واریورز اوراچی 2 رو از کجا تهیه کردی![]()
واریورز اوراچی 2 رو از کجا تهیه کردی![]()
[QUOTE=Hanzo_Hattori;6686043]با تشكر از آقايExtreme Gamer بالا خره با زحمتهاي آقاي Extreme Gamer موفق به اتمام تمامي مراحل دريافت تمامي اسلحه هاي چهارم و آنلاك كردن تمامي گارد ها و اسب هاي بازي Samurai Warriors 2 شدم و هم اكنون سيوي را قرار ميدهم كه در آن:
1-تمامي گارد ها و كاراكتر هاي اين بازي به نهايت قدرت خود رسيده اند.
2-گارد هايي كه در ليست گارد هاي خريداري شده موجود ميباشند قدرتمند ترين گارد ها در نوع خود هستند.
3-سه اسب قدرتمند در ليست گارد ها ي خريداري شده قرار دارند.
4-همه ي اسلحه ها از هرنوع دوعدد در ليست اسلحه ها ي خريداري شده قرار دارد.
5-كاراكتر هاي Okuni و Ranmaru mori آنلاك و به نهايت قدرت رسيده و به تمامي موارد بالا دست يافته اند.
به زودي كتاب آموزش هايي را كه توسط خودم و راهنمايي هاي آقايExtreme Gamer دوست عزيزمنوشته شده + يك ترينر ساخت خودم كه خون را براي P1 و P2 محافظت ميكند را قرار ميدهم.
سلام.
Hanzo جون. ما رو شرمنده میکنی.
ما مخلص همه ی بچه های این تاپیک و شما هستیم.
خوشحالم که یکی مثل Hanzo جون هست که هوای بچه ها رو داشته باشه.
قصد من فقط کمک کردن تو این بازیها هست. من خودم این بازی رو خیلی خیلی دوست دارم .
به هر حال ما همیشه واسه کمک آماده ایم.
![]()
سلام.
میشه.
برای این کار باید بری توی Story Mode تو صفحه ی Story Select یکی از گروه ها رو انتخاب کن.
توی صفحه Camp قسمت Abilities رو انتخاب کن. تو این صفحه 7 قابلیت از 18 تا رو میتونی برای کاراکترها انتخاب کنی.
ردیف اول کلمه ی Cavalier برای اسب هست که در شروع بازی میتونی از اسب استفاده کنی.
تعداد Cavalier ها به 10 عدد میرسن که اگر بتونی هر 10 تا رو بدست بیاری دو اسب قدرتمند بازی Matsukaze (اسب کیجی) و Red Hare (اسب لوبو) آزاد میشن.
اسب گروه SW در بازی Matsukaze , اسب گروه Shu , Wei , Wu در بازی Red Hare و اسب گروه Other در بازی برای بعضیها Matsukaze و برای بقیه Red Hare هست.
![]()
سلام.
از راهنمایت ممنون
موقعي كه ترينر رو اجرا ميكنم ازم كد مي خواد كدش چي ميتوني كمكم كني![]()
سلام.
نميشه تو samurai warriors2 دو باديگارد داشت؟
سلام.
نه فقط یکی میتونی بگیری.
![]()
هانزو جان من هر کاری کردم دانلود نشد![]()
اون ترينر اوراچي كه گذاشتي من دانلود كردم ولي موقع اجراش ازم كد مي خواد ميتوني كمكم كني؟( :
سلام من تو تاپیکم یه چیزایی راجب orochi 3 نوشتم در حالی که جاهای دیگه هیچ خبری ازش نیس ولی میگن مطالبم تکراریه و تو این تاپیک اومده شما خودتون برید تو تاپیکم بگین اینارو تو کجا دیده بودن که تاپیکمو حذف کردن.منابعشم که همون سایتیه که اولش نوشتم.چطوری میتونم تاپیکمو برگردونم؟؟؟؟؟
مطالب من تکراری نیس حذف میکنن ولی 2 تا تاپیک واسه assassins creed revelations باز میکنن عیب نداره.یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)