تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 1291 اولاول ... 1723242526272829303137771275271027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

آره شیرفهم شد

ولی 2 طرفه میگن زندان پندان و اینا داره درسته ؟!

وگرنه ما که بدمون نمیاد برای کارخونه هم در به در دنباله نت هستیم (شهرک صنعتی پرند) اگه بشه که عالیه باری اونجا هم میگیریم

اطلاعات بیشتر گیر اوردی بهم پ . خ کن

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

والا میگن
    میخوام یه زنگی بزنم به اطلاعات ببینم داستان چیه
    خوب الان زنگ بزنیم بهتره تا اینکه خودشون بیان درخونمون

پروفشنال !As@d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Vavan

پيش فرض

بله.....

مثلا منظورم بیشتر به شهر های شمال کشور بود...
    سلام.... فک کنم متوجه منظورم نشدی.... گفتم که این امر امکانپذیر نیست.... و شما در مسافرت ها تون نمی توانید از وایمکس ایرانسل(بر فرض براینکه شهر های مورد نظر هم تحت پوشش باشند) استفاده کنید!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام.... فک کنم متوجه منظورم نشدی.... گفتم که این امر امکانپذیر نیست.... و شما در مسافرت ها تون نمی توانید از وایمکس ایرانسل(بر فرض براینکه شهر های مورد نظر هم تحت پوشش باشند) استفاده کنید!
    دوست عزیز خواهش میکنم اطلاعات غلط ندید

آقای panzer بله شما میتونید مودم رو با خودتون ببرید و در هر شهری خواستید متصل بشید به اینترنت البته اگر تحت پوشش باشه

پیشنهاد میکنم این صفحه رو حتما مطالعه بفرمایید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منظورم این قسمت هست:
    همچنین، با استفاده از مزایای منحصر به فرد این سرویس، شما قادر خواهید بود در صورت نیاز مودم خود را با خود حمل کرده و در تمامی نقاطی که پوشش شبکه وجود دارد، حتی در سایر شهرها، همچنان به اینترنت دسترسی داشته باشید.

اینکه میگن در هنگام حرکت نمیشه استفاده کرد ، منظور اینه مثلا در ماشین بشینید و در هنگام حرکت بخواید استفاده کنید امکانش نیست ، باید بزنید کنار و توقف کنید تا بتونید متصل بشید

موفق باشید
    Last edited by forexet; 01-02-2010 at 12:50.

5. این کاربر از forexet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Guts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببینم از این مودم‌های کوچولوی Wimax که مثل فلش مموری میمونه نمیده؟ اگر مودمش خارجی و بزرگ باشه که برای حمل خیلی جالب نیست.
    مثل این:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2004
    محل سكونت
    isfahan

پيش فرض

ببینم از این مودم‌های کوچولوی Wimax که مثل فلش مموری میمونه نمیده؟ اگر مودمش خارجی و بزرگ باشه که برای حمل خیلی جالب نیست.
    مثل این:

فعلا نه ولی در آینده اگر مرحله سیار شروع به کار کنه از این مودم میتونید استفاده کنید که قابلیت استفاده از اینترنت در حال جرکت رو هم داره

پروفشنال hummer_1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران- دست راست-طبقه اول

پيش فرض

والا میگن
    میخوام یه زنگی بزنم به اطلاعات ببینم داستان چیه
    خوب الان زنگ بزنیم بهتره تا اینکه خودشون بیان درخونمون

من شنیدم کنترل اطلاعات ارسالی و دریافتی که از طریق دیش ارسال و دریافت میشه(اینترنت ماهواره ای) برای دولت خیلی سخته و به همین دلیل افراد جاسوس میتونن از این طریق اطلاعات رو از هر جایی که باشن بدون نیاز به ISP ها و سرورهای اینور ارسال و دریافت کنن حالا چه طوریشو نمیدونم(مثل این که امواج خودشون رو روی امواج دیگه paste میکنن و... نمیدونم والا) و به همین دلیل یکی از ابزار جاسوسی محسوب میشه و افرادی که مجوز ندارن حق استفاده از اون رو ندارن.
    من که اینجوری شنیدم حالا صحت داره یا نه خدا میدونه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اصلا قابلیت کنترل ندارند ! اینکه خیالت تخت وگرنه تا حالا همه گرفته بودند و کنترل میکردن فوقش هزینه بر بود و پول هم که ماشالا علف خرسه تو این مملکت از مفت المال برایش هزینه میکردن !
    بگذریم
    در مورد ارسال چرا چون میتونن رضد کنن و ارسالها رو ببینن ولی دریافت ها رو خیر نمیتونن ببینن چون همچین امکانی نیست
    هر لحظه اوناطلاعات از روی دیش ارسال میشه و فقط هم به اون مک ادرس کارت دی وی بی شخص ارسال میشه حالا میخواد ید باه دوبی باشه اسرائیل باشه عراق باشه هرجای دنیا که باشه باید تحت بیم اون پرووایدر باشه که پوشش بیم اون ستلایت هم که کاملا مشخصه یه نقشه داره که توی سایت برای دانلود گذاشتن و مناطق مرکزی آسیا + خاورمیانه همه رو مشخص کرده و میتونین در اون محدوده اقدام به ارسال و دریافت کنید ولی این که ما ارسال داشته باشیم یه خورده مشککوکه
    در قانون جرائم رایانه ای هم به این مطلب اشاره ای نشده عرض کردم حتی در دانشگاه هم جزوه ای داشتیم برای همین قانون که اشاره ای به اون نشده بود .!
    حاا میخوام طی چند روز آینده یه تماسی با اون جا بگیرم ببینم از صحت و سقمش اطلاع پدا کنم اگه بشه که همتون مهمون من ! ( چون فوق العاده قیمتش پایینتره نسبت به این مخابرات خراب شده ! ) وگرنه که بیخیال این سیتسم میشیم و از یه طرف هاستفاده میکنیم
    الان پاینتررین قیمت برای یک طرفه ماهواره ای حدود ماهی 13 تومن هست برای اینترنت 512 کیلو بایت که وحشتناک ارزونه فقط باید یک سرویس هم برای ارسال داشته باشید که سرجمع ماهی 20 تومنی میشه ولی خوب نه قیلتر هستی نه ایرانی هستی ( چون IP خارجی داری )
    سئوالی بود در خدمتیم.

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

اصلا قابلیت کنترل ندارند ! اینکه خیالت تخت وگرنه تا حالا همه گرفته بودند و کنترل میکردن فوقش هزینه بر بود و پول هم که ماشالا علف خرسه تو این مملکت از مفت المال برایش هزینه میکردن !
    بگذریم
    در مورد ارسال چرا چون میتونن رضد کنن و ارسالها رو ببینن ولی دریافت ها رو خیر نمیتونن ببینن چون همچین امکانی نیست
    هر لحظه اوناطلاعات از روی دیش ارسال میشه و فقط هم به اون مک ادرس کارت دی وی بی شخص ارسال میشه حالا میخواد ید باه دوبی باشه اسرائیل باشه عراق باشه هرجای دنیا که باشه باید تحت بیم اون پرووایدر باشه که پوشش بیم اون ستلایت هم که کاملا مشخصه یه نقشه داره که توی سایت برای دانلود گذاشتن و مناطق مرکزی آسیا + خاورمیانه همه رو مشخص کرده و میتونین در اون محدوده اقدام به ارسال و دریافت کنید ولی این که ما ارسال داشته باشیم یه خورده مشککوکه
    در قانون جرائم رایانه ای هم به این مطلب اشاره ای نشده عرض کردم حتی در دانشگاه هم جزوه ای داشتیم برای همین قانون که اشاره ای به اون نشده بود .!
    حاا میخوام طی چند روز آینده یه تماسی با اون جا بگیرم ببینم از صحت و سقمش اطلاع پدا کنم اگه بشه که همتون مهمون من ! ( چون فوق العاده قیمتش پایینتره نسبت به این مخابرات خراب شده ! ) وگرنه که بیخیال این سیتسم میشیم و از یه طرف هاستفاده میکنیم
    الان پاینتررین قیمت برای یک طرفه ماهواره ای حدود ماهی 13 تومن هست برای اینترنت 512 کیلو بایت که وحشتناک ارزونه فقط باید یک سرویس هم برای ارسال داشته باشید که سرجمع ماهی 20 تومنی میشه ولی خوب نه قیلتر هستی نه ایرانی هستی ( چون IP خارجی داری )
    سئوالی بود در خدمتیم.
    ای ول ! دیگه میریم تو فلان سایت نمیگه
    Unfortunately, due to some restrictions we are not yet available in your country. We understand that you are currently in Iran (your IP address is 94.182.47.225)

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

yes man !
    اون رو که نمیگه هیچ وقت کریسمس هم کلی برات کارت تبریک میل میکنه
    کلا خارجیها برای سگهاشون هم احترام قائلن چه برسه به آدم !
    ولی وقتی برمیگردیم به مملکت خودمون با آی پی خودمون ! میگه گم شو ایرانی !
    نمونه اش ! نصف بیشتر سایتهای لیچر !
    حتی میتونی از این مهرداد بپرسی ( همونی که عکس یانگوم رو گذاشته برای اواتارش ) از صح تا شب پای اینترنت ماهواره ای هستش ! میتونی بهش پی ام بدی و ازش خبر بگیری تا صتدیقی باشد بر صحبتهای من !
    Last edited by KING_DESIGNER; 01-02-2010 at 22:58. دليل: 4

12. این کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •