تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 136 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

با Downstream 120 حداکثر سرعت میشه 15 بیشتر امکانپذیر نیست اگر و مگر آن که بپذیریریم تبلیغ واسطه های دایال آپ رو که با دادن یکی دو لینک ادعا میکنند سرعت دایال آپشون 20 کیلو بایت در ثانیه است و مطابق لینک داده شده علی الظاهر درسته غافل از آن که مودم دایال آپ اصلا بیشتر از 56 کیلو بیت نمیکشه پس آنطور که علمای اعلام میفرمایند باید دلیلی برای این سرعت کاذب وجود داشته باشه

2. این کاربر از reb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با Downstream 120 حداکثر سرعت میشه 15 بیشتر امکانپذیر نیست اگر و مگر آن که بپذیریریم تبلیغ واسطه های دایال آپ رو که با دادن یکی دو لینک ادعا میکنند سرعت دایال آپشون 20 کیلو بایت در ثانیه است و مطابق لینک داده شده علی الظاهر درسته غافل از آن که مودم دایال آپ اصلا بیشتر از 56 کیلو بیت نمیکشه پس آنطور که علمای اعلام میفرمایند باید دلیلی برای این سرعت کاذب وجود داشته باشه
    من با دیال اپ تا 20 هم دا نلود داشتم(متغیر)
    بهترین دان هم تا 12 بوه به صورت ثابت نیم ساعت به بالا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من فردا پیگیری می کنم بعید میدونم مشکل از مودم باشه در ضمن شما مودمتو آپدیت کردی؟و مشکلت اینه که موقعی که کانکت رو میزنی چراغ ACT چشمک نمیزنه و بعد از چند ثانیه 678؟

می دونی چرا میگم مشکل از شبکه دیتا خودشون هست چون چند روز که تماس می گرفتم برای یوزر و پس می گفتن مشکل فنی داریم تو مرکز!! و اینکه اگه دفترچه خودشون رو هم دقت کرده باشی این ارور مربوط به اتصال فیزیکی هست کابل LAN مودم (که چراغش روشن و ثابته) خط تلفن (که چراغش ثابت و روشنه و خط رانژه هست) و کانفیگ مودم که اونم مشکلی نداره یا مشکل دیتا شبکه سرویس دهنده که بعدشم گفته با 1899 تماس بگیرید و ...

شما مخابرات تماس گرفتی؟
    60 دفعه تماس گرفتم
    نه آپدیت نکردم آخه جای دیگه کار می کنه
    دقیقا اصلا این اکت چشمک نمیزنه بعد از چند ثانیه هم ارور 678 می ده
    دستت درد نکنه لطف میکنی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

60 دفعه تماس گرفتم
    نه آپدیت نکردم آخه جای دیگه کار می کنه
    دقیقا اصلا این اکت چشمک نمیزنه بعد از چند ثانیه هم ارور 678 می ده
    دستت درد نکنه لطف میکنی
    پس مشکلمون دقیقا یکی هست منم مودم تجهیزات و خط و ... کاملا سالم هست گویا دیتا نداریم 1899 کسی جواب نمیده پیغام گذاشتم هنوز رسیدگی نشده!مثل اینکه باید یه رو زاز کار بی کار بشیم را بیافتیم برای یه سرویس داغون بریم مخابرات باز دوست عزیز
    KING_DESIGNER اون شماره که دادی این شد 77050000 حتی 4 تا 1 هم زدم کسی جواب نمیده!

6. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

ارباب جان ! شماره اون مرکزی که هستی از چند شروع میشه ؟
    7705؟ پیش شماره خط شماست ؟
    به احتمال زیاد شماره مرکز این شماره هستش .اگر پیش شماره خط شما 7705 باشه البته

با این شماره تماس بگیر 77000000 و در صورت امکان برو سایت مخابرات ببین شماره مرکزتون از چه شماره ای شروع میشه اولین شماره + چهارتا صفر میشه شماره اون مرکز .
    من که گرفتم و شد مهرداد هم که گرفته و شده. شما هم تلاشتو بکن میشه. این پیش شماره ها + چهارتا صفر احتمالا یه استاندارد هستش و برای همه مراکز صادق هستش.
    سوالی بود در خدمتم.

8. 3 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم user و pass رو گرفتم.الانم وصلم.ولی یکی دوتا مشکل دارم.اول این که وقتی وصل میشم بعد از چند دقیقه دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه و error میده که سایت رو پیدا نمیکنه.الانم قاطی کرده هی connection رو قطع میکنه اعصابم خورد شده.
    با wireless هم که وصل میشم (با لپ تاپ یا موبایل) پیداش میکنه ولی انگار اینترنتش قطعه.به هیچ سایتی وصل نمیشه.
    راستی دیگه به قسمت کانفیگ مودم هم وصل نمیشه.
    لطفا کمک کنید.
    Last edited by lord69; 05-04-2010 at 17:48.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم user و pass رو گرفتم.الانم وصلم.ولی یکی دوتا مشکل دارم.اول این که وقتی وصل میشم بعد از چند دقیقه دیگه هیچ سایتی رو باز نمیکنه و error میده که سایت رو پیدا نمیکنه.الانم قاطی کرده هی connection رو قطع میکنه اعصابم خورد شده.
    با wireless هم که وصل میشم (با لپ تاپ یا موبایل) پیداش میکنه ولی انگار اینترنتش قطعه.به هیچ سایتی وصل نمیشه.
    لطفا کمک کنید.
    یعنی کانکت میشی
    دوتا سایت رو باز میکنی
    و مشغول مطالعه میشی و بعدش که میخوای بری یه سایت دیگه میبینی اینترنت قطعه .و دیسی شدی ؟
    آره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره
    اما اگه دانلود بکنم اینطوری نمیشه.
    دردش چیه؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ارباب جان ! شماره اون مرکزی که هستی از چند شروع میشه ؟
    7705؟ پیش شماره خط شماست ؟
    به احتمال زیاد شماره مرکز این شماره هستش .اگر پیش شماره خط شما 7705 باشه البته

با این شماره تماس بگیر 77000000 و در صورت امکان برو سایت مخابرات ببین شماره مرکزتون از چه شماره ای شروع میشه اولین شماره + چهارتا صفر میشه شماره اون مرکز .
    من که گرفتم و شد مهرداد هم که گرفته و شده. شما هم تلاشتو بکن میشه. این پیش شماره ها + چهارتا صفر احتمالا یه استاندارد هستش و برای همه مراکز صادق هستش.
    سوالی بود در خدمتم.
    بله پیش شماره 7705 هست 77050000 20 تا زنگ می خوره کسی جواب نمیده ! حالا بازم امتحان می کنم اولین شماره منطقه رو نمی دونم 1899 هم که کلا تعطیله!این دوستمون هم نمی دونم کجا رو تونسته بگیه بهش گفتن باید مودم مخابرات رو میگرفتی!

پس از نظر شما هم مشکلی تو کانفیگ مودم و کانکشن و مدل مودم و ... نیست خطم که رانژه هست!

عجب اشتباهی کردم رفتم مخابرات سرویس گرفتم

13. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

آره
    اما اگه دانلود بکنم اینطوری نمیشه.
    دردش چیه؟
    سلام
    خوب خوبه شدیم 4 نفر متاسفانه 4 نفر در این فروم از مخابرات سرویس دارند و همشون هم همین درد رو دارند جالب اینه که من از اواخر بهمن متوجه این موضوع شدم و فکر میکردم به خاطر مودمم هست و دوستان هم میگفتن مودم هست
    و 3 روز پیش که زنگ زدم مخابرات میگفت نه مشکل از طرف ما نیست باید زنگ بزنید 17
    هنوز خودم متوجه نشدم دلیل اصلی چی میتونه باشه باید عیب یابی بیشتری بکنم
    میخوام مودمم رو ریست کنم و یه بار چک کنم
    و مسیر سیم تلفن رو هم عوض کنم چون میز سیستمم رو تغییر دادم و در حال حاضر سیسم تلفنم از کنار کابلهای برق سیستم رد شده که ( بازم فکر نکنم عیب از اون باشه ولی شایدبود ! ) ولی خوب میخوام کلا یه تغییری بدم اگر مشکل برقرار بود زنگ میزنم 17 پیگیری کنند .
    Last edited by KING_DESIGNER; 05-04-2010 at 19:11.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •