تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 32 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 315

نام تاپيک: تاپیک جامع پلاسمای پاناسونیک مدل G10

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

عکسا عالین آلوکارد جان دستت درد نکنه به نظر شما خوبه نیست یه تاپیک جدید واز کنیم هر کی عکس از تی وی خودش بزاره؟
    انوقت گالری عکسی ها میان اینور میگن اینجا چه خبره

حالا دوست داری بزار ولی تو حالت لینک که زیاد سنگین نشه صفحه و راحت لود شه.

2. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

اینم چندتا عکس دیگه از G10 بر روی مد داینامیک برای کسایی که به تصاویر جیغ علاقه دارن!!
    رزولوشن 1080p
    پورت اتصال HDMI
    مد تصویر داینامیک:
    تنظیمات:
    کنتراست 90
    برایتنس 60
    رنگ 65
    شارپنس 60

نتیجه:

اتاق روشن:

اتاق تاریک:

زاویه دید عریض:

این عکسا از چه فیلمیه؟

4. 2 کاربر از Sacrament بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

این عکسا از چه فیلمیه؟
    حیات وحش برزیل و سالن باله لندن و پارک کاتا یوتا استرالیا همشون ماله دموی 2007 پاناسونیکن که 1080p فیلمبرداری شدن با Xbox360 پلی شدن چندتا عکس دیگه هم هستن که از نسخه HD فیلم ماتریکس و نینجا اساسین و دموی سامسونگ Beauty of Nature گرفتم بعدا اگه فرصت شد آپلود میکنم.
    Last edited by *Alucard*; 06-07-2010 at 23:13.

6. 9 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

محتوای مخفی: عکسها 

Last edited by *Alucard*; 07-07-2010 at 18:27.

8. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

محتوای مخفی: عکسها 

Last edited by *Alucard*; 07-07-2010 at 18:28.

10. 8 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض پلاسما g10 یا یه چیز دیگه

سلام من عضو جدید این انجمن شدم بدون هیچ تعارفی اینجا بهترین انجمن فارسیه که تو اینترنت راجب لوازم صوتی و تصویری پیدا کردم خیلی شبیه فرومای حرفه ای خارجی توش بحث میشه من خواستم tv بخرم (حداقل 50 میخواستم) خیلی تحقیق کردم به خصوص توی نت موقع خریدم تو جمهوری و جاهای دیگه خیلی بالا پائین کردم و کلی tv دیدم تا آخرش فهمیدم بهتره یه tv ارزونو همه کاره بخرم تا پول دستم بیاد یه tv خوب بگیرم واسه همین رفتم یه سامسونگ b650 32 خریدم بدون گارانتی از بانه.
    اما راجب g10 که خیلیارو دیدم اینجا ازش حرف میزنن!!
    بدون هیچ شکی اگه کسی خوراکش فیلم بلوری و hd از اینجور چیزاسو به کیفیت تصویر از همه چی بیشتر اهمیت میده باید این tv بره اول لیست خریدش چون قیمتشم خدائیش واسه این کیفیت و سایز تو ایران خیلی خوبه ولی اینو حتما حتما دقت کنید که پاناسونیک این قیمتو در عوض حذف چندتا چیز روی این tv گذاشته تا یه جوری هم کیفیت پاناسونیکو داشته باشه هم قیمت سامسونگو ال جی نمیگم کار بدیه ولی واسه همون آمریکاییا و ژاپنیا خوبه!! چرا؟
    چون کارت فلش این tv هیچ فرمتیو نمیخونه فقط عکس نشون میده و بعضی فایلای avchd که فقط باید با دوربینای شرکت انحصار طلب پاناسونیک ضبط شده باشه
    واسه همین اول از همه اینو یادتون باشه که اگه میخواین این tv یو بخرین کنار یکو پونصد پولی که واسش گذاشتین کنار 130 تومنم واسه یه hd مدیا پلیر بزارین کنار که نداشتن usb جبران بشه این نکته اول.
    نکته دوم کیفیت این tv روی sd یعنی همین برنامه های ماهواره و صدا و سیما اصلا با وقتی hd روش میبینین قابل مقایسه نیست رنگا از اون قدرت و براقی در میاد آدم یاد tv یای قدیمی میوفته پس واسه tv دیدن حتما باید یه تیونر دیجیتال خارجی ----t واسه آقا تهیه کنید که زحمت تبدیل آنالوگ به دیجیتال از سرشون کم بشه چون پاناسونیک یه چیپ ارزون واسه اینکار روی g10 گذاشته که قیمتش بالا نره! خلاصه این تیونر ----t با آنتن و بقیه مخلفاتش دور بر 80-90 تومن یکم کمتر یکم بیشتر واستون آب میخوره.
    نکته سه g10 روی تبدیل رزولوشنای ed مثل dvd به hd زیاد خوب کار نمیکنه واسه همین حتما باید یه dvd به درد بخور بخرید که این کارو بهتر از g10 انجام بده حتما حتما باید این dvd خروجی hdmi داشته باشه تا آقا بهشون بر نخوره چون با کمتر از hdmi اصلا حال نمیکنه واسه همین حداقل یه xb 360 یا ps3 افتادین.
    به این dvd هزینه ماهواره hd و بقیه چیزارو اضافه کنید میبینید که یه g10 راحت واسه شما بالای 2 تومن آب میخوره.
    خلاصه سرتونو درد آوردم من اگه پولدار بودم میخواستم یه tv بخرم صد در صد میرفتم دنبال g10 فقط به عشق کیفیت و رنگاش روی hd ولی این tv وقتی کمتر از 720p باهاش نگاه کنید اصلا اون tv نیست که انتظارشو داشتین با همین پول میتونید یه سام b6 یا c6 اندازه 40 بگیرید که بدون هدیه هم قیمت g10 در میاد و برید با همین dvd و ماهواره خودتون حال کنید.
    آخرشم اینو اضافه کنم من خودم کیفیت g10 او واسه hd خیلی خیلی قبول داشتم و دارم شاید از هر tv دیگه بیشتر ولی این یه tv بی دردسر نیست حداقل واسه ما ایرانیا که 95 درصدمون فکر میکنیم hdtv به tv نازک میگن!
    اینا نظر من بود.

12. 3 کاربر از love021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام و خیلی ممون بابت تاپیک خیلی جالبی که زدی
    تمام مواردی که گفتی دقیقا واسه من پیش اومده و یه جورایی داغ منو تازه میکنه. من بعد از کلی تحقیقات و خوندن نقدها و نظرات مختلف رفتم سراغ این پلاسما ولی متاسفانه همه تحقیقات من در مورد کیفیت و اون هم میشه گفت فقط تو حالت اچ دی بود. کیفیت وقتی که باهاش 360 بازی میکنم یا لپ تاپمو بش وصل میکنم فوق العادس ولی وقتی از اونا جداش میکنم رسما بی استفاده میشه و من قرار بود واسه خونه تلویزیون انتخاب کنم نه کارهای خودم.
    حالا هم تو فکر یه خرید جدیدم و تو این خرید فقط دارم به قابلیتهای usb توجه میکنم و بین کلی مدل (b650, b750, c650, c630, b6000, b7000, b8000) که تو این زمینه قوی هستن گیر کردم.

14. این کاربر از Zicro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه love021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام عزیز اول از همه بهت بگم اگه با هر اچ دی تلویزونی بخوای بری برنامه ایران و کانالای بی کیفیت م.ا.ه.و.ا.ر.ه ببینی حالت گرفته میشه ولی g10 بیشتر حالتو میگیره نمیتونم بگم چند درصد ولی این b650 که من دارم حدودای 20 درصد روی شبکه های بی کیفیت بهتره یعنی اینکه کلا خیلی توقتو نبر بالا ولی بین همه این تلویزون اچ دیا که من دیدم b650 از همه بهتر برای شبکه های داخلی جواب میده راستی سایزم در نظر بگیر هر چی تلویزون گنده تر بشه کیفیتش روی sd کمترو کمترو میشه واسه همین برو دنبال یه اچ دی تیوی کوچیک باش اگه فقط میخوای شبکه های بی کیفیت ببینی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ایول شاهد از غیب رسید اولا که من خودم کیفیت sd روی g10 خیلی بیشتر از b690 یا 99 درصد السیدیای دیگه قبول دارم کسی که این حرفو میزنه هیچ وقت اینارو بقل هم ندیده کسی که hdtv میخره باید بره کابل و آنتن و بقیه چیزاشم درست کنه این شبکه های بی کیفیت م ا ه و ا ر ه ذاتشون بی کیفیته هیچ کاریش نمیشه کرد 90 درصد ر س ی و ر ا ی تو ایرانم مشکل آپ اسکیل داره اصلا ربطی به tv نداره بیشتر بچه های این تاپیک نمیتونن ر س ی و ر یا تی ویشونو حتی درست ستاپ کنن برن عیبو پیدا کنن از کجا میان رو هوا نظرات کارشناسانه فن بویانه ول میدن من در عجب موندم از این نمونه ها قبلا اینجا زیاد بوده که خودشو واسه سامسونگ (ع) پاره میکردن من نیدونم چرا پس کیفیت م اه و ا ر ه روی g10 من این شکلیه!؟؟

17. 11 کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GiggleClub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

Terry جان شما رسیورت چیه مدلش؟
    تنظمات G10ت هم بگو چیا زدی؟
    منظورم همون کنتراست و... هست

مرسی

19. این کاربر از GiggleClub بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •