تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 102 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان لطفا اگه اطلاعاتی دارن میشه لطفا منو راهنمایی کنند
    -فكر ميكنم رويو خوبي كه وجود داره ابهامات شما رو بر طرف كنه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -همونطور كه ميبينيد ميشه مزايا رو اين طور گفت:
    -بلك لول خوب اين پنل
    -نداشتن مشكل ابري شدن كه اكثر edge lit ها درگير هستند باهاش
    -صداي خوب اين پنل

-در مورد معايب هم :

-رفلكشن زياد پنل
    -پردازش تصوير زياد خوبي نداره چه sd و چه hd
    -نداشتن ambilight ( سري هاي ارزان قيمت فيليپس)

2. 3 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

سلام
    خیلی از راهنمایی و معرفی رویو که گفتید ممنون هستم حالا میخواستم ببینم از دوستان که 5605 دارند در موردش نظرشون را بفرمایند اگه میتونن مقایسه ای هم با سونی ex710 و سامسونگ 6960 از نظر کیفیت تصویر بفرمایند بسیار سپاسگزار م

-فكر ميكنم رويو خوبي كه وجود داره ابهامات شما رو بر طرف كنه :

کد:
    -همونطور كه ميبينيد ميشه مزايا رو اين طور گفت:
    -بلك لول خوب اين پنل
    -نداشتن مشكل ابري شدن كه اكثر edge lit ها درگير هستند باهاش
    -صداي خوب اين پنل

-در مورد معايب هم :

-رفلكشن زياد پنل
    -پردازش تصوير زياد خوبي نداره چه sd و چه hd
    -نداشتن ambilight ( سري هاي ارزان قيمت فيليپس)

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام
    دوستان عزیز من میخوا هم یک led 32 بخرم .مارک فیلیپس اینجا فقط 5605 و 3605 هست و سری9705 و8605 سایز 32 ندارند از دوستان میخواستم راهنمایی کنند بین مدل 32 اینچ 5605 و سونی 32 اینچ ex710 و 32 اینچ سامسونگ 6960 کدوم از نظر کیفیت تصویر و کارایی بهتره بخصوص دوستان اگه فیلیپس 5605 دارند در مورد کیفیت اون توضیحی بفرمایند ممنون میشم
    سلام بر شما... راهی که شما داری می ری من چند وقت پیش رفتم و به غیر از سامسونگ و سری 3 هزار فیلیپس اونای دیگه مدل های انتخابی من برای خرید یه TV 32 بودند.
    فی الواقع مدل مورد علاقه من اول از همه سری 9 هزار و بعدش سری 8 یا 7 فیلیپس بود ولی از اونجایی که تو ایران سایز 32 این تی وی ها پیدا نمی شد به همون 5605 رضایت دادم و انصافا کیفیت تصویر خوبی داره و صداش هم نسبت به LCD LED TV های امروزی خیلی بهتر و بالاتر هستش.... اگه دنبال یه تلویزیون خوب تو این سایز هستی من بهت همین مدل 5605 رو پیشنهاد می کنم و البته تنها مشکلی که داره این هست که گیرنده داخلی دیجیتال نداره --- در حالی که اگه از سری های 9 یا 8 هزار فیلیپس در سایز 32 پیدا می شد این مشکل هم وجود نداشت... در کل اگه با نداشتن گیرنده دیجیتال مشکلی نداری من بهت پیشنهاد می کنم همین مدل فیلیپس رو بخری...چون قبلا خودم دربارش خیلی تحقیق کردم تنها علتی که نخریدمش به خاطر نداشتن ----t بود... در مورد سونی هم مدل خوبی انتخاب کردی هر چند به نظر من به فیلیپس به هیچ وجه نمی رسه اما در کل مشخصات و کیفیت نسبتا خوبی داره مضافا اینکه گیرنده داخلی دیجیتال هم داره... اما بهت توصیه می کنم حتمن صداش رو تست کنی ببینی می پسندی یا نه....

دوست عزیز اگه راهی پیدا کردی که مدل های بالای فیلیپس رو بشه در سایز 32 خریداری کرد منم با خبر کن...سپاس

موفق باشی

5. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

12

با سلام
    دوستان گرامي اينجانب تا چند روز آينده از بين مدلهاي 9704و8605 يكي را جهت خريد انتخاب خواهم كرد ولي چند سئوال دارم اگر لطف كنيد و اينجانب را راهنمايي فرماييد:
    1- با توجه به كامل نبودن تكنولوژي سه بعدي و ضعف تلوزيونهاي فيليپس نسبت به رقبا در اين زمينه آيا مدل8605 ر اشما پيشنهاد ميكنيد؟
    2-به جز بحت زيبايي پنل 9704 آيا كيفيت تصوير و ساير مشخصات9704 از 8605 بالاتر است يا فرق آنچناني نميكند؟
    3- مدل 9704 ر ادرتهران و بانه چه قيمتي است ؟
    4-تلوزيون 9704 بودن گارانتي را شما پيشنهاد ميكنيد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام
    دوستان گرامي اينجانب تا چند روز آينده از بين مدلهاي 9704و8605 يكي را جهت خريد انتخاب خواهم كرد ولي چند سئوال دارم اگر لطف كنيد و اينجانب را راهنمايي فرماييد:
    1- با توجه به كامل نبودن تكنولوژي سه بعدي و ضعف تلوزيونهاي فيليپس نسبت به رقبا در اين زمينه آيا مدل8605 ر اشما پيشنهاد ميكنيد؟
    2-به جز بحت زيبايي پنل 9704 آيا كيفيت تصوير و ساير مشخصات9704 از 8605 بالاتر است يا فرق آنچناني نميكند؟
    1- در مورد 3d ‌از نظر من الان دست نگهداريد بهتر هست
    2-سري هاي 9 از نظر تصويري برتر هستند مخصوصا سيستم نوردهي local dimming كه برتري هاي خودش رو نسبت به edge led ‌ها داره

-توصيه من به شما خواندن رويو هاي خوبي كه از هر دو پنل وجود داره هست:

8605 :

کد:
    9704:

کد:

8. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام
    صد البته که سری 9 هزار با 8 هزار متفاوت است... هم از نظر قیمت و هم از نظر مشخصات با هم تفاوت های نسبتا زیادی دارند... اگه می خوای یک انتخاب منطقی انجام بدی همونطور که استاد عزیز t_tanhayam گفته اول از همه سایت هایی که ریویو انجام دادن رو مطالعه کن و بعدش با توجه به بودجه ای که در نظر گرفتی انتخابت رو انجام بده.... سری هشت با سری 9 در یک اینچ مشابه با هم چند صد هزار تومان تفاوت قیمتی دارند...بنابراین مقایسه اصولی نمی شه کرد چون مبنای قیمتی مشابه ای ندارند... در ضمن مدل 9705 با توجه به جدیدتر بودنش ارجحیت داره به 9704...
    من اگه جای شما بودم و قیمت هم برام مسئله ای نبود انتخاب هام به ترتیب اینجور بودن :
    9705
    9704
    8604

فقط توجه داشته باش سری 9 هم پردازنده قوی تری داره و هم اینکه صداش به مراتب بهتر از سایر مدل هاست و از همه مهمتر اینکه LED Pro هستش که دیگه مشکلات تی وی های دور ال ای دی رو باهاش مواجه نمی شی. . به قول معروف هر چی پول بدی آش می خوری....

* با توجه به اینکه مدل 9705 جایگزین مدل 9704 شده مطمئن نیستم که به راحتی پیدا بشه ولی باز شما بپرس
    *در مورد خرید بدون گارانتی هم بستگی به این داره که آدم مطمئنی رو بشناسی یا نه و اینکه چقدر می توینی ریسک کنی...

در کل فیلیپس درسته که گرون تر هستش اما ارزش بهای پرداختی رو داره...(تجربه و نظر شخصی)
    Last edited by sound.vision; 05-03-2011 at 15:12.

10. 4 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه khansalar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با سلام
    سلام دوست عزیز
    من تقریبا بین این دو مدل و یه مدل از یه برند دیگه تحقیق کردم و اتفاقا دیروز از نزدیک پنل 9704 رو هم تو نمایندگی فیلیپس تو خ ولیعصر بالاتر از عباس آباد دیدم - خیلی عالی بود البته دیروز مدل 8605 رو نداشت ولی با تحقیقی که من کردم و با فروشنده هم صحبت کردم تفاوت زیادی با سری 9000 داره هم از نظر ظاهر و هم کیفیت - مدل 9705 هم خوب 3d هست ولی به نظر من ارزش اختلاف قیمت با 9704 رو نداره و البته یه مسئله سلیقه ای هست از نظر قیمت هم مدل 9704 سایز 40 تو بانه 2150 من قیمت گرفتم و نمایندگی 2700 و مدل 8605 سایز 46 تو بانه 2500 ولی اینجا نداشت پس:
    1-به نظر من نه
    2-تفاوت قابل ملاحظه
    3- سایز 40 بانه 2150 تهران 2700
    4-بستگی به ریسک پذیری خودتون داره و اگر 2150+100 بابت هزینه حمل =2250 اختلاف 450 هزارتومنی ارزش داره یا نه به نظر خودتون بستگی داره

12. 2 کاربر از khansalar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوست عزيز
    بنده 6 ماهه 9704 دارم فوق العاده است. هركدام ار فاميل كه ديدند عاشقش شدند.
    كلا نگرش دوستان من از برندهاي ديگه به فيليپس كشيده شده. تصوير و صداي فوق العاده داره.
    بن نظر من با توجه به اينكه تكنولوژي 3D تازه اومده فعلا جاي كار داره.
    سال 83 كه اولين lcd ها وارد بازار شد من نگرفتم چرا كه اون موقع مشكلات زيادي داشت ولي خيليها به خاطر كلاسش با
    قيمتهاي گزافي ميخريدند در حالي كه شما همون ها رو الان مفت هم نمي خري. lcd هاي سه بعدي هم همينطور هستند
    و چند سال ديگه به اوج شكوفايي و قيمت مناسب ميرسند.
    در ضمن بگم انتخاب 9704 من حاصل 6 ماه تحقيق و بالا و پايين كردن جمهوري و ريوي هاي سايت هاي معتبره.
    اگه پولشو داري مدل 9705 رو بگير نه بخاطر سه بعدي بودنش بلكه بخاطر امكانات و كيفيت تصوير بهترش البته در فيلمهاي full HD

14. 4 کاربر از deltadie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض فیلیپس 2011 Philips TV

دوستان عزیز از اونجایی که یه مدتی هست که فیلیپس مدل های جدید رو به بازار معرفی نکرده امروز یه سرچی کردم و یه سری نتایج جالب بدست اومد که البته به صورت رسمی منتشر نشدن ولی خوب شاید دونستنشون جالب باشه...

کد:

xxPFL9706
    - ----T/T2/C
    - Tuners: 2x ----T, 2x ----T2, 2x ----C
    - 400 Hz
    - 3D Ready
    - AmbiLight Spectra 3
    - 4x HDMI
    - --- Recording with 32GB internal FLASH (USB support)
    - Wi-Fi via integrated WLAN chip
    - Net TV with Full Internet

xxPFL8606
    - ----T/C
    - 200 Hz
    - 3D Ready
    - AmbiLight Spectra 2
    - 4x HDMI
    - --- Recording with 16GB internal FLASH (USB support)
    - Wi-Fi via integrated WLAN chip
    - Net TV with Full Internet

xxPFL7606
    - ----T/C
    - 200 Hz
    - 3D Ready
    - AmbiLight Spectra 2
    - 4x HDMI
    - --- Recording with no internal FLASH (USB support)
    - Net TV

این ها ظاهرا مدل های سال 2011 فیلیپس هستند که هنوز به صورت رسمی اعلام نشدن و در بعضی از فروم ها (به خصوص کشورهای حوزه اسکاندیناوی) توسط کاربران معرفی شدن و علی الظاهر تبلیغاتشون تو یه سری از کشورها شروع شده... همین جوری که مشخصات جالبی دارند به خصوص داشتن هارد اینترنال و رکوردینگ و.... باید دید کی این دستگاه ها سر از ایران در میارن...(عجیبه سونی....پناسونیک و خیلی از برندهای دیگه مدل های جدیدشون رو چند وقتی هست که به صورت رسمی اعلام کردن اما فیلیپس هنوز به صورت رسمی حرکتی نکرده)

16. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

کد:
    PHILIPS 2011 - 9000 Series Smart LED TV

کد:
    کد:
    -البته ميتونيد توي Newscenter هم سرچ كنيد:

کد:

18. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •