آقا مباركه ايشالا كه به خوبي و خوشي استفاده كني![]()
آقا مباركه ايشالا كه به خوبي و خوشي استفاده كني![]()
باز هم سلام به همه ی اپل بازای باحال.
اگه یادتون باشه چند وقت پیش بین اپل مک بوک وایت و سونی CW2 گیر کرده بودم. بودجمم 1 و 300 بود. طبق راهنماییهای M24 عزیز، گفتم که همون سونی رو بگیرم. اما هرچی کردم نتونستم مهر اپل رو از دلم بکنم. مدلی که از سونی مد نظرم هست، مشخصاتش اینه:
CPU: Core i5 520M
Cache: 3 MB
RAM: 4 GB up to 8 GB
VGA: Nvidia GeForce GT 330M
H.D.D: 500 GB - 5400rpm
LED: 14.0
رنگشم سفیده.
حالا چندتا سوال داشتم:
1) به نظر شما ارزششو داره که 300 تومن بذارم روش و MB991 بگیرم.
2) گفتین که فرق MB990 و MB 991 از زمین تا آسمونه. حالا من که می خوام فیلم ببینم و بازی کنم و با چندتا نرم افزار سبک هم کار کنم، ارزششو داره 300 تومن بیشتر بدم و به جای MB990 ، یه MB991 بگیرم. (البته خب کانفینگش نسبت به 300 تومن خیلی بهتره)
3) در مورد مدت کارکرد سون و اپل، کدوم بیشتر دوام می یارن.
4) اگه بخوام اپل بگیرم، ارزششو داره که تا جولای صبر کنم و منتظر مدلای جدید بشینم یا زیاد فرقی ندارن. قیمتشونم ممکنه بالاتر بره؟
5) و در کل اگه جای من بودید، کدومو انتخاب می کردین:
Sony CW2: 1`420`000
یا
Apple MacBookPro MB991
ببخشید که یه خورده زیاد شدا. خیلی خیلی ممنون می شم جواب بدین.
سلام دوستان. میشه منو راهنمایی کنید..
میخوام با بودجه ی 1500000 یه لپ تاپ اپل بگیرم. هیچ مدلیم نمیشناسم. واسه فیلم دیدن و کار های شخصی و گشت در اینترنت و استفاده از چند برنامه ی سبک هست.
میشه بهترین مدلشو تو این رنج قیمت بهم پیشنهاد بدید؟؟
اگه میشه یه لینک از عکس و مشخصاتشو بهم بدبد..
بازم ممنونم و منتظرم..
با سلام به شما دوست عزیز ،
100% ارزش داره!1) به نظر شما ارزششو داره که 300 تومن بذارم روش و MB991 بگیرم.
ببین ، مطمئن باش که MB991LL/A به مراتب از MB990LL/A سر تره!2) گفتین که فرق MB990 و MB 991 از زمین تا آسمونه. حالا من که می خوام فیلم ببینم و بازی کنم و با چندتا نرم افزار سبک هم کار کنم، ارزششو داره 300 تومن بیشتر بدم و به جای MB990 ، یه MB991 بگیرم. (البته خب کانفینگش نسبت به 300 تومن خیلی بهتره)
فقط اینو بهت بگم که ، رم 4GB اپل ، بالای 200 دلاره!
حالا شما سی پی یو و .. رو حساب کن!
پس به 300 تومن می ارزه!
ضمن اینکه الان مینیمم قیمت این مدل ه!
ببین ، این به خودتون بستگی داره!3) در مورد مدت کارکرد سون و اپل، کدوم بیشتر دوام می یارن.
من که با سون 64 بیتی که نصب کردم هیچ مشکلی ندارم!
به نظر من ، خیر !4) اگه بخوام اپل بگیرم، ارزششو داره که تا جولای صبر کنم و منتظر مدلای جدید بشینم یا زیاد فرقی ندارن.
شما تا جولای صبر کنی ، که آیا مک بوک و مک بوک پرو آپگرید بشه یا نشه؟ خب اگر نشد چی ؟؟؟ اونوقت همین مینیمم قیمت روم از دست میدید!
تازه فرض کن آپگرید شد! 2 ماه بعدش به باز آمریکا و 3 ماه بعد به بازار های جهانی عرضه میشه!
یعنی شما حاضری ، 4 و یا 5 ماه بری سر کار!!!
سیاست اپل به سمتی پیش میره ، که قیمت محصولاتش سری به سری کمتر میشه! اما قبل از معرفی سری جدید تولید سری قبل رو توقف میکنه ، که قیمتش ثابت بمونه! پس هیچ ضرری نمی کنید!قیمتشونم ممکنه بالاتر بره؟
همین که شما دو دل شدی و به سونی شک کردی ! برای رد کردنش کافیه!5) و در کل اگه جای من بودید، کدومو انتخاب می کردین:
Sony CW2: 1`420`000
یا
Apple MacBookPro MB991
مطمئن باش با مک بوک پرو هیچ وقت کم نمیاری ! و هیچ وقت هم پشیمون نمیشی!
دوست عزیز ، شما اگر 100 تا سئوال هم بپرسی من دونه به دونه جوابتو میدم! پس نگران هیچی نباش و هر سئوالی داری بپرس!ببخشید که یه خورده زیاد شدا. خیلی خیلی ممنون می شم جواب بدین
ببینید ، شما با این بودجه فقط یک انتخاب دارید! اونم MB990LL/A ه ! با کانفیگ زیر!
Apple MacBook Pro MB990LL/A
Part Number: MB990LL/A
Processor: Intel® Centrino2 P8400 2.26 GHz Processor Speed (3MB L2 Cache, 1066MHz FSB)
Memory (RAM): 2048MB DDR3 SDRAM
Hard Drive: 160GB HDD (5400rpm, Serial-ATA)
Optical Drive: DVD±RW Super Drive DL
Battery: 60-watt-hour lithium-polymer
Display: 13.3'' WXGA LED-backlit Glossy display (1280x800)
Graphics: NVIDIA GeForce 9400M graphics processor with 256MB of DDR3 SDRAM shared with main memory
LAN: Integrated 10/100/1000 Ethernet
Wireless LAN: Integrated Wi-Fi (802.11n)
Speaker: Built in stereo speakers
BlueTooth: Built-in Bluetooth 2.1 + EDR
I/O: 2x USB 2.0 / VGA-Out / 1x FireWire 800
Other: Mini DisplayPort , iSight Camera, Backlit Keyboard, Multi-Touch trackpad
Precision aluminum unibody,SD card slot
Operating System: Mac OS X v10.5 Leopard
Weight: 2.04 Kg
Naghsh Warranty 1 Year Warranty in Iran
Original Factory Warranty: 1 Year International Warranty
Country of Origin: Made in China
14,900,000 Rials with Naghsh Warranty
خیلی خیلی ازت ممنونم Microsoft 24 عزیز. اگه یه نظر سنجی بذارن و بگن کی شایسته ی نمایندگی اپل تو ایرانه، 100% به شما رای می دادم.
پس با این تفاسیر فکر می کنم که ارزششو داره 300 تومن بذارم رو پولمو یه MB991 بگیرم. عوضش می دونم که حالا حالاها برام کار می کنه و خب اپله دیگه. اپل کجا و سونی کجا.
البته من تا مرز خرید سونی رفتم و وقتی که فروشنده رفت جعبه رو بیاره، تو الماس پایتخت چشمم به MacBookPro افتاد دوباره مستم کرد و از خرید سونی صرف نظر کردم.
پس تا هفته ی دیگه منم به خانواده ی کوچیک ولی گرم و متفاوت اپل می پیوندم
فقط چندتا سوال در مورد خریدش:
1) قیمتشو الماس می ده 1/750/000. قیمت بدون گارانتیش چنده و از کجا می شه تهیه کرد و اینکه ارزششو داره رو پولم بذارم و با گارانتی بگیرم. (البته می دونم که اپل هیچ احتیاجی به گارانتی نداره. فقط محض اطمینان گفتم.)
2) قبلاً گفتین که اجازه ندین فروشنده روش ویندوز بریزه، می شه بگین چرا ؟ و اینکه اگه از این ویندوز تقلبیا که 1000 تومنه روش بریزیم، مشکلی پیدا نمی کنه؟
3) من اینترنت ADSL دارم. برای اون از چه مودمی استفاده کنم؟
4) فکر کنم برای نرم افزارهای مک هم چیزی مثل KING توی ویندوز وجود داره. چه جوری می تونم نرم افزارهای Mac رو تهیه کنم؟
5) قیمت این کیس های رنگی چنده و اینکه آیا در رنگ خود MacBookPro داره و اینکه اگه اونارو بزنم، از نظر ظاهری بدتر می شه. منظورم اینه که قیافه ی با کیسش فرقی با قیافه ی بی کیسش می کنه یا نه؟
6) من فکر نکنم نیازی به ویندوز پیدا کنم. با این وجود اگه واسه تنوع یا ...، ویندوز بریزم، از کاراییش که پایین نمی یاد؟ یعنی حتی اگه 5% هم پایین بیاد، حاظر نیستم ویندوزو بریزم.
راستی Microsoft24 عزیز، بهت پیشنهاد می کنم به استیو جابز یا کمپانی اپل یه ایمیل بزنی که ببینن چقدر داری برای اپل تو ایران زحمت می کشی. فکر می کنم اگه بفهمن، عضو افتخاری اپل می شی.
باز هم ممنون از پاسختون![]()
من دیروز از سرزمین قیمت کردم 1480 (بدون گارانتی)
مدل 991
البته تموم کرده بود. گفتش که 30 روز دیگه میاره![]()
Last edited by Ameer Taghavi; 05-04-2010 at 00:03.
واقعآ؟؟ پس منم میتونم با بودجه ی 1500000 مدل MB991 بگیرم؟؟
اخه اینجوری که Microsoft24 عزیز گفتن فرقش با MB990 خیلی زیاده.
به جان تو!
سرزمین وارد کنندس و تقریبا به قیمت جهانی میفروشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)