تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 296 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اون ارور را ميده هم با نه و هم با بله جواب نداد و همنطور بود
    مثل اينكه قسمت ما نيست كه همراه شما دوستان باشم ديگه فكر كنم خيلي وقت گرفتم

---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

شما حالا بديد به كامپيوتر تا من ببينم مشكل من چي ميشه
    شرمنده بخدا
    مسعود مشکل شما پچهای نصب شده هستش.منم همین مشکل رو داشتم دیگه.شما بازی رو uninstall کن و همه پوشه ها حتی کیت سرور رو پاک کن یا یه جا بک آپ بگیر.بازی رو دوباره نصب کن.و هیچ پچ دیگه ای نصب نکن.فقط ممکنه مشکل لباسهارو داشته باشی که با نصب کیت سرور و کیت لیگ برتر حل میشه.
    قابل توجه همه دوستان:کسانی که مشکل لود شدن آپشن فایل رو دارن همینجوری حل کنند و مشکل لباسهارو هم با کیت سرور حل کنن.
    حسین منم مشکل لباسهارو دارم اما هنوز کیت نصب نکردم که ببینم حل میشه یا نه.ضمنا کسی پچ نصب نکنه.یا اینکه یه ویندوز دیگه بریزه و تو اون یه بازی بدون هیچ پچی برای لیگ نصب کنه.
    منچستر 2-0 اورتون رو هم تونست شکست بده . شرمنده وحید داری کم کم میری ته جدول
    خیلی بد شدمن حاظرم به همه تیم ها ببازم ولی منچستر رو ببرم
    بازی بعدی من چند تا بازی دیگه میشه؟
    منظورت من که نیستم؟ضمنا منظور حسین منچستر سیتی بود.
    راستی حسین جان از کی تاحالا تیم چهارم جدول رو میگن سرور؟من چون عدد هفت رو دوست دارم و دیگه بعدا از 3 پایینتر نمیام گفتم اولش با هفتم شروع کنم خوش یمن باشه.ندیدی امروز منچستر 5-0 پورتموث رو له کرد؟این است شیاطین سرخ

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی مسابقه ی من فردا برگذار میشه.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا چی بگم وحید جان اینجوری ناراحت نمیشه ؟ ماباید یک سری قوانین برای برگزاری مسابقات بزاریم .
    آره قوانین داشته باشه خیلی خوب میشه.ولی به نظرم روزهایی که بعضی ها مشکل دارند بازی رو بزنی بره بهتره. تا فردا بعدظهر خیلی دیره.من الان هنوز بازی نکردم البته تقصیر خودم هست که دسته ندارم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یعنی مسابقه ی من فردا برگذار میشه.
    عادل جان شما معمولا کی میتونی به اینجا سر بزنی و بازیهاتون انجام بدی ؟
    فعلا صبر کن شاید همین امشب بازیتو انجام بدی .

......
    الان 4 نفراز 6 نفرمون همزمان آنلاینه باید درمورد زمان مسابقات تصمیم بگیریم .

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من میگم طرفای ساعت 4 5 6 7 بزارید که همه بتونند بیان.

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیدی امروز منچستر 5-0 پورتموث رو له کرد؟این است شیاطین سرخ
    این جا جای این حرف ها نیست ولی مثل اینکه از این 5 تا گل 3 تاش گل به خودی بوده.من رفتم توی یه سایت خارجی دیدم واقعا بازی این جوری دیده بودینفقط شانس اوردی من چلسی رو برنداشتم چون با تیم خردسالان اون هم منچستر رو می بردم

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما به من ساعت بده هر وقت باشه من میام.فقط صبح ها تا ساعت 1 نباشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    M@$hH@D

پيش فرض

سلام بجه ها کسی الان میتونه وارد لیگ بشه؟؟؟

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

وحید حیف که همینجوری صفحه ها تعدادشون تصاعدی میره بالا وگرنه من تو کل کل کم نمیارم.به قول یه بنده خدا:ما حرفامون رو تو زمین میزنیم!

آقا یه راه حل ساده برای مشکل کیتها پیدا کردم.فقط چند دقیقه صبر کنید...
    مشکل رو حل کردم.حسین مشکل از پچی بود که شما نصب کردید.و سازندش زحمت کشیده روی ادیت فایل کیتها رو تغییر داده.عجب حوصله ای داشته بخدا.من یه آپشن فایل اورجینال از ورژن 1.0 گرفتم و با برنامه ped editor فقط کیتها رو ریپلیس کردم.فایل میذارم اگه چیزیش مشکل داشت بگید.
    این اینترنت هم بخاطر همون مسایل 22 بهمن فعلا همینجوریه و تا آخر هفته بدتر هم خواهد شد(البته دندونمو گاز گرفتم ها!!)پس فعلا باید با این شرایط کنار بیایم.
    Last edited by mohammad_87; 06-02-2010 at 22:49.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی حسین جان از کی تاحالا تیم چهارم جدول رو میگن سرور؟من چون عدد هفت رو دوست دارم و دیگه بعدا از 3 پایینتر نمیام گفتم اولش با هفتم شروع کنم خوش یمن باشه.ندیدی امروز منچستر 5-0 پورتموث رو له کرد؟این است شیاطین سرخ
    فعلا خدا بهت رحم کرده این روزا با من بازی نداری امروز به بولتون رحم کردم فقط یکی بهش زدم خوبیت نداشت اولین بازی جشنواره گل به راه بندازم اما این وضع زیاد ادامه نخواهد داشت میخوام قدرت اصلیمو در برابر منچستر نشون بدم تازه اون موقع معنی 7 رو میفهمی .

---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------

شما به من ساعت بده هر وقت باشه من میام.فقط صبح ها تا ساعت 1 نباشه.
    خب عالیه پس من با پیام خصوصی با شما در ارتباطم . اما امشب هم صبر کن شاید بازیتو امشب برگزار کنی .

---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------

سلام بجه ها کسی الان میتونه وارد لیگ بشه؟؟؟
    چی بگم دوست عزیز الان لیگ راه افتاده فعلا که همه دوست دارن بازیها رو ادامه بدن اما اگه یکی از بچه ها نتونست ادامه بده شما حاضری بجاش بیای ؟ اگه حاضری من توی پیام خصوصی حتما بهتون میگم در ضمن شما میتونی تا آخر فصل لیگو ادامه بدی و وقت آزاد برای مسابقات داری ؟

---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------

آقا یه راه حل ساده برای مشکل کیتها پیدا کردم.فقط چند دقیقه صبر کنید...
    محمد جان از صبح کجایی این مشکل کیت منو این بنده خدا مسعود رو کچل کرد . مسعود میگفت سر این کار ویندوزشو هم عوض کرده و رایترشم سوخته خیلی دوست داره توی این مسابقات شرکت کنه اگه یک راه حلی براش پیدا میشد خیلی عالی میشد .
    Last edited by 4039; 06-02-2010 at 22:53.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •