپیک بتوانیم راه حل های مناسبی پیدا کنیم.
    Last edited by r-k; 03-08-2010 at 19:09.

داره خودمونی میشه MR.MAHMOOD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

قابليت تبديل صداي DTS براي پخش در LCD با كابل HDMI
    این قابلیت رو داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

قابليت تبديل صداي DTS براي پخش در LCD با كابل HDMI
    این قابلیت رو داره؟
    با سلام
    همانطور که در پست های قبلی ذکر شد ، من این قابلیت را از طریق خروجی HDMI کارت گرافیک کامپیوتر در فیلم مستند Planet rarth تجربه کردم که صدا بسیار رسا و فراگیر بود (روی تلویزیون 42 پاناسونیک) اما متاسفانه همان فیلم را از طریق خروجی HDMI این دستگاه (نواترون) رو همان تلویزیون (42 پاناسونیک) بسیار ضعیفتر و فاقد امکان فراگیر بودن تجربه نمودم . البته ناگفته نماند که چیپ ست Realtek 1283 (نواترون) در زمینه صدا و امکان DTS قوی است و من فکر می کنم این ضعف حاصل از نسخه جدید فرم ویر 64 باشد .

16. این کاربر از r-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان سلام
    من با دستگاه نواترون مدل 83 و با ورژن فریمور 64 از طریقTV ---- چند رکورد (ضبط به صورت مستقیم) انجام داده ام. وقتی که فایل های ضبط شده را Play می کنم هنگام عقب و جلو بردن تصویر اگر سرعت آن بیش از X2 باشد تصویر هنگ می کند (حتی برای چند دقیقه) و وقتی مجدداً play می کنم از همان قسمتی که دستور عقب و جلو بردن فیلم را داده بودم پخش می شود.
    لطفا چنانچه شما هم با این مشکل روبرو شده اید اعلام فرمائید شاید این مشکل هم با نصب فریمور ورژن 64 ایجاد شده باشد.

18. این کاربر از amiroamiro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

r-k

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •