اگه آنلاک بشه فقط MULTIPLIER هستش که آنلاک میشه یعنی میشه AMD ATHLON II 240 BLACK EDITION
اگه آنلاک بشه فقط MULTIPLIER هستش که آنلاک میشه یعنی میشه AMD ATHLON II 240 BLACK EDITION
حاجی شرمنده
اینی که گفتی انلاک میشه اونوقت چه اتفاقی میفته ؟
منظورم اینه که سرعت سی پی یو میره بالا ؟؟؟
چون من نه از اورکلاک سر در میارم و نه از اورکلاک
میشه یه توضیحی بدید.
ممنون میشم![]()
Last edited by immoratal; 05-06-2010 at 14:00.
یعنی اگه مالتی پلایرش باز بشه میتونی زیادش کنی در حقیقت انعطاف پذیری بیشتری برای فرکانس های بالاتر دارهکه احتیاج به کولر قوی داره در کل اگه نمیخوای اور کنی آنلاک رو بیخیال
M4N 78 هم اصلا قابلیت آنلاک نداره
![]()
Last edited by TREASURES; 05-06-2010 at 14:07.
با تشکر دوست من ؟ ببخشید بازم سوال میکنم . انگار اون یکی که پرسیدم جواب ندادید .
من بایاس ورژن 1.3 و 1.6 و 1.9 (اخرین ورژن ) نصب کردم جواب نگرفتم . کارایی که قبلا کردم توی یه سایت خارجی خوندم با همین مادربورد و cpu جواب گرفته بود البته ورژن بایاس اونو نمیدونم .
اگه میشه لطف کنید یه روش کلی واسه انلاک اینگونه cpu ها بهم بگید و اینکه آیا احتمال داره انلاک نشه ؟
بجز اینا دیگه بایوس دیگه ای نبود ؟ گفتم همه رو امتحان کن حالا روش کلی: ( این مسئله شانسیه دیگه مثل قرعه کشی میمونه اگه شانس داشتی مثل من خوب آنلاک میشه اگرم نداشتی که باید بیخیال بشیسی پی یو های فنوم شانسشون خیلی بیشتره )
1- غیر فعال کردن COOL N QUIET
2- قرار دادن CORE UNLOCK رو ENABLED
3- قرار دادن ACC رو AUTO یا ALL CORE یا به صورت دستی رو 4 CORE
4- سیو ستاپ و ریستارت
اگه جواب نداد و سیستم استارت نزد من شرمنده ی اخلاق ورزشی شما هستم( این روش کلی هست واسه آنلاک و هیچ روش دیگه ای به غیر از استفاده از کلید CORE UNLOCK نداره که مین شما این کلید رو نداره )
اگه دیگه نا امید شدید یه دستی هم به ولتاژ بزنید شاید درست شد![]()
Last edited by TREASURES; 05-06-2010 at 20:11.
من امروز تمام ورژنها را از 1.2 تا 1.9 امتحان کردم ولی سیستم راه نیفتاد. به نظر شما مشکل از مین هست یا از سی پی یو ؟
کدام ولتاژها را تغییر دهم و تا چه حدی می توان افزایش داد که باعث آسیب نشود .
با تشکر![]()
ممكنه همون سي پي يو رو با يه مين ديگه تست كنيد و آنلاك بشه يا ممكنه رو صد تا مين بندازي آنلاك نشه اين طوري معلوم نميشه مشكل از سي پي يو هست يا مين ولتاژ سي پي يوتون هرچي هست 0.05 تا 0.06 ( VCORE) بهش اضافه كنيد ببينيد بالا مياد؟( همراه با مراحل آنلاك)
امكان تست با يه برند ديگه براتون هست؟ مثلا ASUS
Last edited by TREASURES; 06-06-2010 at 11:38.
شما CPU VCORE را از 1.28 بذارید روی 1.45 و تست کنید ببینید بالا میاد؟من امروز تمام ورژنها را از 1.2 تا 1.9 امتحان کردم ولی سیستم راه نیفتاد. به نظر شما مشکل از مین هست یا از سی پی یو ؟
کدام ولتاژها را تغییر دهم و تا چه حدی می توان افزایش داد که باعث آسیب نشود .
با تشکر
زياد نيست يه خورده؟![]()
سلام دوست من
من ولتاز رو گذاشتم رو 1.45 تا 1.5 هم گذاشتم بالا نیومد که نیومد .
اعصابم به هم ریخته . آخه مادربور سی پی یو رو تازه خریدم و چندتا سایت هم دیدم که با همین مین و سی پی یو انلاک کردن بدون هیچ مشکلی .واسه این خریدم.
نه هسته و نه کش هیچکدوم انلاک نمیشه . وقتی هم سوییچ ماربرد رو واسه اورکلاک روی 20 % قرار میدم هم سیستم روشن نمیشه . نمیدونم چرا ؟
دیگه خسته شدم
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)