راک استار برای Gta V هم کاری نکنه بازم کم نمیاره Gta کلا خیلی سر تره
و کسی بخواد تو این سبک بازی درست کنه فکر نکنم به راک استار برسه
این نظر شخصیه منه
راک استار برای Gta V هم کاری نکنه بازم کم نمیاره Gta کلا خیلی سر تره
و کسی بخواد تو این سبک بازی درست کنه فکر نکنم به راک استار برسه
این نظر شخصیه منه
دوستان برای من وقتی بازی رو نصب میکنم ایکون تو فایل بازی یه ارور و ایکون تو دسکتاپ یه ارور میده
یکی این که رو دسکتاپه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم تو فایلش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم
تو رو خدا کمکم کنید
من اصلا یادم نمیاد توی صحبتام حرفی از مقایسه ی کرای انجین با انجین این بازی زده باشمواقعا چگونه CryEngine 3 رو با انجین این بازی مقایسه میکنی؟!! CryEngine 3 از اول واسه نسل بعد نوشته شده و از همه لحاظ بهینه شده، انجین این بازی عمراً واسه اجرا روی 60 فریم بهینه شده باشه! اصلاً ارزش نداره واسه یه بازی مثل sd بیای انجین رو انقدر بهینه کنی که با یه گرافیک بهتر از gta iv روی 60 فریم اجرا بشه! بازیای انحصاری هم اینکارو نمیکنن چه برسه به این بازی، sd به خاطر گرافیک نه چندان سنگینی که داره روون اجرا میشه، فقط همین! در کل با نظرت در مورد گرافیک این بازی مخالفم
در مورد بازیهای راک استار هم فقط میتونم بگم که Rage Engine جزء Top 10 انجینهای دنیاست! (به نظرم بحث رو بیخیال شیم بهتره ممنون دوست عزیز)
از اونجایی که بحث رو منحرف کردی و قبلا هم گفته بودی احساس میکنم علاقه ای به بحث تخصصی نداری بنابراین لازم نیس ادامه بدیم.
فقط آخرین حرفم اینه که گرافیک اون گیمی که سنگینه دلیل نمیشه که گرافیک خوبیه و بر عکس گرافیک اون گیمی که سبکه دلیل نمیشه که گرافیک پایینیه.
فک کنم منظور شما از گرافیک توی این جمله بیشتر حرکات انیمیشن و از همه مهمتر حالات صورت و حرکات لب کاراکترها بوده.من گرافیکی که تو la دیدم تو هیچ بازی open world ای ندیدم تا حالا
اگه اینجوریه که منم باهات موافقم.
وگرنه از نظر طراحی شهرش و گرافیکی که کل بازی داره مخصوصا توی حالتی که تو شهر میچرخی، واقعا کم جزئیات و پایین تر از بازی هم سبکش جی تی ای بود.
خب همه مون شاهد این بودیم که ورژن IV این بازی مشکل گرافیکی داشت ؟؟؟؟؟طبیعتا موتورش برای این نوع بازی ها بهینه شده و نمیشه یه سری مشکلات توی gta iv رو گردن بهینه نبودن گرافیک انداخت.
پس باید گردن چی بندازیم ؟
اون بازی روی تنظیمات VERY HIGHT رو بهترین سیستم ها بازم کیفیت راضی کننده ای رو نداشت.
البته بعد از پچ با کلی دردسر مشکلش تا حدودی حل شد.
بعید نیسمن که میگم راک استار اینو دید gta v رو به تاخیر انداخت تا یه کارایی بکنه که کم نیاره.
نظر شما چیه؟نه این که کم نیاره.
شاید یه سری ویژگی ها میخواد بهش اضافه کنه که جذاب تر بشه.
شایدم دلیلیش اصلا این نباشه.
به هر حال هیچ کی از سیاستای کثیف این شرکتا خبر نداره
موافقم.سلام دوستان .
به نظر من از بعضی نظر ها GTA IV از SD سر تره ! مثلا تو GTA حداقل می شد با مبایل شماره گیری کرد در ضمن تو SD وقتی با کسی کار نداره یا تو معموریتا دفترچه تلفنش خالیه!! تازه فیزیکشم که واقعا بدرد نخوره و بنظرم فیزیک GTA خیلی بهتره. ولی در کل بازی قشنگی بود.
در کل به نظرم این بازی تو زمینه ی مبارزاتش خیلی بهتر از جی تی ای کار کرده.
و اینکه نسبت به جی تی ای آزادی عمل خیلی بیشتری داره.
اما خب از نظر فنی مثل هوش مصنوعی و گیم پلی رانندگی تو بعضی قسمتا ضعفای زیادی میشه دید.
البته به هر حال این بازی هم تو سبک خودش رانندگی خوبی داره اما جی تی ای یه چیز دیگه س![]()
ارور دومیت فک میکنم واسه دایرکت ایکسه
دایرکت ایکس xp تا 9 بیشتر نمیکشه
این بازی بیشتر میخواد؟
احتمال زیاد مشکل از همینه
خوب حالا که من رو 7 نصب کردم چی؟
چرا دوباره همون ارور میاد؟
داداش دیگه کم کم ویندوز xp رو باید بذاری کنار چون همه ی بازی های جدید روی se7en اجرا میشن
ببین هر بازی ای یه دایرکت ایکس داره مخصوص خودش توی سیدی هست باید همونو نصب کنی.
من که گرافیک بالایی در گرافیک نور ، هوا و آب دیدم. جزئیات شهر اونقدری نبود که بی نظیر باشه ولی اینایی که گفتم واقعا تک بودن. هر چند در مجموع هم گرافیک خیلی خوبی داشت.
بله ولی این به خاطر این بود که بازی پورت شد. روی کنسول ها هیچ مشکلی نبود پس مشکل این بود موتور گرافیکی برای PC بهینه نشده. کلیت زیر سوال نمیره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)