فایلهای dat که من پسوندشونو پاک میکنم و mpg میزارم چه از usb چه lan پخش میشه
فایلهای dat که من پسوندشونو پاک میکنم و mpg میزارم چه از usb چه lan پخش میشه
دوست عزیز
1 - کابل رو کرمان یا هر چیزه دیگه فقط دقت کن باید ترتیب رنگت بصورت crossباشه چون ارتبارط بین دو تا host هست
2- ip کامپیوتر رو برو تو cmd تایپ کن ipconfig /all هم ip - هم dns و هم gateway رو میده
بعد طبق گفته خودت عمل کن
ممنون از جواب شما
اول بگم چون ویندوز من 7 است میتونم با مدیا پلیرش از خاصیت ریموت استفاده کنم . ولی نمی دونم چرا بعضی از فایلها را نشون میده ولی بعضی را نه ؟
در ضمن من همه موارد اشتراک گذاری را چک کردم ولی بعضی مواقع فایلهایی که نمی تونه پخش کنه را نشون نمی ده در صورتیکه باید در شیرینگ همه فایلها را نشون بده ولی شاید نتونه پخش کنه .
یه مورد دیگه : در پخش با ریموت نمی تونه فایلهای با رزلوشن بالا را نشون بده ، نمی دونم چرا ؟ ( رزلوشن را تا حد زیادی میاره پایین .
یه مشکل دارم امیدوارم یکی از اساتید زودتر پاسخ بده
یه ----- قدیمی sky1a دارم نمیدونم تاچه حد معرف حضور اساتید هست ، مشکل من عدم اطلاع از چگونگی ساپورت کابل کمپوننت برای اتصال این ----- به ال سی دی هست چون بیشتر اوقات به شدت نیاز به استفاده حالت تصویر در تصویر دارم تا بتونم درحین استفاده از sat از برنامه های تلویزیون هم اطلاع داشته باشم واین قابلیت فقط درحین استفاده از component و hdmi امکان پذیر هست.
پشت ----- به دلیل قدیمی بودن پورت HDMI که نیست اما چهار تا جای فیشهای ویدئویی داره که درحالت عادی با کابلهای ویدئویی سه سر معمولی دارم از سه تای ،آنها استفاده میکنم چهارمی رنگش مشکیه .میخوام بدونم آیا میشه به نحوی از کابل کمپوننت برای اتصالش با کمک همون چهارمی استفاده کنم چون تا جایی که بنده میدونم کمپوننت یا پنج سر هست یا سه سر.لطفا اگر کسی میدونه این مشکل راه حل داره یا نه راهنمایی کنه .بسیارممنون
متاسفانه ----- شما خروجی کامپوننت هم نداره.
اون فیش چهارم که به رنگ مشکیه، خروجی های 0 و 12 ولت میده برای سوئیچ های قدیمی و خروجی تصویر یا صدا نیست.
سلام
من یه tv la40c550 دارم با زیر نویس فارسی مشکل دارد یعنی نشون میده اما درهم خواهشمند است کمک کنید در ضمن آخرین fireware را هم نصب کردم مشکل حل نشد
در شبکه کردن هم مشکل دارم
موقع تست همه گزینه ها بجز اتصال به اینترنت را تیک میزنه من می خوام فقط با کامپیوتر SHare بشم لطفا مرا راهنمایی کنید.
اگه منظورت همون گزینه domain هست که تیک نمیخوره به خاطر صحیح نبودن dns سرور هست یه dns دیگه رو ست کن مثلا 217.218.155.104 . کانکشن adsl هم باید share بشه
سلام دوستان
من یه تلویزیون 46 سری c6900 گرفتم ،توی راهنماش مودم adsl رو مستقیم به کامپیوتر وصل کرده ولی وقتی من وصل کردم کار نکرد .آیا راهی هست که مودم رو مستقیم به تلویزیون وصل کرد ،اگه هست کجا می شه یوزرنیم و پسورد داد؟
مودم شما در حالت bridge تنظیم شده واسه همین برای اتصال به اینترنت توی ویندوز کانکشن pppeo می سازید و با یوزر و پسوردتون به adsl وصل میشید .
حالا برای اینکه دیگه نیازی به وارد کردن یوزر پس نباشه شما باید توی تنظیمات مودمتون اون رو به صورت pppoe کانفیگ کنید (آموزشش توی اینترنت هست ) و یوزر و پسورد هم همونجا وارد میکنید بعد از این کار دیگه نیازی نیست از توی ویندوز کانکشن بسازید و باهاش به اینترنت وصل شید .
با کانفیگ pppoe وقتی مودم رو روشن میکنید خودش به اینترنت وصل میشه . بطبع وقتی به tv متصل میکنید اون هم مثل pc به اینترنت وصل میشه .
وقتی مودمو pppeo کردید اگه DHCP توی تنظیمات مودم غیر فعال باشه که معمولا همینطوره فقط ip هایی که به tv یا pc میدید باید در رنج ip مودم (192.168.1.1) باشه مثلا واسه pc میتونید اینا رو وارد کنین:
ip > 192.168.1.2
geatweay > 192.168.1.1
subnet mask > 255.255.255.0
dns (domain) > 217.217.155.104
و همینطور واسه tv هم اینارو :
ip > 192.168.1.3
بقیه مثل pc
همه اینا در شرایطیه که مودم رو مستقیم به tv وصل کنید اگه نمیخوای مستقیم وصل کنی نیازی به تغیر کانفیگ مودم به pppoe نیست و باید اینترنت pc رو با کابل برای TV بع اشتراک بزاری که مطالب همین تاپیکو بخونی یاد میگیری.
قربانت/مسعود
Last edited by starpars; 13-08-2010 at 13:53.
ba salam va arz khaste nabashid
bande ye ked samsung series 7 daram , baraye vasl shodan be internet moshkel service not support to daram , hata tanzimat menu makhfi ro ham anjam dadam vali moshkelam haal nashod dar zemn ye router smc ham daram baraye vasl be Tv az cable cross bayad estefade konam ya paralell
agar soal tekrariye bayad bebakhshid :(
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)