من نمی دونم چرا هر چی آدم نقش منفی تو سریال های ایرانی هست همیشه یا خارج از کشور یا با خارج ارتباط داره و یا به جای چایی قهوه می خوره ؟چرا؟
من نمی دونم چرا هر چی آدم نقش منفی تو سریال های ایرانی هست همیشه یا خارج از کشور یا با خارج ارتباط داره و یا به جای چایی قهوه می خوره ؟چرا؟
این فیلمای ایرانی همشون قسمت اخرشون خراب میشه نمیدونم چرا؟شاید کارگردان حوصلش سر میره.![]()
درسته سریالش واقعا افتضاح و بیخود بود اما در بین سریال های ایرانی دیگه به نظرم پایانش خیلی خوب بود و خیلی خوب تموم شد
آخه آق پلیسه زن داشت ...منو باش فكر ميكردم عين بقيه فيلم هاي ايراني آخرش اق پبيسه و خانوم پليسه با هم ازدواج ميكنن و....
ولی بازم چون فیلم ایرانی بود حتی انتظار می رفت که هوش سیاه با این زن پلیسه ازدواج کنه !![]()
من فکر میکردم هادی پور با این زن پلیسه ازدواج کنه که خوشبختانه نشد.
اگه قسمت یکی مونده به آخر تموم میشد جالب تر بود. حالا این قسمت دومشو کی میسازن؟
اگه ازدواج میکردن خوب میشد میدونی چرا چون بی جنبگی ایرانیها رو در کار باهم نشون میداد!!!!من فکر میکردم هادی پور با این زن پلیسه ازدواج کنه که خوشبختانه نشد.
خیلی دوست داشتم همه ی پلیسهایی که توی انفجار خونه یاکیده بودن بمیرن..!!
حالا بدم نشد کارگردان دوطرفه عمل کرد هم خوب برنده شد هم بد برنده خواهد شد(فرار از زندان)
ولی وقتی بچش رو داشت میترکوند داشتم کیفوووووووووووووور میشدم
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
اگه اجازه ساخت بدن!!اگه قسمت یکی مونده به آخر تموم میشد جالب تر بود. حالا این قسمت دومشو کی میسازن؟
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
بعید نبودولی بازم چون فیلم ایرانی بود حتی انتظار می رفت که هوش سیاه با این زن پلیسه ازدواج کنه !![]()
من کلا فقط آشپز باشی و اینو میدیدم تو تلوزیون. کلا ایده فیلم خوب بود. سوتی هم به اندازه بقیه فیلمای ایرانی نداشت. اما خوب فیلم که بی سوتی نمیشه!اما خوب، انتظار میرفت که یاکیده در بره. چه کاری بود که بره بالای همون پارکینگ؟.اصولا چون تو همه ی فیلاما(90%) ادم بد ها میبازن، اینم همینطور بود دیگه.
کاملا تایید می شه ...اصولا چون تو همه ی فیلاما(90%) ادم بد ها میبازن، اینم همینطور بود دیگه.
آقا به خدا تو فیلمای خارجیم 90 درصد به بالا آدم خوبا برنده می شن !
خب همیشه همین بوده ....
چرا از اونا با این شدت انتقاد نمی شه ؟!
فیلمش کاملا چرت تموم شد کلا ایرانی ها وقتی بخوان فیلم بسازن بهتر از این نمیشه
فکرشو بکنین اگر "فرار از زندان" رو ایرانی ها میخواستن بسازن چی میشدتوی همون فصل اول توطئه اونا معلوم میشد و همشون رو پلیسا دستگیر میکردن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)