میشه لطف کنین قیمت های 111 sx بدین؟؟ صفر آزاد؟؟ تحویل 30روزش از سایپا؟؟ فروش نقدی سایپا؟؟
ممنون میشم
میشه لطف کنین قیمت های 111 sx بدین؟؟ صفر آزاد؟؟ تحویل 30روزش از سایپا؟؟ فروش نقدی سایپا؟؟
ممنون میشم
دوست عزیز :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روی111 هم پروژهx100 هستش
دوست عزیز روی 132STبه صورت تکی اپشن روش نصبه یعنی یا معمولیه (ایموبلایزر)یا با ای بی اس هستش یا هیدرولیکه مثل111فول اپشن فعلا نیست مگر اینکه تعداد اگشت شمار نمایندگی همشو داشته باشه که اونم اسمش 132SXهستش اگه فول اپشن میخوای بدون درد سر و گشتن فقط111SXکه در همه نمایندگی ها موجوده....
حالا چه رنگی میخوای؟سفید ارزاونترین نوک مدادی و نقره ای گرونترین
من توی روزنامه سفیدشو صفر8600هم دیدم در صورتی که سایپا تحویل30روزه8800هستش و متالیکش 8900
Last edited by irinn65; 25-09-2010 at 05:10.
والا سفیدش بی روحه به نظرم .. 111 فول نوک مدادی مد نظرمه اگر نقدی 9 تومن بخرم خوبه؟؟(امکان توافق صلح) هنوز ندیدمش باید برم زودتر سایپا ...
من الان رو دوتا جیز شک دارم یکی مسئله جای 111 و دیگری تو فکر L90 م با 10 تومن کاری میشه کرد؟؟ جدی دست دو خوب پیدا کردن سخته ...
مثلا گل دیدم مدل 84 با 80 کارد 10/500 تومن یا 206 تیپ 6 مدل 84 کارکرد 70 تا 11/500 اینا منو برد تو شک ارزش داره دنبال اینا برم؟؟
Last edited by a1i; 25-09-2010 at 09:44.
بله البته......روی111 هم پروژهx100 هستش
![]()
سلام ، پرايد 111 فول مجهز به سيستم ضد سرقت هم هست ؟! تا الان كسايي كه خريدن ازش راضي هستن ؟!
ممنون ميشم جواب بديد ددد![]()
ما رفتیم سایپا دیدم خوشم اومدش خیلی نسبت به پرایدا معمولی فرق کرده ...
سفید بهتره یا نقره ای یا نوک مدادی؟؟؟ کدوم بهتره برم بگیرم؟؟؟
قیمت متالیک با سفید 180 تا فرق داره ...
من فقط سفیدشو دیدم که تو نمایندگیش عین پوست تخمه ریخته بود خوبم بود ...
سفیدش دیگه خیلی شده ولی مشکیش قشنگه![]()
آخه دیگه ماشین صفرکه معلومه!مثلا من ماشین پیدا کردم که هنوز ازنمایندگی تحویل نگرفته بودو قیمتش روهم خودش میگفت450/8(البته سفید)ولی دست دست کردم ازدستم پرید/.آخه نمیشه ماشینی که توی نمایندگی باشه تصادف کرده باشه!بعدش هم یعنی همه ی این ماشینایی که الآن توی بازارن سالم نیستند؟
![]()
البته مشکی ها هر دو آپشن(abs-hidrolic) رو نداره.....
سفیدش هم که رنگ ساله.....
من هم این رنگی گرفتم البته اگه بدن...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)