تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 96 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 956

نام تاپيک: مشاوره در مورد خرید عینک طبی (نوع فرم مارک فرم و نوع عدسیها)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض sسلام ببخشید لطفا بفرمایید برای خرید عدسی(شیشه عینک) کدام مارک را بخرم کارل زایس-های تاپ ژاپن- آی اند جی چین-الئو(اگر اشتباه نکنم) ظاهرا فرانسه یایایا

ببین دوست عزیز فریمهای طبی تو ایران بیشتر از هزار تا مارکه ...

اگر فریم مارک دار ارجینال می خواید و اگر تو تهران و ایران هستید برید خیابون کاخ اونجا ارجینال فروش هستند..

اینجوری نیست که مثل تلوزیون باشه فقط مارک پاناسونیک خوب باشه یا سامسونگ بهتر از اون باشه...

عینک یه چیزیه که فریم 20 هزار تومنیش هم چند سال کا رمیکنه فریم چند ملیونیش هم همونطور کا رمیکنه..

یه تیکه فلزه...

شما هر فریمی رفتی بخری دقت کن سنگین نباشه ...دستهاش ضد حساسیت باشه..دماغه ضد حساست ژله

ای داشته باشه...اگر ورزشکاری تیتانیوم میتونی بگیری که نشکنه..

اگر پولداری فریم ارجینال بگیر اونم فرقی نمیکنه...همونکارو میکنه...

اینجوری نیست که یک عینک 10 ملیون باشه بهتر باشه از عینکی که 70 هزار تومنه...

اون عینک 10 ملیونی بخاطر طلا و بلریانهای نگینی و برندی که داره گرونه...

ببین یه مثال ساده هست که میگه..شما میتونی بری یه رستوران خوب 400 هزار تومن پول غذا بدی بخوری..

یا میتونی بری 1 کیلو گوشت گوسفند بخری با 1 کیلو ماهی کلا 30 هزار تومن و بیشتر از اون 400 هزار تومن

بهت حال میده...

سرتو درد نمیارم ...

بعد از فریم هم باید به ساخت فریم دقت کنی...اینکه عینک دقیقا با شماره نسخه که داری دقیق باشه...

باید بری چشم پزشک بدی چکش کنه محور درست باشه فاصله کانونی درست باشه خود عدسی نمره دقیق

باشه..فریم هم اگر خوب ازش استفاده کنی شب موقع خواب قشنگ دربیاری بزاریش یه گوشه و صبح بزنی به چشمت برات خوب کا رمیکنه...

من خودم با اینکه میتونم هر روز یه فریم عوض کنم اگر بخوام ( به دلیل شغلمون ) ولی یه فریم 50 تومنی

برداشتم 2 سال هم هست دارم استفاده میکنم عدسیم هم با دستمال کاغذی هر روز پاک می کنم

..خیلی هم راضیم...احیاجی هم به مشاوره نداره...هر عینکی دوست داشتی انتخاب کن...

فقط دسته هاش ضد حساسیت باشه که سرطان پوست نگیری..یه دماغه خوب هم داشته باشه که جا نندازه..

ریگلاژ باشه اذیتت نکنه ..

سلام ببخشید لطفا بفرمایید برای خرید عدسی(شیشه عینک) کدام مارک را بخرم کارل زایس-های تاپ ژاپن- آی اند جی چین-الئو(اگر اشتباه نکنم) ظاهرا فرانسه یایایا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض عینک شب

سلام خدمت استادان عزیز
    ببینید من نمیتونم زیاد بیام اینجا
    ازتون خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
    ببینید من شبا موقع رانندگی وقتی نور ماشین جلویی میفته تو چشام هیچی نمیبینم...چه نور پایید و چه نور بالا
    میخواستم عینک شب بگیرم که یه فروشنده ای به من عینک با مارک city indext رو معرفی کرد که دو رنگ بود...یعنی نصف بالاش سفید و نصف پایینش زرد و خیلی هم مدعی بود که مخصوص رانندگی در شبه
    و یه عینک مارک ریبن داشت که اونم دو رندگ بود که نصف بالا سفید و نصف پایین خاکستری
    اما نخریدم
    قیمت city indext رو میگفت 105.000 تومن
    ریبن هم 75000 تومن
    اما به یه مغازه دیگه که رفتم میگفت باید عینک بی رنگ بگیری و مخصوص شب و روزه
    اما شنیدم این بی رنگا پلوراید نیستن...درسته؟
    اصن گیج شدم تورو خدا کمکم کنید اگه کسی اطلاعاتی داره یا تجربیاتی داره
    راجع به مارک های بالا هم نظر بدید
    اما اگه میشه بفرستید به ایمیلم بعید میدونم بتونم بیام اینجا دوباره
    ممنون میشم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    احسان هستم

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز با 70 تومن میشه عینک طبی گرفت که دسته هاش ضد حساسیت باشه؟؟ و دماغگیرشم ژله ای؟؟

از کجا بفهمیم فروشنده خالی نمیبنده دسته هاش ضد حساسیته؟؟

داره خودمونی میشه deltach's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

وقت بخیر
    من دیروز عینکی شدم با اجازتون
    و عدسی هام رو قرار بوده اآی اند جی اصل بذاره تو پست هایه قبلی خوندم که باید با ها کردن لوگوش مشخص بشه ولی این بدون ها کردن من میتونم لوگو رو ببینم
    بنظرتون اگه اصل نیست تا کور تر نشدم برم عوضش کنم
    اینم نسخه ش
    distance
    od -0.50 -1.00 180
    os -025 -175 8
    pd 61
    اگه کسی از این اعداد چیزی میدونه لطفا برام توضیح بده

موفق و پیروز باشد

داره خودمونی میشه mehdi perspolisi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان... کسی تا حالا عینک ورزشی خریده...؟! نمیدونید کدوم مارکش بهتره...؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام من دو ساله دارم از فریم bikkembergs استفاده میکنم به نظرتون فریم خوبیه؟ الان میخوام فریم جدید بگیرم فریم های خوشگل و جدید چیا هست؟ البته با کیفیت و ضد حساسیت باشه... این فریمهای ویفری چطوره؟ قیمت ها چطورن؟ ممنون...

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

دوستان من یه فرم دارم که دسته هاش کاوچو هستش و شیشه گیرش فلزی اما کاوچو در اثر آفتاب رنگش رفته سفید شده ....یه سالی هست کار میکنه میخواستم ببینم کلا کاوچو همینطوریه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

12

سلام ببخشید لطفا بفرمایید برای خرید عدسی(شیشه عینک) کدام مارک را بخرم کارل زایس-های تاپ ژاپن- آی اند جی چین-الئو(اگر اشتباه نکنم) ظاهرا فرانسه یایایا
    zeiss و hitop بهترن از بقیه ..جفتشون عالی هستن کیفیت جفتشون یکسانه اما hitop ارزونتره...اگر مشکل پولی هست hitop رو بخر چون کیفیتشون یکسانه .

, 18:13roteal2007
    دوستان من یه فرم دارم که دسته هاش کاوچو هستش و شیشه گیرش فلزی اما کاوچو در اثر آفتاب رنگش رفته سفید شده ....یه سالی هست کار میکنه میخواستم ببینم کلا کاوچو همینطوریه ؟
    آره بخاطر اسید عرق بدن اینجوری میشه..میتونی پولیش بزنی خوب میشه

Ali_softcenter
    دوست عزیز با 70 تومن میشه عینک طبی گرفت که دسته هاش ضد حساسیت باشه؟؟ و دماغگیرشم ژله ای؟؟

از کجا بفهمیم فروشنده خالی نمیبنده دسته هاش ضد حساسیته؟؟
    آره فقط عدسیشو پلاستیک ساده بگیر.دیگه همه فروشنده ها راست نمیگن .باید ببینی کیفیت کائوچوش خوب باشه بهترینش استات هست

Delkook
    سلام من دو ساله دارم از فریم bikkembergs استفاده میکنم به نظرتون فریم خوبیه؟ الان میخوام فریم جدید بگیرم فریم های خوشگل و جدید چیا هست؟ البته با کیفیت و ضد حساسیت باشه... این فریمهای ویفری چطوره؟ قیمت ها چطورن؟ ممنون...
    مدل زیاده باید بری ببینی سعی کن دسته استات selozoz asetat بگیری که ضد حساسیت یعنی بهترین جنسه. میتونی پد بینی رو هم عوض کنی ضد حساسیت بگیری

mehdi perspolisi
    سلام دوستان... کسی تا حالا عینک ورزشی خریده...؟! نمیدونید کدوم مارکش بهتره...؟!

اینو باید بگردید مارک زیاده
    deltach
    وقت بخیر
    من دیروز عینکی شدم با اجازتون
    و عدسی هام رو قرار بوده اآی اند جی اصل بذاره تو پست هایه قبلی خوندم که باید با ها کردن لوگوش مشخص بشه ولی این بدون ها کردن من میتونم لوگو رو ببینم
    بنظرتون اگه اصل نیست تا کور تر نشدم برم عوضش کنم
    اینم نسخه ش
    distance
    od -0.50 -1.00 180
    os -025 -175 8
    pd 61
    اگه کسی از این اعداد چیزی میدونه لطفا برام توضیح بده

موفق و پیروز باشد

i&G ماله چین و به نسبت عدسیهای آلمانی و ژاپنی کیفیتش پایینتره..نه مارکش همینجوریه مشکلی نیست
    چشم سمت راستت نیم نمره ضعیفه و 1 نمره آستیکمات داره. و چشم چپت 25 صدم ضعیفه و 1.75 آستیکمات داره . فاصله کانونی چشمات 61 میلیمتره

عینک شب
    سلام خدمت استادان عزیز
    ببینید من نمیتونم زیاد بیام اینجا
    ازتون خواهش می کنم منو راهنمایی کنید
    ببینید من شبا موقع رانندگی وقتی نور ماشین جلویی میفته تو چشام هیچی نمیبینم...چه نور پایید و چه نور بالا
    میخواستم عینک شب بگیرم که یه فروشنده ای به من عینک با مارک city indext رو معرفی کرد که دو رنگ بود...یعنی نصف بالاش سفید و نصف پایینش زرد و خیلی هم مدعی بود که مخصوص رانندگی در شبه
    و یه عینک مارک ریبن داشت که اونم دو رندگ بود که نصف بالا سفید و نصف پایین خاکستری
    اما نخریدم
    قیمت city indext رو میگفت 105.000 تومن
    ریبن هم 75000 تومن
    اما به یه مغازه دیگه که رفتم میگفت باید عینک بی رنگ بگیری و مخصوص شب و روزه
    اما شنیدم این بی رنگا پلوراید نیستن...درسته؟
    اصن گیج شدم تورو خدا کمکم کنید اگه کسی اطلاعاتی داره یا تجربیاتی داره
    راجع به مارک های بالا هم نظر بدید
    اما اگه میشه بفرستید به ایمیلم بعید میدونم بتونم بیام اینجا دوباره
    ممنون میشم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    احسان هستم

نه بهترین روش اینه که یه عینک طبی با عدسیهای آنتی رفلکس بگیری . هر چی کیفیتش بالاتر باشه بهتره این مارکها خوبن : hitop , hivishion , delux

9. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوستان لطفن اگر ممکنه در مورد عینک مطالعه توضیح بدید و اینکه چه فایده ها و یا احیانن ضرر های داره.

و سوال بعدیم در مورد اینکه عینک هایی با طرح پایینی رو چه شرکتی تولید میکنه.

Last edited by Saeed Dz; 29-01-2013 at 17:25.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان لطفن اگر ممکنه در مورد عینک مطالعه توضیح بدید و اینکه چه فایده ها و یا احیانن ضرر های داره.

و سوال بعدیم در مورد اینکه عینک هایی با طرح پایینی رو چه شرکتی تولید میکنه.
    سلام.

عینک مطالعه برای کسانی تجویز میشه که از پیر چشمی رنج میبرند.متاسفانه عینکهای مطالعه آماده بی کیفیت چینی تو بازار زیاد شده چون از لنزها ی اپتیکی ساخته نشدن و فاصله کانونی رعایت نشده. بهتره برای خرید عینک مطالعه نزد چشم پزشک یا اپتومتریست بروید و با معاینه دقیق چشم و خرید عینک طبی سفارشی با لنزهای با کیفیت و همچنین فریم استاندارد برای مطالعه بهره ببرید.

ون عینک رو نمیدونم اینجو رعینک هارو هزاران کارخونه میزنن هر کی واسه خودش مارک میزنه

موفق باشید

12. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •