تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 218 اولاول ... 172324252627282930313777127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 2179

نام تاپيک: Prince of Persia: The Forgotten Sands

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

خب اینم بازی فلش پرینس:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *hamedkhatar*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

آخرای بازی اون قسمتی که تو هوا میپره یه جاش هست بعد تریلر برادره حمله میکنه و پرنس میپره. بعدش نمیدونم باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

ولی من وقتی دیدم فارسی نوشته قند تو دلم آب شد

طبق معول بازی دچار پارادوکس زمانیه ! یعنی چی ؟

یعنی اینکه :

بازی مربوط میشه به قبل از ورود اسلام به ایران ، از طرفی کاراکتر ها توی حرفهاشون از کلمات عربی استفاده میکنند !!!!

کلماتی مثل ضعیف یا امثال !

مشکل روی در و دیور عربی نوشتن برطرف شده و با خط میخی مینویسند ! از طرفی توی بازی پر از گنبده !!!!!!! که گنبد از معماری ایران باستان نیست و مربوط به هند میشه که در جریان تصرف هند توسط ایرانیان به معماری ایران راه پیدا میکنه و بعد از ورود اسلام به ایران توجه بسیاری بهش میشه و در معماری اسلامی جایگاه ویژه ای پیدا میکنه .

و البته بنده هنوز نفهمیدم که شاه سلیمان کجای تاریخ ایران بوده
    سلام
    توضیحات خیلی خوب بود. یه چندتا نکته یگو البته بیشتر مربوط به جمله آخر میشه. یکی اینکه باز جای شکرش باقیه که همین چندتا نکته رو در مورد ایرانی بودن پرنس رعایت کردن . بعد یه چیزه دیگه مگه خود پرنس وجود خارجی داره که حالا این شاه من دراوردی وجود داشته باشه. این سازنده ها یه تحقیقات و مطالعه داشتند اما کلی نبوده. ما ایرانی هستیم و اینا رو متوجه میشیم. از کجا معلوم که تو بازی مثل اساسین هم این سوتی ها رو داده باشن. (باید از ایتالیا یی ها پرسید ) . کلا یوبی تو بازی هاشت خیال پردازی آزاد داره بدون مطالعه کلی.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

---

برو دور وایسا ، اون گنده هه هی میدون طرفت جا خالی بده ، این کار رو چند بار که بکنی اون گنده بک ها میزنند همه اون کوچیکارو میکشند ، بعدش برو گنده ها رو بکش .

برای کشتن گنده ها :

جادوی سپرت رو فعال کن که اگر بهت ضربه زدند چیزی ازت کم نشه ، بعدش X رو نگه دار تا شمشیر برق بزنه بعد یکی بهشون بزن ، چند بار که این کار رو بکنی تما م ، میتونی هم جا خالی بدی که بخورن توی دیوار ، بعد با A از پشتشون برو بالا بزنشون . کلا چتد تا راه داره .
    مرسی
    ولی جادوی سپر کدومه دیگه ؟
    آخه من جا خالی میدم ولی هرچی با شمشیر میزنم اصلا نمیمیرن .

آخر فروم باز godsmak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

ولی من وقتی دیدم فارسی نوشته قند تو دلم آب شد

یعنی اینکه :

بازی مربوط میشه به قبل از ورود اسلام به ایران ، از طرفی کاراکتر ها توی حرفهاشون از کلمات عربی استفاده میکنند !!!!

مشکل روی در و دیور عربی نوشتن برطرف شده و با خط میخی مینویسند ! از طرفی توی بازی پر از گنبده !!!!!!! که گنبد از معماری ایران باستان نیست و مربوط به هند میشه که در جریان تصرف هند توسط ایرانیان به معماری ایران راه پیدا میکنه و بعد از ورود اسلام به ایران توجه بسیاری بهش میشه و در معماری اسلامی جایگاه ویژه ای پیدا میکنه .

و البته بنده هنوز نفهمیدم که شاه سلیمان کجای تاریخ ایران بوده
    دوست عزیز نظرتون در مورد معماری ایران و گنبد کاملا اشتباهه!
    در مورد حرف هاتون باید بگم که ابداع کننده گنبد ما ایرانی ها بودیم و در ضمن تاج محل هم ساخته دست ایرانی هاست.(البته شاه جهان بعد از ساخت این بنا همه دستندرکارانش رو کشت که نتونن بنایی مثل اونو تکرار کنن!)
    و اینکه گنبد منحصر به بعد از اسلام نیست، از قبل از اسلام هم در معماری پارسی وجود داشته، همونطور که بیشترین نمودش در شهر باستانی بابل دیده میشده! که البته جزو قلمرو پارس بوده!

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

سلام
    توضیحات خیلی خوب بود. یه چندتا نکته یگو البته بیشتر مربوط به جمله آخر میشه. یکی اینکه باز جای شکرش باقیه که همین چندتا نکته رو در مورد ایرانی بودن پرنس رعایت کردن . بعد یه چیزه دیگه مگه خود پرنس وجود خارجی داره که حالا این شاه من دراوردی وجود داشته باشه. این سازنده ها یه تحقیقات و مطالعه داشتند اما کلی نبوده. ما ایرانی هستیم و اینا رو متوجه میشیم. از کجا معلوم که تو بازی مثل اساسین هم این سوتی ها رو داده باشن. (باید از ایتالیا یی ها پرسید ) . کلا یوبی تو بازی هاشت خیال پردازی آزاد داره بدون مطالعه کلی.
    خوب مشکل اینجاست که تحقیقات تاریخیش به عهده یک ایرانی به اسم نوید هست ، فامیلیش اگر اشتباه نکنم نگهبان هست یا همچین چیزی و این جای تاسف داره .

دوست عزیز نظرتون در مورد معماری ایران و گنبد کاملا اشتباهه!
    در مورد حرف هاتون باید بگم که ابداع کننده گنبد ما ایرانی ها بودیم و در ضمن تاج محل هم ساخته دست ایرانی هاست.(البته شاه جهان بعد از ساخت این بنا همه دستندرکارانش رو کشت که نتونن بنایی مثل اونو تکرار کنن!)
    و اینکه گنبد منحصر به بعد از اسلام نیست، از قبل از اسلام هم در معماری پارسی وجود داشته، همونطور که بیشترین نمودش در شهر باستانی بابل دیده میشده! که البته جزو قلمرو پارس بوده!
    دوست گرامی در ایران حتی یک مورد گنبد قبل از اسلام هم وجود نداره ، نمونه بارزش تخت جمشید هست که از گنبد درش استفاده نشده بوده ، به عکس در هند تا دلتون بخواد گنبد هست . گنبد سازی چیزیه که ما ابرانی ها از هندی ها یاد گرفتیم و به اعراب و مسلمانان منتقل کردیم .

بنده هم جایی ننوشتم که گنبد منحصر به بعد از اسلامه !!!!!

با توجه به محدوده تاریخی که داستان بازی توش جریان داره نباید از گنبد استفاده میشده !!!! توی نسخه 2 این بازی این مورد درست رعایت شده و گنبد گنبد نبوده سازه ها ، به جاش روی در و دیوار عربی نوشته بوده

در کل این بازی طبق سنتی که داره دچار پارادوکس زمانی هست .

این هم هر آنچه لازم دارید در مورد شهر بابل :

کد:
    کد:
    یکی از سازه های معروف بابل برج بابل هست که توی شماره 3 بازی میتونید ببینیدش :

کد:
    و همان طور که میبینید گنبدی شکل نیست .

و تا جایی که من میدونم از شهر باستانی بابل ساختمانی باقی نمونده که کسی بخواهد در موردش نظر بده و بگه که توش گنبد بوده یا نبوده !!!!! همچنین تمام بنا های گنبدی شکل موجود در امروز ایران همگی مربوط به دوران نزدیک به ورود اسلام و بعد از آن میشه و قبل از اون خبری از گنبد نبوده .

و اما در مورد تاج محل که فرمودید :

کد:
    ایرانی ها نساختنش بلکه در ساختش حضور پررنگی داشتند داشتند . و این بنا مخلوطی هست از معماری هندی یا همان گنبد ها و معماری ایرانی (ستون ها) و معماری اسلامی که باز اسلام خیلی خیلی جلو تر از تاریخیه که من دارم ازش حرف میزنم . یعنی به هیچ عنوان نمیشه تاج محل 350 ساله رو به تاریخ چند هزار ساله ایران قبل از اسلام چسباند .

در نتیجه اطلاعات شما در مورد معماری ایران باستان درست و دقیق نیست .
    حتی در شوش باستان (4000 سال قبل از میلاد) هم خبری از گنبد نیست :

کد:
    موفق باشید .

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

مرسی
    ولی جادوی سپر کدومه دیگه ؟
    آخه من جا خالی میدم ولی هرچی با شمشیر میزنم اصلا نمیمیرن .
    شما آپگرید ها رو که انجام میدید ، اونی که رنگش سبزه . با دکمه بالا هم فعال میشه .

آخرای بازی اون قسمتی که تو هوا میپره یه جاش هست بعد تریلر برادره حمله میکنه و پرنس میپره. بعدش نمیدونم باید چکار کنم لطفا راهنمایی کنید
    دقیقا کجاش ؟ برادره میپره ؟ آخر بازی به جز رتاژ که کسی نیست ؟!!!!! برادر پرنس کجاش بود ؟

ولی رتاژ رو باید ضربه بزنید به اون دایره وسط شکمش .

8. این کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

دوست گرامی در ایران حتی یک مورد گنبد قبل از اسلام هم وجود نداره ، نمونه بارزش تخت جمشید هست که از گنبد درش استفاده نشده بوده ، به عکس در هند تا دلتون بخواد گنبد هست . گنبد سازی چیزیه که ما ابرانی ها از هندی ها یاد گرفتیم و به اعراب و مسلمانان منتقل کردیم .

بنده هم جایی ننوشتم که گنبد منحصر به بعد از اسلامه !!!!!

با توجه به محدوده تاریخی که داستان بازی توش جریان داره نباید از گنبد استفاده میشده !!!! توی نسخه 2 این بازی این مورد درست رعایت شده و گنبد گنبد نبوده سازه ها ، به جاش روی در و دیوار عربی نوشته بوده

در کل این بازی طبق سنتی که داره دچار پارادوکس زمانی هست .

این هم هر آنچه لازم دارید در مورد شهر بابل :

کد:
    کد:
    یکی از سازه های معروف بابل برج بابل هست که توی شماره 3 بازی میتونید ببینیدش :

کد:
    و همان طور که میبینید گنبدی شکل نیست .

و تا جایی که من میدونم از شهر باستانی بابل ساختمانی باقی نمونده که کسی بخواهد در موردش نظر بده و بگه که توش گنبد بوده یا نبوده !!!!! همچنین تمام بنا های گنبدی شکل موجود در امروز ایران همگی مربوط به دوران نزدیک به ورود اسلام و بعد از آن میشه و قبل از اون خبری از گنبد نبوده .

و اما در مورد تاج محل که فرمودید :

کد:
    ایرانی ها نساختنش بلکه در ساختش حضور پررنگی داشتند داشتند . و این بنا مخلوطی هست از معماری هندی یا همان گنبد ها و معماری ایرانی (ستون ها) و معماری اسلامی که باز اسلام خیلی خیلی جلو تر از تاریخیه که من دارم ازش حرف میزنم . یعنی به هیچ عنوان نمیشه تاج محل 350 ساله رو به تاریخ چند هزار ساله ایران قبل از اسلام چسباند .

در نتیجه اطلاعات شما در مورد معماری ایران باستان درست و دقیق نیست .
    حتی در شوش باستان (4000 سال قبل از میلاد) هم خبری از گنبد نیست :

کد:
    موفق باشید .

---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:59 PM ----------

شما آپگرید ها رو که انجام میدید ، اونی که رنگش سبزه . با دکمه بالا هم فعال میشه .
    مورد اول اینکه من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم.
    مورد بعد اینجاست که شما ایران باستان رو به دو شهر محدود کردین، در صورتی که شهرهای بزرگ زیادی داشته!
    در مورد بابل، لازم نیست چیزی ازش باقی بمونه، چیزیه که مورخین در موردش نوشتن.
    شما در قسمت 3 بازی برج بابل رو دیدین، ولی کلی گنبد و مناره زیرش رو در کل شهر ندیدین؟
    شاید در تخت جمشید گنبدی وجود نداشته باشه، ولی کم نیستن آتشکده های بسیار قدیمی که گنبد دارند.
    در مورد تاج محل هم منظور من هم دقیقا مثل شما بود، بیان بد من باعث کج فهمی شد!
    شما که دست به Wikipedia تون خوبه با یه نگاه به قسمت انگلیسی این سایت مینداختین که نوشته در کاخ اردشیر بابکان از گنبد به وضوح استفاده شده بوده که مربوط به 224 سال قبل از میلاد مسیحه!

ببخشید که سر دوستان و شمارو درد آووردم، بهتره این بحث ها در این تاپیک نباشه!

10. 3 کاربر از godsmak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

مورد اول اینکه من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم.
    مورد بعد اینجاست که شما ایران باستان رو به دو شهر محدود کردین، در صورتی که شهرهای بزرگ زیادی داشته!
    در مورد بابل، لازم نیست چیزی ازش باقی بمونه، چیزیه که مورخین در موردش نوشتن.
    شما در قسمت 3 بازی برج بابل رو دیدین، ولی کلی گنبد و مناره زیرش رو در کل شهر ندیدین؟
    شاید در تخت جمشید گنبدی وجود نداشته باشه، ولی کم نیستن آتشکده های بسیار قدیمی که گنبد دارند.
    در مورد تاج محل هم منظور من هم دقیقا مثل شما بود، بیان بد من باعث کج فهمی شد!
    شما که دست به Wikipedia تون خوبه با یه نگاه به قسمت انگلیسی این سایت مینداختین که نوشته در کاخ اردشیر بابکان از گنبد به وضوح استفاده شده بوده که مربوط به 224 سال قبل از میلاد مسیحه!

ببخشید که سر دوستان و شمارو درد آووردم، بهتره این بحث ها در این تاپیک نباشه!

بنده ناراحت نشدم ، خیلی هم ممنونم ازتون هدف از بحث کردن کل کل نیست ، آموختنه .

بنده مدعیات خودم رو مستند کردم ، آیا شما هم میتونید آنچه که نوشته اید مستند کنید ؟

این طوری هم بار علمی بحث بسیار زیاد میشه و هم من و بقیه دوستان میتونیم نقص دانش خودمون رو در مورد تاریخ ایران برطرف کنیم .

و اما در مورد برج شهر بابل ، من دقیقا به خود برج اشاره کردم که در شماره 3 بازی هم ازش یک مدل سه بعدی ساخته شده ، منظورم این نبود که توی شماره 3 این گنبدی نیست پس حرف من درسته ، چون همان طور که گفتم سری شاهزاده ایرانی دچار پارادوکس زمانی هست و همه چیز رو برای جذاب تر شدن با هم قاطی کرده ، برای نمونه لوگویی که در شماره 2 بازی وجود داره در آثار باستانی لرستان میتونید پیداش کنید ولی هیچ ربطی به شن و زمان و داهاکا و این حرفها نداره و صرفا فقط و فقط یک علامت هکاکی شدست که ذوق هنری هنرمندش رو نشون میده .

امیدوارم که روزی یک بازی واقعی از تاریخ ایران ساخته بشه با رعایت تمام جزئیات ، که هم یک روایت واقعی رو شرح بده و هم مثل این بازی جذاب باشه .

خیلی از شما ممنونم
    Last edited by sonixax; 22-05-2010 at 23:56.

12. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    پایتخت جهان

پيش فرض

بنده ناراحت نشدم ، خیلی هم ممنونم ازتون هدف از بحث کردن کل کل نیست ، آموختنه .

بنده مدعیات خودم رو مستند کردم ، آیا شما هم میتونید آنچه که نوشته اید مستند کنید ؟

این طوری هم بار علمی بحث بسیار زیاد میشه و هم من و بقیه دوستان میتونیم نقص دانش خودمون رو در مورد تاریخ ایران برطرف کنیم .

و اما در مورد برج شهر بابل ، من دقیقا به خود برج اشاره کردم که در شماره 3 بازی هم ازش یک مدل سه بعدی ساخته شده ، منظورم این نبود که توی شماره 3 این گنبدی نیست پس حرف من درسته ، چون همان طور که گفتم سری شاهزاده ایرانی دچار پارادوکس زمانی هست و همه چیز رو برای جذاب تر شدن با هم قاطی کرده ، برای نمونه لوگویی که در شماره 2 بازی وجود داره در آثار باستانی لرستان میتونید پیداش کنید ولی هیچ ربطی به شن و زمان و داهاکا و این حرفها نداره و صرفا فقط و فقط یک علامت هکاکی شدست که ذوق هنری هنرمندش رو نشون میده .

امیدوارم که روزی یک بازی واقعی از تاریخ ایران ساخته بشه با رعایت تمام جزئیات ، که هم یک روایت واقعی رو شرح بده و هم مثل این بازی جذاب باشه .

خیلی از شما ممنونم
    اینم لینک صفحه مورد نظر:
    کد:
    اینم قسمتی که من ازش نقل قول کردم:
    Ruins of the Palace of Ardashir, dating from 224, demonstrate the use of the dome in the Sassanid Empire in what is today Iran. Sassanid architecture likely inherited an architectural tradition of dome-building dating back to the earliest Mesopotamian domes

همونطور که میبینید نوشته شده که گنبدهای ایرانی از معماری بین النهرینی الهام گرفته شده که نمونه بارزش شهر بابل است.
    من هم به خودم از اطلاعاتی که شما بهم دادین ازتون ممنونم.

14. 2 کاربر از godsmak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

یعنی اینکه :

دلیلش اینه که بازی تحت تاثیر هزار و یک شب ساخته شده
    هزار و یک شب مجموعه ای قصه هاست که مربوط به خاور میانه می شه و مرز خاصی نداره
    شامل فرهنگ کشور های عربی ایران مصر و حتی هند
    اگه بازی می خوای در مورد فرهنگ ایرانی، برو گرشاسپ رو وقتی عرضه شد بازی کن

راستی اون شعری که می خونه چه شعریه؟

16. این کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •