باز من مقصر شدم .... منم این رو تحمل نمیکنم
اگر شما حق دیگه ای داری بگیر! اگر دروغ میگم بگو!
---------------------
یا حداقل یه جوری گفتی بر بی گناهی خودت...
باز من مقصر شدم .... منم این رو تحمل نمیکنم
اگر شما حق دیگه ای داری بگیر! اگر دروغ میگم بگو!
---------------------
یا حداقل یه جوری گفتی بر بی گناهی خودت...
Last edited by khanghodrat; 13-05-2011 at 14:10.
نه این عکس العمل تند AMINGERAMI درست بود و نه این حرکت khanghodrat که بدون هیچ خبری به یکی از سازنده های بازی ( هرچند ناچیز ) برای بازی تصمیم گیری کرد !
به هرحال وقتی AMINGERAMI تو ساخت این بازی کمک کرده باید از نظر مادی هم یه سهمی داشته باشه . البته اینجور که جبهه گرفته بود ما فکر کردیم کل بازی رو به تنهایی ساخته ...
پس دنبال مقصر نگردید چون جفتتون مقصرید ! حالا شاید AMINGERAMI یکم بیشتر
بنابراین ختم دادگاه رو اعلام میکنم و حکم زیر رو صادر میکنم !
اگر برای مثال این بازی 400 هزار تومن سهم فروشش شد مبلغ 35 هزار تومان به AMINGERAMI پرداخت بشه و به خاطر جبهه گیری تند که علیه بازی با رسانه ها انجام داد مبلغ 5 هزار تومان جریمه به حق خودش که همون 30 هزار تومن میشه برسه ! و مبلغ 360 هزار تومان هم به آقای khanghodrat پرداخت بشه !
این 10 هزار تومن باقی مونده هم حق دادگاه حساب میشه و به زودی شماره حسابو براتون میفرستم و ...
بی خیالدوستان امروز یکی گفت بازیها رو نقد کردن عکسشم تو مجله بازی رایانس ؟ کسی پرینت از این صفحش نداره ؟ تو کله کشور پخش میشه این مجله ؟
اخه بازیها رو از کجا اوردن که نقدش کرده باشن؟ مطمئنی عزیز؟
نقل قول آقای فنایی درباره ی مجموعه
اگر خودتون ویدئویی تهیه کنید و دربارش توضیح بدید، میتونیم منتشرش کنیم یا در یکی ازآیتمهامون پخشش کنیم
من که شخصا بدجور درگیر امتحاناتم . این ترم درسام هم سخته واسه همین می خوام بشینم سفت پای درس.
هر کی می تونه همچین کاری بکنه اعلام کنه
این قضیه اقای فنایی چیه ؟ کجا این حرفو زده واسه چی ؟ کی ؟ چیکار میخواد بکنه ؟ شاید من وقت انجامشو داشته باشم یکم توضیح میدید ؟
من مجموعه رو به آقای فنایی مدیر سایت gameemag معرفی کردماین قضیه اقای فنایی چیه ؟ کجا این حرفو زده واسه چی ؟ کی ؟ چیکار میخواد بکنه ؟ شاید من وقت انجامشو داشته باشم یکم توضیح میدید ؟
واسه دموی تبلیغی گفتن باید یه فیلم(تریلر) بدیم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب . بازهم خبر خوب هست و خبر بد. خبر بد اینکه قرار بود پک های مجموعه حاضر باشه تا امروز که به خاطر اینکه قیمت بسته بندی دی وی دی بالا رفته پک ها عوض شد و تا آخر هفته دیگه حاضر و تکثیر می شه. خبر خوب اینکه یکی از سی دی ها رو گرفتم و ازش عکس گرفتم . طرح جلد بازی رو هم قطعی شد .
![]()
دمت گرمم باز ماچت کنم
اسم بازی من ام توشه...
رفقا چرا اسم بازی ها که سمت چپ سی دی هستش ناقصه؟
تو عکس اینطوریه یا کلا همینطوریه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)