باشه میرم ، مرسی ، اما من تمام نمایندگی ها از مهرشهر بگیر تا درختی تا گوهردشت ، تا میدون توحید ، خیابون بهار ، خیابون دانشکده ، .... همه رو گشتم . یکی میگفت من با وارد کنندشم صحبت کردم میگه دیگه نیست
حتی با چندتا فروشگاه جمهوری هم تماس گرفتم
باشه میرم ، مرسی ، اما من تمام نمایندگی ها از مهرشهر بگیر تا درختی تا گوهردشت ، تا میدون توحید ، خیابون بهار ، خیابون دانشکده ، .... همه رو گشتم . یکی میگفت من با وارد کنندشم صحبت کردم میگه دیگه نیست
حتی با چندتا فروشگاه جمهوری هم تماس گرفتم
بچه ها بالاخره بعد از زیر و رو کردن جمهوری پیدا کردم خریدم![]()
یارو همین یه دونه رو داشت !
فقط چندتا نکته . اول اینکه lh500 همون lh500 YR هستش؟
دوم اینکه تو اون فروشگاه یه lh500 سایز 42 رو که رو دیوار بود روشن کرد اما تصویر lh700 و sl800 رو که از قبل روشن بودن کنارش مقایسه کردم تصویر lh700 و sl800 از lh500 بهتر بود ! و lh500 یکم نورش کمتر و مات تر بود..
از یارو پرسیدم که من شنیدم تصویر lh500 بهتره اما چرا الان اینجا بهتر از بقیه نیست؟ گفت چون همین الان روشن کردم باید چند دقیقه بگذره ! بعدشم گفت که اینا خوب تنظیم نیستن ، اگه تنظیم بشن lh500 بهتره .
یه کابل اچ دی ام آی CSC هم گرفتم 25 تومن . یارو گفت خیلی خوبه اما من که سر در نمیاوردم خلاصه گرفتم . خوبه این کابل؟
مبارک .انشاء الله همیشه روشن بمونه
چند خریدی؟
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:34 PM ----------
برای من که به دقیقه نمیرسه بعد از چند ثانیه کیفیت اصلی خودش را نشون میده .
تنظیمات فروشگاه هم بدرد نمیخوره .
کابل را برای چه دستگاهی گرفتی ؟
چاکرتیم ، 870 میگفت اما چون کسی رو اون موقع نداشتن که برام حملش کنه تا کرج 10 تومن هذینه ی حمل رو کم کرد و شد 860 تومن . من خودم 25 تومن دادم یه وانت گرفتم آوردم تا کرج . در کل 885 تومن برام تموم شد
---------- Post added at 03:41 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
برای ستاپ باکس
راستی نگفتین این lh 500 با اینی که من گرفتم نوشته روش LH500 YR فرقی نداره که هان؟
نه داداش برای من lh500 YR است فرقی نمیکنه تاریخ ساختش پشتش نوشته ببین چند است هر وقت وصل کردن .ایول رشت بابا اینجا وانت از این ور رشت تا اون ور رشت میبره میگیر 7 تومان یا 8 فاصله نزدیک هم 5 تومان .
Last edited by jabarsink2000; 24-05-2010 at 15:06.
آخه از خیابون جمهوری تهران تا کرج حدود 60 کیلومتر راه هستش اونم با ترافیک داخل شهر تهران و جاده مخصوص کرج .
از یارو فروشنده پرسیدم ضمانت گلدیران در قبال پیکسل سوخته چجوریه ، یارو یه خورده فکر کرد گفت فکر کنم تا 3-4 تا باشه تعویض میکنن . اما مطمئن نبود انگار . شما نمیدونید ؟
در پایان دفترچه تمام کمال توضیح داده شده در مورد پیکسل سوخته و در 37یا 42 اینچ چند تا پیکسل سوخته مشکلی نیست.
من هنوز بازش نکردم . میگم راستی این مدل رو رو دیوار هم میشه نصب کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)