تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 90 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 894

نام تاپيک: انتخاب روغن موتور مناسب برای خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه Max.Pain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

روغن موتور بهران تکتاز از این قوطی فلزی 3.75 لیتری ها برای پراید دوگانه سوز چندهزار کیلومتر جواب میده ؟!

در آغاز فعالیت mahzoh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان من نزدیک به 2 ماه هست که ماشینمو تحویل گرفتم 1400 کیلومتر رفته.نمیدونم باید چیکار کنم آیا باید روغن عوض کنم؟بعضی ها میگن باید تو 500تا روغن عوض کنم
    حالا یه سوال بهترین روغن برای پارس چیه؟من خودم نظرم castrol magnatec sj 10w40 است.نظر شما چیه؟
    روغن گیربکس چه مارکی خوبه؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

طبق دستور عمل گارانتی عمل کنید من الن دقیق یادم نیست چند تا گارانتی برای تعویض روغن باید ببرید دفترچه رو نگاه کنید
    در مورد روغن موتور اگه پارس معمولی با موتور 1.8 هست بهتره براش بهران سوپر پیشتاز بریزید
    مزایای این روغن موتور اینه که
    1- مطمئن هستید که اصل هست و روغن تصفیه شده بهتون نمیدن
    2- قیمت مناسبی داره
    3- کم کردنی من توی این روغن ندیدم
    خودم نردیک 40000 کیلومتر با این روغن راندگی کردم اونم توی شرایط سخت جاده های کوهستانی تا 10000 کیلومتر به خوبی جواب میده
    روغن گیربکس هم esso توصیه شده
    Last edited by rami_hemi; 28-06-2013 at 07:44.

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

طبق دستور عمل گارانتی عمل کنید من الن دقیق یادم نیست چند تا گارانتی برای تعویض روغن باید ببرید دفترچه رو نگاه کنید
    در مورد روغن موتور اگه پارس معمولی با موتور 1.8 هست بهتره براش بهران سوپر پیشتاز بریزید
    2- قیمت مناسبی داره
    خودم نردیک 40000 کیلومتر با این روغن راندگی کردم اونم توی شرایط سخت جاده های کوهستانی تا 10000 کیلومتر به خوبی جواب میده
    دوست عزیز سپاسگزارم

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

من یک سوال دیگه داشتم از بین روغن های بهران سوپر پیشتاز وپارس پایا کدوم بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

2- قیمت مناسبی داره
    آقا رامین
    بنده برای 405 از این روغن استفاده کردم که باعث شد هر 4000 کیلومتر نزدیک 1 لیتر روغن کم کنم
    چند تا دیگه از دوستان هم برای سمندو پارس و 405 استفاده کردند ولی اونها هم کردن داشتن
    اما بعد از اون روغن ایساکو نمایندگی داخل ماشین ریختم یکبار هم توتال اصلی که به هیچ وجه کم نکردند

تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

آقا رامین
    بنده برای 405 از این روغن استفاده کردم که باعث شد هر 4000 کیلومتر نزدیک 1 لیتر روغن کم کنم
    چند تا دیگه از دوستان هم برای سمندو پارس و 405 استفاده کردند ولی اونها هم کردن داشتن
    اما بعد از اون روغن ایساکو نمایندگی داخل ماشین ریختم یکبار هم توتال اصلی که به هیچ وجه کم نکردند

سلام من همین امروز رفتم نمایندگی و روغن ایساکو طلایی واسم ریخت؟مشکل ساز نیست؟چون گفت باید از این روغن بریزم.شما که ریختی راضی بودی؟

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام من همین امروز رفتم نمایندگی و روغن ایساکو طلایی واسم ریخت؟مشکل ساز نیست؟چون گفت باید از این روغن بریزم.شما که ریختی راضی بودی؟
    نه هیچ مشکلی نداشته
    موتور خیلی نرم کار میکنه
    به خاطر مشکل کم کردن موتور را پلمپ کردند ولی بعدا ز باز کردن به هیچ وجه با این روغن کم نکرده بود

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حسین جان من تا الان کم کردنش رو تجربه نکردم خودم هم مسافتهای طولانی رو رانندگی میکنم
    تا جایی هم که میدونم شما هم موقع تعویض روغن فیلتر رو عوض میکنید شک من به فیلتر میره برای شما من الان 5 هزار تا رانندگی کردم روغن هنوز کیفیت خوبی داره ولی کثیف شدنش به خوبی هم مشهوده و این نشانه خوبی هست که روغن خوب عمل میکنه
    روغن ایساکو رو هم تعریف میکنن و اونم خیلی روغن خوبی هست .
    حسین جان این موردیکه گفتین خیلی برام جالب بود بازم پیگیر میشم چون من یه بار و فقط یه بار توتال 7000 ریختم نیم لیتر توی 4000 تا کم کرد و بعد اون دیگه سوپر پیشتاز رو به توصیه یکی از دوستانم ریختم تا الانم مشکل کم کردن نداشتم
    توتال اصلی که پیدا نمیشه بشه هم باید از سر خیابون قطران تبریز برم خدا تومن بدم بخرم به جاش میخوام واسگازین esso بخرم چون گیربکس ماشین خیلی سفت میشه موقع سرد بودن .
    ولی این بار روغن ایساکو میخرم تا یه بار نحوه روشن شدن ماشین موقع سرد بودن رو تست کنم چون ماشین بعضی وقتا دیر روشن میشه .

10. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

حسین جان من تا الان کم کردنش رو تجربه نکردم خودم هم مسافتهای طولانی رو رانندگی میکنم
    تا جایی هم که میدونم شما هم موقع تعویض روغن فیلتر رو عوض میکنید شک من به فیلتر میره برای شما من الان 5 هزار تا رانندگی کردم روغن هنوز کیفیت خوبی داره ولی کثیف شدنش به خوبی هم مشهوده و این نشانه خوبی هست که روغن خوب عمل میکنه
    روغن ایساکو رو هم تعریف میکنن و اونم خیلی روغن خوبی هست .
    حسین جان این موردیکه گفتین خیلی برام جالب بود بازم پیگیر میشم چون من یه بار و فقط یه بار توتال 7000 ریختم نیم لیتر توی 4000 تا کم کرد و بعد اون دیگه سوپر پیشتاز رو به توصیه یکی از دوستانم ریختم تا الانم مشکل کم کردن نداشتم
    توتال اصلی که پیدا نمیشه بشه هم باید از سر خیابون قطران تبریز برم خدا تومن بدم بخرم به جاش میخوام واسگازین esso بخرم چون گیربکس ماشین خیلی سفت میشه موقع سرد بودن .
    ولی این بار روغن ایساکو میخرم تا یه بار نحوه روشن شدن ماشین موقع سرد بودن رو تست کنم چون ماشین بعضی وقتا دیر روشن میشه .
    رامین جان
    توتال اصلی برام 70 تومن آب خورد
    به خاطر اینکه نمایندگی گفته بود باید موتور باز بشه و رینگها و اورینگ هاش عوض بشن
    چند تا روغن رو امتحان کردم
    شما هم اینبار ایساکو بریز ,برای من که خیلی خوب بوده ,ببین چطور میشه
    البته اگه خواستی عوض کنی ببر بیرون داخل نمایندگی هزینه تعویضش زیاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •