با سلام
قيمت اين نوع از AMD Fusion در بازار ايران چند است؟ چه مدلي از آن را براي HTPC توصيه مي كنيد؟
اصلا" اين نوع از مادربوردها در بازار ايران موجود هستند يا نه؟
يك هفته پيش در اصفهان از هر مغازه اي كه پرسيدم اصلا" با اين نوع مادربودرهاي MiniITX را نمي شناختند و يا نداشتند!!! فقط يك مغازه مادربورد Intel D510 داشت با قيمت 126 هزارتومان. به نظر شما همين D510 اتم را بخرم؟؟؟؟؟
ممنون مي شم اگر فروشگاهي يا محلي جهت خريد اين نوع مادربوردها در اصفهان معرفي كنيد.
با تشكر
سلام، AMD Fusion الان حدود یک ماهه که معرفی شده و طول میکشه تا بیاد بازار ایران (البته اگه بیاد!). من خودمم این مدلی که شما میگید رو ندیدم اینجا، اما یه مدل از Gigabyte هست که تازه معرفی شده: GA-E350N-USB3

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یا این یکی از Asus:
کد:
مثلا این دوتا از اون Intel D510 خیلی خیلی بهترن! من پیشنهادم اینه که یه کم صبر کنید، چون به احتمال زیاد Atom راضی تون نمیکنه. یه مسئله دیگه کیس های درست حسابی برای این مادربوردهاست که اونا هم فعلا رو هوان!
توی چندتا لپتاپ جدید هم Fusion گذاشتن، HP و سونی مثلا.
کد:
یکی دیگه از Acer از سری Aspire One هست که قیمتش از همه ی این لپتاپ های Fusion بهتره که البته هنوز رسما معرفی نشده! من خودم این مد نظرمه: Acer Aspire One 522.
کد:
امیدوارم اون مادربورد ها بیان تو مملکت عزیزمون. بالاخره میشه یه HTPC درست حسابی ردیف کرد!
صدا مهمه این قبول ولی وقتی اون سیستم روشنه شما یا فیلم میبینید و یا آهنگ و گیم اجرا میکنید پس تا یه حدی از صدا قابل قبول هست. پاورهای امروزی مشکل صدا را تا حد قابل قبولی حل کردند....میمونه صدای فن CPU که فکر نمیکنم خیلی زیاد توی ذوق بزنه.
موافقم، ولی همون حد قابل قبول هم که میگید نسبت به سیستم هایی که خود شرکت ها میسازن واقعا زیاده و قابل مقایسه نیست. نصف صدای این دستگاه من واسه همون پاوره که فوق العاده هم رو اعصاب بود تا حدی که بازنشست ش کردم! فن کارت گرافیکم خودم سوزوندم!
ولی باز صدای سیستم رو اعصاب بود...