وحید داداش چرا اینقدر سنگین به هرحال خودت یه گیمر میدونی و با بازی های rpg اشنایی داری چرا تو این مدل بازی ها دیالوگ رو که مهم هستش و رکن اصلی ،ملامتش کردی..؟
وحید داداش چرا اینقدر سنگین به هرحال خودت یه گیمر میدونی و با بازی های rpg اشنایی داری چرا تو این مدل بازی ها دیالوگ رو که مهم هستش و رکن اصلی ،ملامتش کردی..؟
خوب ما هم بازی رو گرفتیم همچین بدک نیست یعنی خوبه فقط این دیالوگهاش دهن آدمو سرویس میکنه!!!...بعد mass effect این دومین بازی RPG هست که انجام میدم ولی این سه برابر اون دیالوگ سنگین داره که رسما فک من یکی رو پیاده کرده
ولی خود بازی خوبه فقط گرافیکش یه کم پایینه یعنی خیلی خوب نیست(دیگه توی این تاپیک صحبت از سنگین بودم همین گرافیک نمیکنم) ولی گیم پلیش خوبه فقط منم مثل حسین اعتقاد دارم یکی از بزرگترین مشکلاتش اینه که silent kill _هاش یه خورده ضایس یعنی وقتی میخوای کلک طرف رو بکنینحوه_ی مات شدن دوربین طوری که آدم رو از حس و حال اینکه داری بازی میکنی خارج میکنه و یه جورایی میبره توی حالت فیلم سینمایی!!
ضمنا آپدیتهاش هم جالبه و خودش به تنهایی برای اینکه یه نیم ساعتی آدمو برای چجوری خرج کردن همین یه دونه praxis که به هزار بد بختی بدست آوردی سرگرم کنه کافیه و اینجوری که به نظر میاد(تا اینجا که من رفتم)با active کردن این توانایی ها قراره هیجان بازی بیشتر هم بشه
خلاصه کنم بعد این همه مدت خماری یه بازی درست وحسابی که ما کشیدیم به نظر میاد این تا یه مدتی بتونه مورفین بدن ما رو تامین کنه
موفق باشید![]()
خدا وکیلی خودت فهمیدی چی گفتی؟1- ببین امکان این که قدرت مربوط به مسائل کامپیوتریت (چه اسمی ) رو آپدیت کنی؟
2-وقتی از جایی چیزی میبر میداری یا میخونی میره تو یه قسمت از صفحه آپدیت هات، برو اونجا و اونا رو ok کن شاید پسوردشو بهت داد
3- اگه از اون دستگاه مثلثی ها هم نداشتی ودیگه هیچ راهی ترینر دانلود کن (راستش من با چیت انجین praxis هامو بردم بالا )
نمیدونم چرا بچه های فروم جدیدا اینجوری شدن !
بابا یا جواب ندین یا میدین درست حسابی بدین !
آخه 5 خط نوشتن که کاری نداره.
هر جا سوال میپرسم طرف یه نیم خط جواب میده که خودشم نمیفهمه چی گفته بدتر آدمو گیج میکنه
نتیجه گیری از پست تو : وقتی یه چیزی بر میدارم میره تو یکی از صفحه های آپدیتم برم اونجا اوکی اش کنم شاید پسوردشو بهم بده !
چی گفتی خداییش !![]()
از قرار معلوم شما هنوز منوهای بازیو نمیشناسی(اگه میشناختی باید میرفتی تو قسمتی که پسورد هات سیو میشه )
من سه تا راه بهت گفتم که راه آخر از همه بیشتر بدرد میخورهیعنی ترینر یا چیت انجین دانلود کن چون متاسفانه این بازی همش به کمبود پراکسیس و مهمات بر میخوره
![]()
(شرمنده راهنمای هام مفید نبود، ولی سعی کردم خوب باشه :43: )
اینم سایت شرکت سریف
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hassanshaikhi; 09-09-2011 at 16:31.
حالا گیریم من نمیشناسم ! این منویی که توش پسوردا سیو میشه اسم نداره ؟از قرار معلوم شما هنوز منوهای بازیو نمیشناسی (اگه میشناختی باید میرفتی تو قسمتی که پسورد هات سیو میشه )
من سه تا راه بهت گفتم که راه آخر از همه بیشتر بدرد میخوره یعنی ترینر یا چیت انجین دانلود کن چون متاسفانه این بازی همش به کمبود پراکسیس و مهمات بر میخوره
(شرمنده راهنمای هام مفید نبود، ولی سعی کردم خوب باشه )![]()
مثل این میمونه بخوای به یکی آدرس بدی ... بگی آقا برو تو اون خیابونه همون که جاده ش آسفالته خط های سفیدم روش داره ! بعد از اون بپیچ تو اون یکی خیابونه![]()
بعدشم یارو بگه نفهمیدم میگی : ببخشید شما خیابونای اینجا رو بلد نیستید
نه ممنون ... چیت و ترینر و اینجور چیزا رو اصلا دوس ندارم چون هیجان بازی رو میگیره.
اون قسمتم رد کردم یه کامپیوترو -- کردم در پشتیش باز شد
راستی من طرز صحبت کردنم کاملا دوستانه س فک نکنی دارم بد صحبت میکنم![]()
نه عزیز این چه حرفیه، حق داری، راهنماییم ناجور بود و باید بهت دقیق میگفتم![]()
والا خدا عالم!من rpgباز نیستم حامد
خندت نگیره ولی این شاید سومین یا چهارمین rpg عمرم بود بازی کردم چون از پر حرفی تو بازیها خوشم نمیاد...حالا استثناء قائل میشم برای بعضی از انتخابهایی که می کنم.دروغم نباشه اینو گرفتم محض تبلیغات و تعریفات که ازش دیدم!
به هر حال تو این سبک مدرن وراجی کردن زیاد به مزاج گیمر خوش نمیاد (البته نظر شخصی) شاید بعضی ها دوس دارن پای بازی یه دست چرت هم بزنن!![]()
اتفاقا منم RPG باز نیستم بازیشون میکنم فقط برای این که بگم بازیشون کردم ولی از RPG هایی که اکشن زیادی دارن خوشم میاد مثل مس افکت به هر حال دیالوگ هاشون بینهایت سنگین هستش اینو قبول دارم
الان هم رسیدم به اون زنه که نامرئی میشه لامصب مهمات ندارم خدا امشبو بهم کمک کنه ببینم میتونم بزنمش یا نه![]()
من که آخرش نفهمیدم این -- کردن چه جوریه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)