تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 32 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 316

نام تاپيک: تجربیات شما در یاد گرفتن زبان انگلیسی

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من بعد از 7 سال آزگار دوباره رفتم کلاس زبان.جالب اینجاست که با اینکه زیاد خودآموزی کرده بودم اما باز از سطحی که قبلا ترکش کرده بودم قبول شدم.خودآموزی خیالیس باطل.واقعا کسی که ادعاشم میشه خودآموزی میکنه و زبانش پیشرفت کرده داره خودشو سرکار میذاره.تاثیرش فقط تو اینه که قدرت یادگیریت رو بالا میبره و الا تاثیری نداره
    فقط کلاس
    قبول دارم سطح مطالبی که تو کلاس گفته میشه اصلا قابل مقایسه با خوداموزی نیست ولی کلاس های زبان هم فقط دونبال منافع مالی خودشون هستند باز بعد از ازمون حداقل ۲-۳ پله پایین تر از سطح واقعی خودتون میزارنتون.
    استدلال های مزخرف خودشون رو دارند

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. این کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mhk.khm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بستگی داره به استفاده ای که از زبان دارید.
    اگر برای استفاده ی روزمره می خواید یاد بگیرید بهتره 70 تا 80 درصد لغت و جمله سازی و 20 تا 30 درصد گرامر یاد بگیرید.
    اگر هم کار های تخصصی مثلا تحصیل در خارج از گشور بهتره در کلاس های پیشرفته ثبت نام کنید.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    من خودم نه هیچ کلاسی رفتم نه هرگز معلمی داشتم و تونستم خودم انگلیسی رو فرا بگیرم. بیشتر لغت می خوندم و فیلم های زبان اصلی با زیرنویس انگلیسی نگاه می کردم.
    روش نسبتا خوبی بود.
    موفق باشید
    من براى خواندن مقاله هاى انگليسى به زبان نياز دارم شما پيشنهاد ميدهيد چه کتاب هايى مطالعه کنم؟؟؟

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

قبول دارم سطح مطالبی که تو کلاس گفته میشه اصلا قابل مقایسه با خوداموزی نیست ولی کلاس های زبان هم فقط دونبال منافع مالی خودشون هستند باز بعد از ازمون حداقل ۲-۳ پله پایین تر از سطح واقعی خودتون میزارنتون.

زیاد بدبین نباشید.به نظر من علم آموزی قیمت نداره.حالا این علم زبان باشه یا هر چیزه بدردبخوره دیگه ای

5. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

زیاد بدبین نباشید.به نظر من علم آموزی قیمت نداره.حالا این علم زبان باشه یا هر چیزه بدردبخوره دیگه ای
    درسته که علم اموزی قیمت نداره ولی وقت و زمان ماهم قیمتش بالاتر از اون هست که صرف منافع مالی و پول دراوردن دیگران بشه
    حالا هم که باز ابش رو زیاد کردن و یک کتاب رو میکنن دو ترم ۳ ماهه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

من براى خواندن مقاله هاى انگليسى به زبان نياز دارم شما پيشنهاد ميدهيد چه کتاب هايى مطالعه کنم؟؟؟
    برای مطالعه و ترجمه بیشتر باید لغت و یمقداری گرامر و زمان های جملات رو بلد باشی
    اتفاقا یه موردی که میشه خوداموز روش کار کرد همین مورد هست هرچند که شنیدم دوره اموزشی هم میزارن
    من که تو دوران ارشد از بس کتاب زبان اصلی و و مقاله ترجمه کردم خودبخود و مجبوری این موارد رو یادگرفتم

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من بعد از 7 سال آزگار دوباره رفتم کلاس زبان.جالب اینجاست که با اینکه زیاد خودآموزی کرده بودم اما باز از سطحی که قبلا ترکش کرده بودم قبول شدم.خودآموزی خیالیس باطل.واقعا کسی که ادعاشم میشه خودآموزی میکنه و زبانش پیشرفت کرده داره خودشو سرکار میذاره.تاثیرش فقط تو اینه که قدرت یادگیریت رو بالا میبره و الا تاثیری نداره
    فقط کلاس

تجربه من:
    مثل دوستمون بعد از 4-5 سال به اصطلاح خودآموزی(!) رفتم کلاس
    تا الان از مهر پارسال به این طرف حدود 110-120 ساعت رفتم
    به جرئت میگم نسبت به پارسال 40-50% پیشرفت داشتم اونم در حالی که تو خونه به طور کامل روی تمرینات و ... کلاس تمرکز نکردم

به نظر من هم خودآموزی هم کلاس شمشیر دو لبه هستن

برای خودآموزی دو مشکل مهم داریم: یکی اینکه پشتکار میخواد،
    سر خودمون رو که قرار نیست کلاه بذاریم! خودآموزی داریم تا خودآموزی! (هر از چندگاهی یه کتاب زبان دست گرفتن اسمش خودآموزی نیست)
    بحث دوم اینه که منِ نوعی که نشستم تو خونه قراره چی بخونم؟ از کجا بخونم؟ نرم افزارها و موارد آموزشی تو اینترنت فراوون و مبهمه
    تازه ماها (خودمو می گم) میشینیم دو تا فیلم با زیرنویس انگلیسی می بینیم بر میگردیم میگیم خودآموزی!
    نتیجه: خودآموزی به شرطی میتونه مفید باشه که:
    • حداقل هفته ای 10 ساعت برای زبان وقت اختصاصی بذاریم
    • از یه نفر آگاه (ترجیحا معلم زبان) خم و چم کار رو بپرسیم به این صورت که اول هدف مشخص بشه که قراره چی یاد بگیریم؟ هدف مکالمس؟ یا تافل و آیلتس؟ یا ... بعد یه برنامه ریزی با مشاوره داشته باشیم
    • به برنامه پایبند باشیم

اما کلاس:
    کلاس هم ویژگی های خودش رو داره
    منم دقیقا مثل دوستمون پارسال اول رفتم به کلاس زبان قدیمیم یه تست دادم و بهم گفتن بـــــــله؛ از همون سطحی که زبان رو رها کردین لطف می کنید و ادامه می دین
    دیدم این طوری باید 2-3 سال دیگه وقت بذارم تا تازه برسم به سطحی که بتونم تافل بدم!
    با یکم پرس و جو کلاس های نیمه خصوصی (4-5 نفر) پیدا کردم و با چند تا از دوستام رفتم اونجا
    از لحاظ زمان و هزینه این طور بود که ظرف 7-8 ماه به همون سطحی که کلاس زبان قبلی تضمین می کرد میرسیم + هزینه مشابه
    شانس مهمی که آوردم اینکه که معلمی که موسسه برامون تعیین کرد واقعا معلمه یعنی هم زبان بلده و هم بلده چه طور دانشش رو منتقل کنه
    البته ما تصمیم گرفتیم برای اینکه بازده پایین نیاد یه ساله دوره رو بگذرونیم
    خوب سفت گرفتیم و تا اینجا 120 ساعت ظرف 6-7 ماه کلاس داشتیم که بازده فوق العاده ای هم داشته
    حالا در کنار این کلاس یاد گرفتم که برای خودآموزی هم باید چه کتابی بخونم، چه ترک های آموزشی گوش بدم و ...

ابن بود تجربه من

9. 9 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

برای مطالعه و ترجمه بیشتر باید لغت و یمقداری گرامر و زمان های جملات رو بلد باشی
    اتفاقا یه موردی که میشه خوداموز روش کار کرد همین مورد هست هرچند که شنیدم دوره اموزشی هم میزارن
    من که تو دوران ارشد از بس کتاب زبان اصلی و و مقاله ترجمه کردم خودبخود و مجبوری این موارد رو یادگرفتم

چه کتاب هايى رو براى اين کار پيشنهاد ميکنيد؟؟؟

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

چه کتاب هايى رو براى اين کار پيشنهاد ميکنيد؟؟؟
    بهتره کتاب هایی رو بخونید که مربوط به ریدینگ میشه . چون شما قراره یه مقاله انگلیسی بخونید و لازمه برای درک معنی و مفهوم جملات ، فرم کلی و همچنین اصطلاحات رایج در متون انگلیسی رو بلد باشین . به طور مثال میتونین به سایت انتشارات جنگل مراجعه کنید و کتاب های زبان در زمینه ریدینگ رو اونجا ببینید
    در کنارش بایذ سعی کنید دایره لغات خود رو گسترش دهید . بخشی از لغات جنبه عمومی دارن و در هر متنی ممکن است به کار رود که برای یادگیری اونها کتاب زیاد هست ، مثه 504 ، 601 ، لغات تافل و ...
    بخشی هم که تخصصی هستند برمیگرده به مقاله هایی که شما قرار هست بخونید . که باز اونا هم کتاب های کنکوری و دانشگاهی مربوط به خودش رو داره
    در آخر هم گرامر رو در دستور کار خودتون بذارید واسه اون هم کتاب گرامر زیاد هست نمونش grammar in use

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام .

یکی از بستگان قصد یادگیری زبان بصورت خوداموزی رو داره و باب کتاب " انگلیسی در سفر ( حسن اشرف الکتابی ) " شروع کرده .

به نظر من کتاب جالبی هست اما آیا میتونه با همین روش ادامه بده ؟ میانگین هفته ای 20 ساعت وقت میذاره و تلاشش زیاده.

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بهتره کتاب هایی رو بخونید که مربوط به ریدینگ میشه . چون شما قراره یه مقاله انگلیسی بخونید و لازمه برای درک معنی و مفهوم جملات ، فرم کلی و همچنین اصطلاحات رایج در متون انگلیسی رو بلد باشین . به طور مثال میتونین به سایت انتشارات جنگل مراجعه کنید و کتاب های زبان در زمینه ریدینگ رو اونجا ببینید
    در کنارش بایذ سعی کنید دایره لغات خود رو گسترش دهید . بخشی از لغات جنبه عمومی دارن و در هر متنی ممکن است به کار رود که برای یادگیری اونها کتاب زیاد هست ، مثه 504 ، 601 ، لغات تافل و ...
    بخشی هم که تخصصی هستند برمیگرده به مقاله هایی که شما قرار هست بخونید . که باز اونا هم کتاب های کنکوری و دانشگاهی مربوط به خودش رو داره
    در آخر هم گرامر رو در دستور کار خودتون بذارید واسه اون هم کتاب گرامر زیاد هست نمونش grammar in use
    کتاب advanced reading power خوب هست؟؟؟
    Last edited by mhk.khm; 27-05-2014 at 22:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •