دوستان شما مشكل منو كه بالا نوشتم نداريد؟
( قاطي كردن كنترل : بعضي مواقع وقتي صدارو كم ميكني زياد ميشه و بلعكس)
دوستان شما مشكل منو كه بالا نوشتم نداريد؟
( قاطي كردن كنترل : بعضي مواقع وقتي صدارو كم ميكني زياد ميشه و بلعكس)
100% موافقم منم 333 داشتم همين ايرادارو داشت . فقط بلوسنس+t14
نه اين مدل 101 مشكلي كه شما گفتيد رو نداره
اما تاخير در عوض كردن كانالهاش غير قابل تحمله. من امروز به خدمات پس از فروشش هم زنگ زدم گفتن اين تاخير عاديه تمام گيرنده هاي ديجيتال اين تاخير رو دارن!!!!![]()
Last edited by minanms; 09-05-2011 at 21:15.
سلام
دو تا سوال از خدمت دوستان که گیرنده دیجیتال دارند داشتم:
1- گیرنده های دیجیتال که پورت HDMI دارند، تفاوت کیفیت تصویر (فقط برای دیدن کانالهای تلویزیون) هنگامی که با پورت HDMI وصل کنیم با زمانی که از خروجی های دیگر (مثلا RGB , ....) استفاده کنیم چقدر هست؟ اصلا تفاوتی میکنه یا برای کانالهای تلویزیون فرقی نمیکنه؟
2- با کیفیت ترین و کم مشکلترین دستگاه فقط برای دیدن کانالهای تلویزیون کدوم دستگاه هست؟ ساپورت پخش فرمتهای ویدئویی و ... اصلا مدنظر نباشه! فقط فقط برای دیدن کانالهای تلویزیون.
لطفا اگر پاسخ سوال اول بله (تفاوت میکنه هست) است در معرفی گیرنده (سوال دوم) لحاظ بفرمایید.
من که تا بحال مشکلی با کنترل ایکس ویژن 333 نداشتم.با رســیــور و تلویزیون هم قاطی نکرده.قبلا 131 داشتم که طراحی کنترلش خیلی افتضاح بود و اصلا نمیتونستم باهاش کنار بیام.دکمه هاش خیلی بد چیده شده بودند و جنسش آشغال به تمام معنا بود ولی 333 بهتر عمل کرده.
چون تلویزیونم خودش یک HD Player کامل هست دیگه از پلیر گیرنده استفاده نمیکم.از طراحی منوهای گیرنده هم اصلا خوشم نمیاد.به قول دوستمون انگار با Paint ویندوز کشیدنش.
با کابل HDMI به LCD و با کابل کامپوزیت به تلویزیون لامپی همزمان وصل کردم و مشکلی نداشته.
در کل دستگاه بدی نیست ولی اصلا نمیصرفه که بخوای اینقدر پول براش بدی.اگه قیمت گیرنده های USB بود صرف میکرد.
سلام دوستان . یکی از اقوام برای ما یه جم- sima-dp02 کادو اورده کسی میدونه اگه بخوام بفروشمش چقدر میارزه ؟
اینم یکی از لینکاش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیزی میگم تعجب نکن!
ما یک کارتن ایکس ویژن 131 خریدیم برای فروش، فقط دوتا از اونها را فروختیم اونهم به درخواست خود شما بوده که 131 دادیم!!!
بقیه اش را هم دادیم به همکارها برامون رد کنند بره!
اینقدر جنس خوبی است که هنوز یکیش مونده!(بیا تو مغازه مون ببینش)
1) به جان وارد کننده بلوسنس قسم که من نمی دونم کی میادو کی توزیع میشه فقط این را می دونم که نمایندگی تهران از بعد از عید (15/01/1390) به من گفته تو گمرکه و تا آخر هفته میرسه ولی هنوز نفهمیدم آخر کدوم هفته
!!!!!!!!!!!!!
2)تا قبل از 15/02/1390 به ما می گفتند توی پنل جلوش داره تغیراتی ایجاد میشهو برای همین نیست اما بعد از اون تاریخ گفتند که تو گمرکه و نمیزارن ترخیص بشه!
راست یا دروغ تمام حرفهایی که به ما زدند گردن خودشون، ما فقط یک نماینده هستیم که اگه جنس باشه می فروشیم و نباشه و یا کیفیتش بد باشه یک جنس خوب دیگه می فروشیم! و اصلاً هم هیچ مارک خاصی برامون مهم نیست، فقط کیفیت کیفیت کیفیت، به هرکی هم جنس آشغال دادیم قبلش صد بار بهش گفتیم آشغال است
بالاخره بلوسنس T14+ تشریفشون را آوردند و ظاهراً قراره چشم ما به جمالشون روشن بشه!
تاریخ قطعی نمی دم ولی حدود 10 تا 13 خرداد گفتن میرسه اصفهان
فعلا نمی دونم تغییری کرده یا نه ولی تا رسید تفاوتش را براتون می نویسم.
سلام
گیرنده دیجیتال اپ تک از شرکت سروش و یا گیرنده دیجیتال فارس ویژن چطوره؟
Last edited by salam_iran57; 01-06-2011 at 08:50.
برو اینجا یک سر بزن شاید نظرت تغییر کرد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)