سلام
چرا همیشه بازی ها اول برای کنسول میاد بعد برای pc
سلام
چرا همیشه بازی ها اول برای کنسول میاد بعد برای pc
برای اینکه گردن کلفتره![]()
چون پول تو قنسوله :دي
منم باید برم یکی جور کنم اینطوری نمیشه :دي
نــــه بابا ؟ :O :دي
جا که زیاده اما اینقدر نوب نیستم که بخوام درجه سختی رو بیارم پایین ! 2 3 بار میمیرم یا فوقش 5 6 بار
صبور باید باشی... اینطوری وحشت بازی 2 برابر میشه!
با اینکه از نسخه 1ش خوشم نیومد ولی انقدر تعریف کردید که آخرش خام شدم رفتم اینو خریدمش .
حالا از بخت بد ما این جلوی چشممه ولی وقت نمیکنم بازی کنم . (خدا این شرایطو نصیب گرگ بیابون نکنه )![]()
به بچه های ایفون و ایپاد دار پیشنهاد میکنم نسخه dead space رو برا دستگاشون بگیرن معرکس اینقدر باهاله 300 مگه
تو این نسخه هم ترسناکه لعنتی
بچها شماره دو اولش چجوری شروع میشه ؟؟؟؟نسخه xbox360
Last edited by MILIN3M; 26-01-2011 at 23:44.
محتوای مخفی: اوله بازی!
پس داستان بازي ايفون جوره ديگس اسمشم ايزاك نيست ولي صدا گذاريش گرافيك كنترلش عالي كار شده ماله الكترونيك ارتزه
سلام
بازی رو گرفتم تو همین اول بازی خیلی خوب کار شده بود و توجهم رو جلب کرد. نسبت به شماره اول خیلی عالی شده بود. من شماره یک رو صرفا برای اینکه بازی کرده باشم گرفتم و بازی کردم بدک نبود اما اونطوری نبود که خیلی خوشم بیاد اما این شماره واقعا جالب حداقل تا اینجا که خوب بوده و گیم پلی روون تری نسبت به شماره یک داشته. راستی منم با اکثر دوستان در مورد گرافیک موافقم اونم اینکه گرافیک شاهکار نیست و تنها کمی نسبت به قبلی بهتر شده. ولی در کل خوبه من پیشنهاد میکنم حتما بازی کنید. به وقت گذاشتن روش و هزینه ای که میکنید میارزه ( انگار چقدر پول میدیم)
Coming Soon
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)