1- بله بی 650 هستش یکی برام از بانه آورده یک هفته پیش ساخت کشور مالزی هست برای من 690 هزار تومن تموم شد
2- بدون گارانتی
3- من که هیچ تغییری ندیدم
1- بله بی 650 هستش یکی برام از بانه آورده یک هفته پیش ساخت کشور مالزی هست برای من 690 هزار تومن تموم شد
2- بدون گارانتی
3- من که هیچ تغییری ندیدم
راستش نمیدونم از کجا معلومه که رزولیشنش چقدره به نظر خودم که 1920*1080هست ولی مطمئن نیستم.
من برای مشکل تله تکست فارسی میخوام آپدیت کنم . به نظرتون مشکل حل میشه؟
در ضمن برای 40b650 چند تا مدل مختلف تو لیست هست . چطور بدونم تلویزیون من کدوم مدله؟
Last edited by پويا; 03-03-2010 at 19:21.
خود سام سرویس با اپدیت این مشکل رو حل میکنه ولی وقتی از یکی از سرویس کاراشون پرسیدم که ایا این اپدیتی که شما میکنید همون اپدیتهایی هست که داخل سایت سامسونگه؟ گفت نه.
حالا دیگه راست و دروغش رو نمیدونم . ولی اپدیتشون مشکل تلتکست رو حل کرد.
چـــــــــــــــــــی
690 هزار ؟؟؟
مطمینی ؟؟؟ من قیمت بانه رو 1040000 دارم
خیلی خوبه اگه اینجوری باشه
راستی همون 40 اینچ دیگه درسته ؟
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
من با مک ادرس مشکلی ندارم
میترسم اپدیت کنم که یه وقت مک ادرس از کار نیوفته
اگه نرم افزار رو بریزم بعد با ریسیت فکتوری نرم افزاره حذف میشه ؟؟؟
چرا از این سرویس کارای سام سرویس آپدیتشونو نمیگیرین ؟ نمیدن؟
منم مشکل تلتکس دارم باید بهشون بگم بیان اگه بده ازش میگیرم
برای آپدیت پول میگیرن؟
اصولا" نباید بگیرن! چون مشکل تله تکست مشکل تلویزیونه و گارانتی باید رفعش کنه ، مگه نه؟
من فکر کردم تلویزین شما گارانتی نداره اگر گارانتی باشه که مشکلی نداری دوست عزیز حتما زنگ بزن خودشون میان درستش میکنند
نرم افزار هم مطمئن باشید بهتون نمیدن مگر اینکه آشنا داشته باشید و یک جورایی پارتی بازی کنه
نمیدونم از دوستان یعنی کسی آشنایی تو سام سرویس نداره؟
[QUOTE=@mahmoud;4725511]1- بله بی 650 هستش یکی برام از بانه آورده یک هفته پیش ساخت کشور مالزی هست برای من 690 هزار تومن تموم شد
منم می خوام یدونه از بانه بخرم
شما کی خریدید؟
فکر می کردم قیمتش بیشتر از اینا باشه ؟
فرقb650 با b690 بالاخره چی شد؟
از نظر ظاهر با هم فرق دارن؟
چند بار باهاشون تماس گرفته شده . از بس بی سوادن مشکل رو به آنتن تلویزیون ربط دادن!
Last edited by پويا; 04-03-2010 at 20:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)