تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 71 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من با اجازتون یه کم راجع به این Asus EeeBox 1501 بگم چون فکر میکنم داره بهش ظلم میشه!

این مدل رو وقتی معرفی کردن با Ion و Atom 330 بیشتر تاکید روی HTPC بودنش بود (تا اونجایی که تو جعبه اش کنترل Media Center هم گذاشتن) طوریکه از پس هر ویدئویی بربیاد. برخلاف مدل های قبلی سری Eee Box که Atom N270 داشتن و بیشتر یه Nettop بودن تا HTPC.

من باز یه تیکه از یه review دیگه این دستگاه رو بذارم:
    Video Playback - CPU vs. GPU
    To see how much difference video hardware acceleration makes, we played our test suite with hardware acceleration both on and off. Our H.264 and WMV-HD clips were played in PowerDVD, so we simply ticked and unticked the video acceleration option in the configuration menu. Our x264 clips were tested using CoreAVC to decode them using CPU power alone, and then we configured it to use Nvidia's CUDA technology to utilize the GPU. Our Flash test clip was played with Flash 10.0 which does not support GPU acceleration, and then with the 10.1 Beta version which does.

Most of the clips, except for the WMV-HD video played smoothly using CPU power alone, though with high CPU usage — above 60% in most cases. However, with the GPU assisting, CPU utilization dipped below 30%, and H.264 and Flash playback used slightly less power. Ultimately, GPU acceleration really wasn't needed to play through most of our video test suite as a dual core Atom at 1.6GHz is powerful enough on its own. However, taking advantage of ION's decoding capabilities frees CPU resources for other tasks and ION gives you that all important HDMI port, which Atom systems with Intel's antiquated GMA 950 graphics lack.

We should also note that according to Cyberlink's Blu-ray Advisor, the system is fully capable of Blu-ray disc playback.
    مسئله اینه که حتی همون Atom دوهسته ای به تنهایی هم از پس ویدئوهای HD براومده! واقعا هیچ جوری نمیشه قبول کرد این سیستم هایی مثل همین Asus قوی نباشن برای پخش Full HD. توی بیشتر review ها هم گفته شده که با بلو-ری هم مشکلی ندارن این سیستم ها. دیگه از نظر کیفیت و بیت-ریت از بلوری بالاتر که نداریم! این ریپ هایی هم که ما داریم مثلا همین mkv ها در سطح همون بلوری هستن دیگه (تازه شایدم پایین تر)

The new EB1501 is an impressive ultra-Small Form Factor system. With a dual core Atom processor and ION graphics under the hood, it can play any video you throw at it, whether its high definition Flash streamed from your favorite internet media provider, or ripped Blu-ray content (or even actual Blu-ray discs if you use an external BD-ROM drive).
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا نه فقط این یه review ، هرجا دیگه رو خودتون ببینید تاکید کردن که این دستگاه (یا سیستم های مشابه مثل Acer Aspire Revo) کاملا مناسب هستن برای استفاده بعنوان HTPC. خفن ترین فایل های ویدیویی رو هم بدون مشکل پخش میکنن.

-------------------
    یه تست در زمینه کیفیت پخش ویدیویی بسیار جامع و کامل از کارت گرافیک های موجود توی سایت بسیار معتبر Tom's hardware پیدا کردم که لینکش رو اینجا می ذارم خیلی جالبه توصیه می کنم حتماً یه نگاهی بهش بندازین
    تو این تست تکنولوژی های به کار رفته در کارت گرافیک های جدید برای بهبود کیفیت تصویر هم بررسی شده

کد:
    ممنون!
    کلا برای HTPC فقط باید رفت سراغ AMD.
    Last edited by NaughtyCat; 07-02-2011 at 18:46.

2. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آخه میدونید نظر من چیه؟

من به HTPC فقط برای پخش ویدیو نگاه نمیکنم. میتونه کنسول بازی هم باشه مگه نه؟ اصلا خودم شاید بعضی کارهای تخصصیم رو روی مانیتور 46 اینچ خواستم انجام بدم مگه نه؟

برای خیلی کارها میشه ازش استفاده کرد، "مثلا کپچر یه فیلم و رندر کردن و ..." پس بهتره سیستم به نسبت قوی حریداری بشه تا جوابگوی طیف وسیعی از نیازها باشه.

4. 2 کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آخه میدونید نظر من چیه؟

من به HTPC فقط برای پخش ویدیو نگاه نمیکنم. میتونه کنسول بازی هم باشه مگه نه؟ اصلا خودم شاید بعضی کارهای تخصصیم رو روی مانیتور 46 اینچ خواستم انجام بدم مگه نه؟

برای خیلی کارها میشه ازش استفاده کرد، "مثلا کپچر یه فیلم و رندر کردن و ..." پس بهتره سیستم به نسبت قوی حریداری بشه تا جوابگوی طیف وسیعی از نیازها باشه.
    اونکه 100%. من اصلا نمیگم مثلا Atom 330 عالیه و هیچ مشکلی نداره. اتفاقا نه خیلی هم ضعیفه! اما اگه صرفا برای پخش ویدیو بخواد ازش استفاده بشه با Ion چیز خوبی درمیاد، بی صدا و مصرف برق خیلی کم، و البته شیک!

فقط یه مسئله ای هست اینکه هر چقدر بخوایم سیستم قوی تر باشه، دیگه از اون طرف مثلا دیگه بی صدا نیست. فعلا این AMD Fusion به نظر بهترین عملکرد رو میتونه داشته باشه برای HTPC ها، همون چیزی که شما میخواین.

6. 2 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آخه میدونید نظر من چیه؟

من هم با این دیدگاه موافقم به نظر من هم بهتره یه سیستم متوسط به بالا داشته باشیم تا همه چیز رو عالی اجرا کنه در ضمن توی اون تستی که از کارت گرافیک ها گذاشتم می بینید که هر چند تمام کارت گرافیک های امروزه تمام ویدئو ها رو دیکود می کنند ولی کیفیت پخش ویدئویی متفاوته و مدل های بهتر کیفیت پخش بالاتری دارند.

8. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

منم کنجکاو شدم!
    کد:
    واقعا برای فروشه یا به قول دوستمون الکی زده؟ چون قیمت هم نداره.
    مدل‌های خیلی خوبین!
    سلام دوستان
    تو سایت فونیران 3 مدل کیس دسکتاپ زده
    کد:
    اینا موجوده یا الکی زده
    از همین سایت زیر که دوستمون در صفحه قبل لینک دادن پیگیری کنید شاید به نتیجه برسید.
    کد:

همه به اینجا حواله کردن کسی از  دوستان نتیجه گرفته ازشون 

میفروشن اینارو قیمت ؟   

یا فقط واسه تماشا زدن

10. این کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

اونکه 100%. من اصلا نمیگم مثلا Atom 330 عالیه و هیچ مشکلی نداره. اتفاقا نه خیلی هم ضعیفه! اما اگه صرفا برای پخش ویدیو بخواد ازش استفاده بشه با Ion چیز خوبی درمیاد، بی صدا و مصرف برق خیلی کم، و البته شیک!

فقط یه مسئله ای هست اینکه هر چقدر بخوایم سیستم قوی تر باشه، دیگه از اون طرف مثلا دیگه بی صدا نیست. فعلا این AMD Fusion به نظر بهترین عملکرد رو میتونه داشته باشه برای HTPC ها، همون چیزی که شما میخواین.
    با سلام
    قيمت اين نوع از AMD Fusion در بازار ايران چند است؟ چه مدلي از آن را براي HTPC توصيه مي كنيد؟
    اصلا" اين نوع از مادربوردها در بازار ايران موجود هستند يا نه؟
    يك هفته پيش در اصفهان از هر مغازه اي كه پرسيدم اصلا" با اين نوع مادربودرهاي MiniITX را نمي شناختند و يا نداشتند!!! فقط يك مغازه مادربورد Intel D510 داشت با قيمت 126 هزارتومان. به نظر شما همين D510 اتم را بخرم؟؟؟؟؟
    ممنون مي شم اگر فروشگاهي يا محلي جهت خريد اين نوع مادربوردها در اصفهان معرفي كنيد.
    با تشكر
    Last edited by ac800fr; 08-02-2011 at 10:54.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

صدا مهمه این قبول ولی وقتی اون سیستم روشنه شما یا فیلم میبینید و یا آهنگ و گیم اجرا میکنید پس تا یه حدی از صدا قابل قبول هست. پاورهای امروزی مشکل صدا را تا حد قابل قبولی حل کردند....میمونه صدای فن CPU که فکر نمیکنم خیلی زیاد توی ذوق بزنه.

13. این کاربر از amir3408 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام
    قيمت اين نوع از AMD Fusion در بازار ايران چند است؟ چه مدلي از آن را براي HTPC توصيه مي كنيد؟
    اصلا" اين نوع از مادربوردها در بازار ايران موجود هستند يا نه؟
    يك هفته پيش در اصفهان از هر مغازه اي كه پرسيدم اصلا" با اين نوع مادربودرهاي MiniITX را نمي شناختند و يا نداشتند!!! فقط يك مغازه مادربورد Intel D510 داشت با قيمت 126 هزارتومان. به نظر شما همين D510 اتم را بخرم؟؟؟؟؟
    ممنون مي شم اگر فروشگاهي يا محلي جهت خريد اين نوع مادربوردها در اصفهان معرفي كنيد.
    با تشكر
    سلام، AMD Fusion الان حدود یک ماهه که معرفی شده و طول میکشه تا بیاد بازار ایران (البته اگه بیاد!). من خودمم این مدلی که شما میگید رو ندیدم اینجا، اما یه مدل از Gigabyte هست که تازه معرفی شده: GA-E350N-USB3

کد:

یا این یکی از Asus:

کد:
    مثلا این دوتا از اون Intel D510 خیلی خیلی بهترن! من پیشنهادم اینه که یه کم صبر کنید، چون به احتمال زیاد Atom راضی تون نمیکنه. یه مسئله دیگه کیس های درست حسابی برای این مادربوردهاست که اونا هم فعلا رو هوان!

توی چندتا لپتاپ جدید هم Fusion گذاشتن، HP و سونی مثلا.

کد:
    یکی دیگه از Acer از سری Aspire One هست که قیمتش از همه ی این لپتاپ های Fusion بهتره که البته هنوز رسما معرفی نشده! من خودم این مد نظرمه: Acer Aspire One 522.

کد:
    امیدوارم اون مادربورد ها بیان تو مملکت عزیزمون. بالاخره میشه یه HTPC درست حسابی ردیف کرد!

صدا مهمه این قبول ولی وقتی اون سیستم روشنه شما یا فیلم میبینید و یا آهنگ و گیم اجرا میکنید پس تا یه حدی از صدا قابل قبول هست. پاورهای امروزی مشکل صدا را تا حد قابل قبولی حل کردند....میمونه صدای فن CPU که فکر نمیکنم خیلی زیاد توی ذوق بزنه.
    موافقم، ولی همون حد قابل قبول هم که میگید نسبت به سیستم هایی که خود شرکت ها میسازن واقعا زیاده و قابل مقایسه نیست. نصف صدای این دستگاه من واسه همون پاوره که فوق العاده هم رو اعصاب بود تا حدی که بازنشست ش کردم! فن کارت گرافیکم خودم سوزوندم! ولی باز صدای سیستم رو اعصاب بود...

15. 4 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

چیپ ست ION انویدیا فیلم فول HD رو به راحتی پخش می کنه ولی من هم سیستم های مبتنی بر پردازنده Atom رو توصیه نمی کنم چون به نظرم قدرت بالایی ندارند.
    در مورد پخش فایلهای MKV چون این فایلها حالت فشرده دارند اول توسط CPU از حالت فشرده خارج می شند بعد توسط چیپ ست ION پردازش ویدیویی شاید به خاطر عدم پاسخ مناسب CPU گلوگاه ایجاد شده و تصویر خوب پخش نشه.
    در ضمن به نظر من سیستم دوستمون یه مشکلی داشته چون من تست گرفتم Atom برای این کار جواب میده.
    ترکیب Atom و ION یک سیستم با حداقل مصرف انرژی وکم ترین هزینه برای نت تاپ ها و نوت بوک های ارزان قیمت است و هرگز نمیتوان به عنوان htpc خوب و کارامد روی آن حساب نمود

17. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز meisam317's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    تبريز

پيش فرض

من اینارو پیدا کردم دوستان نظرشون چی هستش ؟ با اجازه اساتید به این و قبلیه زنگ میزنم نتیجشو میگم

کد:
    کد:
    قیمتاش از 450 برای سیستم کامل هستش و کیس خالی رو هم از 80 تا 180 تومن دارن. البته فعلا موجود ندارن .
    ================================================== ==============
    حالا هم فونیران

کد:
    کیس هاشون خیلی شبیه هم هستند . MozartIP

این یکی دیگه قیمتهاشون خیلی گرونتره . کیس خالی 300 میدن که ریموت ، lcd ، ..... داره .( قبلا 350 میگفتند به مدیرش که زنگ زدم 300 قیمت دادش )

البته میگفتند که قیمت جهانی اون 250 دلار هستش

سیستم کامل که روش سواره 880 تومن میشه که cpu intel 8600 داره ؟

نظر دوستان راجب امکانات و قیمتهاشون چیه ؟
    Last edited by meisam317; 27-02-2011 at 20:24.

19. 8 کاربر از meisam317 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •