ip سرورهایی که میخوای باهاشون بازی کنی بگو تا برات پینگ کنیم.
بستگی داره با کدوم سرور می خوای بازی کنی.
ip سرورهایی که میخوای باهاشون بازی کنی بگو تا برات پینگ کنیم.
بستگی داره با کدوم سرور می خوای بازی کنی.
کسی تا حالا گرفته بگه چطوره ؟ لود صفحات ؟ سرعت دانلود ؟ پینگش ؟ قطعی هاش چطوره ؟؟؟
دوست عزیز خیلی کار خوبی کردی که از ایرانسل نگرفتی چون خدماتش کیفیت نداره، من به شما پیشنهاد داتک رو برای وایمکس می دم چون که مودم هاش اجاره ای و می تونی بعد از سه ماه راحت پسش بدی و کیفیتش خیلی خوبه فقط چند تا ایراد داره قیمتش به نسبت بالا است و یکی دیگه هم اگه خواستی، اینترنت نا محدودش رو بگیر چون تو محاسبه حجم مصرفی مشکل دارند لا اقل سر من درست محاسبه نمی کردند و من مجبور به گرفتن نا محدود شدم اما به خاطر هزینه بالای اینترنت نامحدودش مبین نت ثبت نام کردم که هنوز تماسی با من نگرفتن باید ببینیم این چجوری در می یاد چون به نظر من که قیمتش خیلی خوبه
آقا من که 4 روزه اینترنتی مبین نت ثبت نام کردم فعلا که خبری نیست... امید وارم با قیمت خوبی که داره سرویسش خوب باشه.
اگه از دوستان کسی از مبین نت اینترنت گرفته تو تهران به ما هم یه خبری بده ببینیم چه جوریاست؟؟
من از داتک سرویس وایمکس گرفتم کیفیتش خیلی خوبه ولی حجم مصرفی رو درست حساب نمی کنند....
نمی دونم کسی دیگه هم این مشکل رو داره از جای که اینترنت حجمی می گیره!!!؟؟
من به همه دوستان که با محدودیت حجمی اینترنت می گیرن پیشنهاد می کنم حتما برنامه DU meter رو نصب کنند چون کم فروشی سر من که اومده سر شما نیاد
آره داداش مناسبه مناسبه . من از صبح تا شي تو لايوم . بدونه يه لگ
سلام دوستان
ما برای یک آپارتمان 8 طبقه (30 واحد) می خواهیم وایمکس بگیریم
حالا اگه یه مودم بیرونی بخریم یا وایرلس
تمام 30 واحد می تونن استفاده کنن؟
با سلام چند تا سوال داشتم
1-آیا این مودم outdoor را میشه داخل اتاق نصب کنیم؟
2- من شنیدم وقتی مودم outdoor بگیری یه cpe کوچک هم میدهند که کنار کامپیوتر قرار میگیره کسی میدونه این cpe چه پورتها و امکاناتی داره؟
3-اگر منطقمون تحت پوشش indoor باشه ولی مودم outdoor بگیریم آیا سرعت و کیفیت اینترنتمون بهتر میشه؟
4- آیا برای کانکت شدن وایمکس مبین نت هم مثل وایمکس ایرانسل باید برای هربار کانکت شدن ابتدا وارد پورتالی شویم و یوزرنیم وپسورد وکد امنیتی وارد کنیم یا نه در واقع منظورم اینه که میشه کانکشن را مستقیم روی مودم ست کنیم؟ با تشکر
نه یک مودم بیرونی میگیرید و 8 تا اکسس پوینت هم میگیرید و اینترنت رو میدید به یکی و به وسیله wds اکسس پوینتها رو به هم وصل میکنید و پوشش رو زیاد میکنید. ولی به این فکر کردید چه سرویسی می خواهید بگیرید که جواب 30 واحد رو بده؟
به نظر من برا ی 30 واحد بهتر آنتن وایرلس بگیرید و برای هر واحد اکانت جدا بگیرید، به صرفه تره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)