تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: با کدوم روش بیشتر حال کردید ؟

راي دهنده
137. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • روش اول استفاده از DVD DECRYPTER

31 22.63%
  • روش دوم استفاده از XBC و IMGBURN با هم

32 23.36%
  • روش سوم استفاده از IMGBURN

98 71.53%
Multiple Choice Poll.
صفحه 27 از 37 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 367

نام تاپيک: {آموزش} رایت بازی های Xbox 360 (آموزش در پست اول)

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام به همه دوستان

بنده قراره فروشگاه اینترنی بزنم به کمک دوستان برای رایت حرفه ای بازی ها نیاز دارم

دوستان من شیوه های زیادی روی توی اینترنت خوندم. میخوام بهم بگین برای بازی های جدید LT3 باید با کدوم روش انجام بدم که جواب بده هم برای بازی های معمولی هم برای برنرمکس. اگه کسی اموزشی داره که واقعا جواب میده ممنون میشم راهنماییم کنه

سوال بعدی این که میشه مثلا تعدادی بازی برنرمکس روی از جایی روی دی وی دی تهیه کنم بعد هر وقت خواستم از روش با نرو کپی از روی دی وی دی به دی وی دی بگیرم؟

ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان

منتظرتون هستم
    سلام
    بازی های جدید رو باید با روش برنرمکس رایت بزنید .. داپلیکیتور هاش رو میفروشن یا میتونید از رایترهای مخصوص Lite_on استفاده کنید.
    اینجا رو مطالعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیر نمیشه ، مهم ایمیج و سورس بازی هست که باید 100 درصد باشه .. شما ایمیج کامل رو داشته باشی هر چند تا بخواهی میتونی از روش رایت کنی ... برای دانلود ایمیج 100 درصد بازی ها بهتره از سایت های معتبر خارجی استفاده کنید.

حتما باید بازی رو dvd9 رایت کرد ؟ چون بازی walking dead کلا 500 مگابایت هستش نمی شه رو dvd معمولی رایتش کرد ؟

بله حتما باید dvd 9 باشه ، بازی های XBLA فرق میکنن شما میتونی بریزی رو فلش منتقل کنی به کنسول.

دوستان ایکس باکس من lt2 هستش، داشبورد جدید رو هم با فلش ریختم روی دستگاه، بعضی از بازیهای قدیمی اجرا میشن، میخواستم ببینم چطوری میتونم halo reach رو روی دی وی دی رایت کنم که روی دستگاهم اجرا بشه؟ روش رایت دی وی دی رو واسه ایکس باکس بلدم ولی دقیق نمیدونم چطوری پچ lt2 رو واسه halo reach بریزم، اگه کسی بلده خواهشاً کمک کنه. ممنون
    بازی هیلو ریچ AP 2.5 هست ، شما اول باید برنامه abgx360 ورژن 1.6 رو دانلود کنی ( گوگل) بعد باید پچ توپولوژی بازی رو دانلود کنی .. Topology Data .. دانلود از اینجا : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد باید از بازی ایمیج بگیری با برنامه Xbox BackUp Creator بازش کنی . طبق عکسی که اینجا گذاشتم فایل توپولوژی رو به ایمیج تزریق میکنی :

همونطور که در عکس میبینی شما باید فایل اول رو باز کنی چون برای هیلو هستش :

و در آخر

بعد به قسمت Write میری و ایمیج رو رایت میزنی با سرعت 2.4 x ...

موفق باشید
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک xbc01.png  
    Last edited by p3yman_xl; 08-08-2012 at 12:36.

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برای رایت بازی هایی مثله
    max payne 3
    tom clancy
    mass effect 3
    spider man amazing
    از کدوم روش استفاده کنم بهتره ؟
    چه دی وی دی ای باید برای این بازی ها بخرم ؟ و قیمت دی وی دیش چنده ؟

ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

برای رایت بازی هایی مثله
    max payne 3
    tom clancy
    mass effect 3
    spider man amazing
    از کدوم روش استفاده کنم بهتره ؟
    چه دی وی دی ای باید برای این بازی ها بخرم ؟ و قیمت دی وی دیش چنده ؟

ممنون
    روش برنرمکس .. ایمیج بازی ها باید 100 درصد باشه.
    فرقی نمیکنه .. T-Gate و Verbatim بهترین هستند.

آخر فروم باز Jeff hardy M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

روش برنرمکس .. ایمیج بازی ها باید 100 درصد باشه.
    فرقی نمیکنه .. T-Gate و Verbatim بهترین هستند.
    خامه این دی وی دی ها چنده ؟ منظورت از اینکه بازی باید 100 درصد باشه چیه ؟ از کجا دانلود کنم خوبه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

خامه این دی وی دی ها چنده ؟ منظورت از اینکه بازی باید 100 درصد باشه چیه ؟ از کجا دانلود کنم خوبه ؟
    تی گیت 10 تایی 9 تومن من میخرم .. ورباتیم گرونتر ... البته الان قلابی هاش خیلی زیاد شده؛ دی وی دی های معمولی رو ورمیدارن media ش رو عوض میکنن به اسم ورباتیم میفروشن. بگذریم.. اگر میخوایی بازی روی lt3 اجرا بشه و به درد لایو بازی کردن بخوره باید حتما ایمیج بازی 100 درصد (کامل باشه تا پیغام unreadable disk ) رو صفحه نیاد. یعنی حجمش باید 8.13 باشه. حتما باید با رایترهای مخصوص اینکار لایت آن رایت زده بشه. (فقط این رایترها هستند که دارای چیپ مخصوصس هستند که اجازه میدن این حجم روی دیسک رایت زده بشه )
    مدل رایترها :
    Lite-On iHAS124B
    Lite-On iHAS224B
    Lite-On iHAS324B
    Lite-On iHAS424B
    Lite-On iHAS524B
    Lite-On iHAS624B

6. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

من یه سری بازی به صورت عمده گرفتم حدود 200 تاست که xgde 2 هستند همشون با آپدیت lt3
    حالا میخوام ازشون ایمج بگیرم سوالم اینه حتما باید به xbox back up creator یا image burn از دیسکام ایمج بگیرم روی هارد ؟اگه با الکهل 120% باشه دیسک بعدا درست رایت میشه ؟البته رایتم با image burner هست
    اخه این دو تا نرم افزار خیلی کند هستند من با alcohol دارم ایمیج میگیرم خیلی سرعتش بهتره

خداییش یکی بیاد زود بگه اگه با alcohol مشکل داره که استپ کنم و با همین xbc بک آپ بگیرم این همه وقتم نره

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من یه سری بازی به صورت عمده گرفتم حدود 200 تاست که xgde 2 هستند همشون با آپدیت lt3
    حالا میخوام ازشون ایمج بگیرم سوالم اینه حتما باید به xbox back up creator یا image burn از دیسکام ایمج بگیرم روی هارد ؟اگه با الکهل 120% باشه دیسک بعدا درست رایت میشه ؟البته رایتم با image burner هست
    اخه این دو تا نرم افزار خیلی کند هستند من با alcohol دارم ایمیج میگیرم خیلی سرعتش بهتره

خداییش یکی بیاد زود بگه اگه با alcohol مشکل داره که استپ کنم و با همین xbc بک آپ بگیرم این همه وقتم نره
    اصولا هیچ فرقی نداره شما با چه برنامه ای ایمیج میگیری ؛ IMG Burn و XBC به این دلیل بهتره ستند چون به طور اتوماتیک فایل های DVD رو کنار فایل ISO میسازند.

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

اصولا هیچ فرقی نداره شما با چه برنامه ای ایمیج میگیری ؛ IMG Burn و XBC به این دلیل بهتره ستند چون به طور اتوماتیک فایل های DVD رو کنار فایل ISO میسازند.

ممنون
    پس من با الکهل ایمج بگیرم و بعد با abgx فایل رو تست کنم فایل دی وی دی رو اضافه میکنه مشکلی پیش نمیاد ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

سلام دوستان... من میخوام دمو بازی فیفا 13 ( که فردا میاد ) رو واسه ایکس باکس رایت کنم ... دی وی دی مخصوص میخواد یا همینا که تو بازار هست ؟؟ رایتر مخصوص میخواد یا همین رایترهایی که روی همه کامپیوتر ها هست ؟؟ از کدوم روش استفاده کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی

داره خودمونی میشه pouyaabiboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان میشه لطف کنید کامل بگید این دمو fifa 13 رو که دارم دانلود میکنم چجوری ازش استفاده کنم ؟ dvd میخواد یا flash ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •