من 2740 داشتم خیلی مزخرف بود قطعی زیاد داشت ولی الان با یک مودم دیگه هستم اصلا ایرادی نداره
من 2740 داشتم خیلی مزخرف بود قطعی زیاد داشت ولی الان با یک مودم دیگه هستم اصلا ایرادی نداره
من تصمیم گرفتم تجهیزات شبکم رو آپگرید کنم(چه جوگیر شدم)
یک مودم 3 کاره(!)(مودم+روتر+سویچر) می خوام که N باشه (300 مگابیت باشه) و بردش هم زیاد باشه (خونه نسبتا بزرگه و می خوام همه جا سیگنال قابل قبول داشته باشم) و آنتن هاش هم قابل تعویض باشه تا بتونم آنتن 5dB یا 8dB روش بزارم
مارکش هم ترجیحا TP-Link باشه یا D-Link یا (می دونم به بودجم نمی خوره) LinkSys یا ZyXel
لطفا Asus و SMC و... پیشنهاد ندید که تجربه ای روشون ندارم
اول W8950ND TP-Link vو انتخاب کرده بودم با قیمت 50 تومن اما تصمیم گرفتم یه مدل جدید تر و پیشرفته تر مثل8960 بگیرم اما نمی دونم کیفیت و قیمتش چجوریه
بودجم هم حدود 80 تومنه
------------------------------
یه سوال دیگه دارم. میشه اکسس پوینت قدیمیم( فقط اکسس پوینته و مارک D-Linkهست) رو با کابل لن به مودم-روتری که می خوام بگرم وصل کنم و اونرو یک قسمت دیگه از خونه قرار بدم که آنتن دهیش بهتر شه؟ (یعنی دوتا شبکه وایرلس داشته باشم)
سرعت بالا به کارتون میاد؟
مودم قبلی تون حدودا چقدر برد داشته؟![]()
آره. یه هارد 1TB شیر دارم باهاش رو پی سی های دیگه فیلم نگاه می کنم
نمی دونم بردش چقدره ولی راضی نیستم ازش. اینم مدلش: D-Link G700AP کلا لان نسلش منقرض شده! مال سال 2006 هست و G هست
Dlink 2750U با قیمت 85 / 6 تومن تمام امکاناتی رو که نیاز داشته باشید داره.
![]()
ایندوتا 2750U چه فرقی دارن؟
شکلشون فرق داره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممکنه یه لینک ریویو ازش بدید؟ منکه چیزی پیدا نکردم
امکاناتش عالیه!
بله.با استفاده از Repeater![]()
امکاناتش بسیار عالیه . این سری جدید به پورت USB مجهز شده .
این هم مشخصاتش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اینو خریدی؟ تاریخ ریلیزش پاییز هست و هنوز رسما وارد بازار جهانی نشده و فعلا بطور آزمایشی توی هند توزیع میشه
برای همینه هیچ ریویو انگلیسی براش وجود نداره
من که از خریدش منصرف شدم. چون جدیدا خیلی ها از کیفیت بد محصولات D-Link گلایه می کنن
برعکس TP-Link
فعلا TP-Link W8960N مد نظرم هست. و بیش از 5 ریویو در موردش خودم و بیش از 200 کامنت از کسانی که این مودمو دارن. 80 درصد ازش تعریف می کردن
داشتن پورت USB عالیه اما به کم بودن کیفیت مودم و قطع و وصل شدنش نمی ارزه
ASUS N13U هم هست که USB داره و کیفیتش هم 100 درصد از تی پی لینک بیشتره.ولی روتر هست یعنی بدون ای دی اس ال و مشکل دیگه هم که داره 2 تا آنتن 3dbi اینترنال داره و پاور کمتری هم در ارسال امواج داره/
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
میتونم بدونم هاردتون چیه؟پورت LAN داره دیگه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)