خبر معرفی آیفون 4 به حدی مهم بود که امروز صبح یاهو عکس استیو جابز رو رو صفحه ی اول زده بود . ببینید :
دوستان شدیدا به دنبال لینک دانلود کل کنفرانس دیشب هستم . ممنون میشم کمک کنید .
خبر معرفی آیفون 4 به حدی مهم بود که امروز صبح یاهو عکس استیو جابز رو رو صفحه ی اول زده بود . ببینید :
دوستان شدیدا به دنبال لینک دانلود کل کنفرانس دیشب هستم . ممنون میشم کمک کنید .
خبر خوش برای تمام دوستان!!!!
کسانی که فریم ور 3.1.3 و بیس باند 5.12.01 دارند تا معرفی رسمی os4 هم آنلاک برای 3.1.3 میاد هم آنلاک و جیلبریک os4 !!!
یکی از اعضای DEV TEAM گفته آنلاک همین الان هم آمادست و فقط به اعضای GOLD MEMBER و قابل اعتماد ارائه میشه!!!
Last edited by SCIENCE_2012; 08-06-2010 at 22:00.
میشه بیشتر توضیح بدید . این اعضا ( اعضای GOLD MEMBER ) کیا هستن ؟یکی از اعضای DEV TEAM گفته آنلاک همین الان هم آمادست و فقط به اعضای GOLD MEMBER و قابل اعتماد ارائه میشه!!!
کسانی که اکانت عضویت gold دارند !!! تازه به همه ی اینها هم آنلاک رو نمیدن !!! فقط اعضایی که قابل اطمینان تیم dev باشند چون اگه کسی باگ رو به اپل گزارش بده که همه بیچاره میشیم!!! ( یک روز بعد از عرضه os4 انلاک هم ارائه مییشه)
فعلا 15 روز باید صبر کرد![]()
تبریک میگم IOS 4 هم جیلبریک شدبا برنامه ی redsn0w 9.5 beta4 میتونید IOS 4 GM رو جیلبریک کنید!!!
عجب سرعتی!!! یه شب پیش عمو استیو معرفی کرد هااااااا
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 11:27 PM ----------
این هکر ها نمیزارن عمو یه شب با خیال راحت بخوابه!!!![]()
فقط به من بگید چطوری میشه آنلاک گیر آورد ، به جون تو قابل اعتمادم
از این اعضا معضا کجا میشه پیدا کرد ؟
شما 15 روز دندون روی آیفون بزار آنلاک ارائه میشه![]()
لینک مستقیم فیلم کامل کنفرانس wwdc 10
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز.من دارم دانلودش میکنم.اگه طلبه خیلی زیاده , بخواین میتونم حجمش رو کمتر کنم و آپلود کنم
Last edited by saman65; 09-06-2010 at 02:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)