یه راهنمایی میکنید میدوئم ولی لامصب هی بسته میشه !دی!:
محتوای مخفی: Castlevania
یه راهنمایی میکنید میدوئم ولی لامصب هی بسته میشه !دی!:
محتوای مخفی: Castlevania
حمید یادمه اینجا منم گیر کرده بودم اونجا دگر هست وسط راه با دگر فکر کنم باس بزنی اون شاسی رو دقیق یادم نیست ... مطمئنم یه کاری با دگرها میکردم
برو جلو در وایسو بعد با دگر(خنجر) بزن به اون (البته اون جادو قرمزه اسمش یادم نیست باید فعال باشه)!!! چی گفتم من!
دمتون گرم ، دگر زدم باز شد ....اصلا فکر نمیکردم اینقدر ساده باشه....واقعا این Puzzle اش درعین سادگی خیلی خوب کار شده بود
درمورد بازی جز داستان تا الان مشکل خاصس ندیدم ، داستان و شخصیت پردازی احساس میکنم خوب جا نیفتاده ، میتونستن یه Background ایی از کرکتر بدن یا دیالوگ و کات-سین های بیشتری بزارن ...البته تا تموم نکنم نمیتونم نظری برا خود داستان بگم ولی شخصیت پردازی میتونست خیلی بهتر باشه
دوستان سلام
من این بازی رو نصب کردم و یکبارم داخل گیم رفتم بعد اومدم بیرون اما متاسفانه بعدش هر کاری کردم دوباره وارد گیم نشد که نشد کرکم عوض کردم همه سیستمم آپدیته راهنمایی کنین لطفا
دوستان
اینجا چپتر 5 مرحله 5
abbey tower
خب اینجا رو که میپرم
ا
اینجا نباید یه نور آبی بیاد من با u بگیرمش؟
این رنگای آبی فکرای ناموفق منه
دوستان این مرحله تایتان رو باید چیکار کرد؟
من سنگ رو میگیرم ولی وقتی دکمه های ASDW رو به ترتیب میزنم، اصلا نمیتونم سنگ رو پرتاب کنم!
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
اگه گیم پد داری تو صفحه 26 یه پست گذاشتم
نرم افزار xpadder به همراه آموزش با حجم حدودا 3مگ
تتظیمش کن رو اون دکمه هایی که میچرخونن(اسمش یادم رفتهیه عده بهش میکن شوک ولی شوک چیر دیگه ایه)
من خودم اون قسمتو با گیم پد رفتم
دوستان غول اخر مرحله یک که از تو دریاچه یخی میاد بیرونو بار اول تو دستش زدم ولی بار دوم که میره رو دستش هی باید جاخالی بدی نمیئونم چه کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)