بچه ها با وجود اینکه تعداد ویروس های مک تقریبا صفر باقی مانده است اما می خوام ببینم internet security یا anti virus خوب برای مکینتاش چی تو بازار هست
بچه ها با وجود اینکه تعداد ویروس های مک تقریبا صفر باقی مانده است اما می خوام ببینم internet security یا anti virus خوب برای مکینتاش چی تو بازار هست
روزبه جان تا اونجایی که من متوجه شده م و به توصیه ی امید عزیز آنتی ویروس برای مک تنها کاری که میکنه ویروس های ویندوزی رو میشناسه و نتیجه ی خوبی برای مک نداره ، توی صفحات قبل تر همین تاپیک فکر کنم nod مخصوص مک معرفی شد من گشتم اما پیدا نکردم لینکش رو برات بگزارم. بگردی پیداش میکنی. اگر تو اینترنت و این ور و اون ور جستجو کردی و مطالب مفیدی پیدا کردی حتمن اینجا مطرح کن من هم استفاده کنم![]()
با توجه به توضیحات امید جان فکر کنم که بهتره روی مک آنتی ویروس نریزیم
من بلاخره تونستم لینک دانلود matlab رو واسه مک پیدا کنم اما مشکل اینجاس که فایل تورنت هست ولی نمیتونم با نرم افزارای دانلود تورنت دانلودش کنم .. . . .لطفا راهنمایی کنید
لینک سایت دانلود:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک تورنت:
دوست عزیز اگه توضیح رو خونده باشی گفت که فقط رو لینوکس چک شده پس بهتره ۱.۱ گیگ رو ریسک نکنی
تعدادseedها خیلی کمه واسه همین نمیتونی دانلود کنی الان که فقط یکیست
مک ویروس نداره این آنتی ویروسها فایلهای exeرو چک میکنن همانطور که دوستان دیگه هم گفتم شدیدا توصیه به نصب نکردن میشه
سلام دوستان
پسوند .ts رو با چی میتونم بخونم؟انگار مک کلا ساپورتش هم نمیکنه
با چی کانورتش کنم؟
با سلام
من 2 تا سوال داشتم يكي اين كه من kaspersky رو نصب كردم حالا كه ديدم دوستان مي گويند كه كار درستي نيست مي خواهم uninstallش كنم ولي جايي رو براي اين كار پيدا نكردم لطفا راهنمايي كنيد.
و سوال دومم اين كه 3dmax براي مك هست يا اين كه فقط رو win كار ميكنه و اگه فقط براي win هستش يه راهنمايي براي ريختن windows xp در mak book proم به من بكنيد چون من تازه اين مك رو گرفتم و ازش چيزي بلد نيستم.
ممنون ميشم كمكم كنيد.
با برنامه VLC میتونید این فایل ها رو اجرا کنید(از بهترین پلیرهای مک):
Last edited by IrNCO; 23-05-2010 at 15:11.
اتفاقا خودم فکر میکردم با اVLC اجرا بشه ولی نشد متاسفانه٬در ضمنٍ این مشکل میخواستم یک Dictionary هم معرفی کنین(این یکی خیلی حیاتیه! و اضطراری)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)