تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 27 از 94 اولاول ... 172324252627282930313777 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

خوب تو حالت كلي اون مداركي كه تو پست اول هست مي خوان. شرايط هر كس فرق داره يكي اجاره نشينه خوب بايد اجاره نامه هم اضافه بر اون چنتا بياره يا بالاتر از 128 مي خواد گواهي اشتغال به تحصيل بياره . دوباره سوال كن يا تلفني باهاشون صحبت كن. لينك شماره تلفن هاي تمام مراكز مخابراتي تو پست اول هست.
    Last edited by mehrdad38; 31-01-2010 at 10:42.

2. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اگر شما یکنفر رو پیدا کردی که بالای 128 داشته باشه (غیر از اون مامور معذوری که اینجا گماشتن برای تبلیغ) چه اوستا باشه چه بنا فرقی نمیکنه من اسمم رو عوض میکنم میذارم مخابراتچی.
    ميشه بفرمايين مامور معذوری که اینجا گماشتن برای تبلیغ كيه؟

مخابرات داره اینترنت میده ! تو چرا ناراحتی ؟ بنده خدا یکی پیدا شده زحمت همه رو کم کرده میره توی سایتهای پییری خبر میکنه میاد اینجا میزنه تا مردم در جریان باشند نکنه انتظار داری بشینیم باهم دیگه آموزش آشپزی بدیم ؟ واقعا خیلی بده که زحمات با ارزش یکی از کاربرای قدیمی سایت رو اینجوری هدر بدیم !
    مخابرات مامور بزاره برای تبلیغ ؟؟؟ یعنی اینقده دولت بدبخت شده که افتاده به گدایی مردم برن سرویس بگیرن ؟
    اگه نمیدونی بدون !! همون سرویس SMS خرج همه مراکز رو در میاره !بیشتر ازا ین ؟
    حالا گیرم یکی هم گذاشته باشند برای تبلیغ به شما چرا بر میخوره شما چرا ناراحتی ؟
    اینجوری که چیزی درست نمیشه البته اگه شما به فکر درست کردن چیزی باشی و گرنه با این نیشو کنایه ها معلوم میشه مامور کیه که نمیتونه تحمل کنه شرکت مخابرات هم وارد بورس شده و میخواد قیمتها رو بشکنه !
    احتمالا خودش رفته یه جایی از یکی گرفته الان داره پزشو میده مثلا مثل ما که همین امروز رفتیم از صبانت دزد کلاهبردار تسویه حساب کردم و میریم DSL دولتی میگیریم
    چه بدیهایی داره ؟
    چه خوبیهای داره ؟
    میگن مخابرات پشتیبان درست حسابی مثل شاتل با همکاران !!! محترم !! نداره
    ببخشین صبانت پشتیبان درست حسابی داره ؟ فقط یه بار زنگ بزن ببینم وصل مشه ؟
    بچه های صبانتی این فروم همیشه خدا آرزو موند دلشون که یک بار برای یک بار هم که شده صبانت جوابشون رو بده !
    اون هم از نمایندگیهاشون ...شرکت امپراطور دزد و و.....
    سپنتا پشتیبانی داره ؟
    میگن قطعی نداره ؟ یه سر به فروم سپنتا بزنین ببینین قطعی ها چند روزه است !!
    تازه به مخابرات باز هم پول میدیم ( همش سر جمع 10 تومن 128 نامحدود ) از اونور زنگ میزنیم میگیم چرا قطعه میگن قطعیه سراسریه ( داره مثل روز روشن دروغ میگه هااا )) حداقل حرض نمیخوریم که ماهی 30 تومن ناقابل تو جیب این دزدهای کلاهبردار به اسم PAP میریزیم !میدونیم تو یه جیب گنده تری میریزیم ولی اولا سرویسها نامحدوده دوما شیر روی 6 هست تا نهایتش 10 نه این که 16 باشه و به دروغ به مردم بگن 10 !
    امیدوارم اون آقای مامور ناراحت نشده باشه ..
    دوستان عنایت کنند چیزی از قلم انداختم بیایند نقد کنند ببینیم بالاخره 128 با قیمت 30 هزارتومن از شرکتهای دزد و کلاهبردار خوبه ؟ ( با کلی قطعی و دروغگویی ) و یا ماهی 10 تومن از مخابرات ! البته جاهایی هم هست که همین 128 رو میدن 50 تومن مثل رفیقمون که از سنندجه و میگه همیشه خدا هم قطعه
    امیدواریم که نقد خوبی بشه !
    Last edited by KING_DESIGNER; 30-01-2010 at 22:32. دليل: 1

4. 5 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز boys_won's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    زیر سایه پدر و مادر

پيش فرض

من که شاتل دارم قیمتش بالاست اصلا" به صرفه نیست ما با همون 128 مخابرات هم کارمون را میوفته

فردا قراره از شره شاتل خلاص شم به مشترکین مخابرات بپیوندم !

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

بعله دیگه !
    یه جایی یکی نوشته اینها همش بخونه است دو روز دیگه اینترن ملی میخوان راه بندازن و شبکه رو به کل ببندن و هاستهای ایران راه بیفته !
    خدمتتون عرض کنم که فوقش هم همچین چیزی بشه
    اصلا قراره از تابستون سال دگیه انجام بشه ؟خوب ؟
    یعنی 4 ماه دیگه
    درسته ؟
    کسی که داره سرویس 128 از سپنتا میگیره ماهی 30 تومن داره میریزه حساب اینها درسته ؟ 4*30 =120
    ولی همین چهارماه رو بره از مخابرات بگیره میشه چقدر 4*10 =40
    عقل سلیم میگه تفاوت بین این دو سرویس میشه 80 تومن که خودش کلیه ! تازه سرویس 256 رو دیگه نگو که میده 12 تومن
    خوب ببینم این وسط حدود 100 تومن منفعت به درد کسی نمیخوره ؟ اکثر کسانی که در مورد خرید مودم مشاوره میگیرن میگن پول خرید مودم وایرلس نداریم گرونه حدود 100 تومنه این 100 تومن میتونه پول یه مودم وایرلس کنه ( البته ببخشیدها قصد بدی ندارم از عنوان کردن این حرف ولی ان رفه رو هزار بار شنیدم )
    نظر منم روی مخابرات زیاد مثبت نیست ! ولی یه وقتایی نسبت به قیمت واقعا خوبه خوب که چه عرض کنم عالیه !
    اگه کسی هم خیواد واقعا بترکونه سراغ ADSL نیاد چون ADSL یعنی همین یا قطعی یا وصلی اینجا ایرانه
    بهترین روش همونیکه داش مهرداد گل داره
    برید از ماهواره یک طرفه استفاده کنید بدون محدودیت
    شما رو به چشم یه خارجی از ی کشور دیگه ( IP خارجی مثل قبرس داری ) میشناسن و کلی بهت خوش میگذره و دانلود هم که بی وقفه همش ماهی 20 تومن ! خوب این بهتر نیست ؟
    ولی اگه مثل من چک کردن ایمیل و تورنت دارید همین مخابرات جواب میده واقا به صرفه است !
    امیدوارم که این بار بیفته !
    به نر

7. 3 کاربر از KING_DESIGNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zarger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام .پس کی قراره وصل بشه ؟الان از 4شنبه ثبت نام کردم هنوز وصل نشوده پس چرا میگن 24 تا 48 ساعت اونایی که الان دارن استفاده میکنن بعد چند وقت تونستن وصل شن؟ این شماره 1899 رو هم که میگیرم بخش پشتیبانیشم که خرابه . پس از کی باید پرسید واقعا؟ مخابراتم که میری یارو سر آدم داد میزنه میگه فلان معلوم نیست که وصل بشه یه کاری هم بعد صد سال میخوان بکنن هزارتا اما اگر داره

داره خودمونی میشه siminrazaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

14 کدوم تهران؟

من که تقریبا فکر کنم دوهفته پیش دست از پا درازتر رفتم مخابرات پرسیدم شما adsl میدین؟ گفتن اول این چیه؟ توضیح که دادم گفتن برو از اون آقاهه- یه آقایی که در حال چرت زدن بود- بپرس
    رفتم بیدارش کردم و پرسیدم. گفت آره ... پارس آنلاین شاتل صبا .... گفتم نه منظورم سرویسهای خود مخابراته! گفتش نه ما که خبری نشنیدیم!
    (البته تو دلش هم گفت که خواب دیدم خیر باشه)
    بی انصافای مفت خور که تلفن رو درست و حسابی جواب نمیدن ، حالا باز اگه فرصت کردم بازم میرم چرتشونو پاره میکنم تا ببینم جریان چیه!

10. این کاربر از siminrazaghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اقا اینها گفتن از طریق اینترنت ثبت نام کنین !
    گول نخورین حقتونومیخورن باید برین اونجا به قول این رفیقمون چرتشونو پاره کنین !
    هیچی مثل دعوای رو در رو نمیشه
    توی همین خارج هم اصلا خرید اینترنتی جا نیفتاده اینقدری که خرید فیس تو فیس تاثیر میزاره روی طرف به سایت و اینها نمیشه اعتماد کرد !
    نمونه اش : خونه قبلیمون یه نامه دادم برای جمع اوری PCM هنوز درحال پیگیریه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا اینها گفتن از طریق اینترنت ثبت نام کنین !
    گول نخورین حقتونومیخورن باید برین اونجا به قول این رفیقمون چرتشونو پاره کنین !
    هیچی مثل دعوای رو در رو نمیشه
    توی همین خارج هم اصلا خرید اینترنتی جا نیفتاده اینقدری که خرید فیس تو فیس تاثیر میزاره روی طرف به سایت و اینها نمیشه اعتماد کرد !
    نمونه اش : خونه قبلیمون یه نامه دادم برای جمع اوری PCM هنوز درحال پیگیریه
    منظور از ثبت نام اینترنتی اینه که شما قبلا خدمات اینترنتی تلفنت رو فعال کنی (سرویس 1888) مثل ریز مکالمات که برای اونم یه بار صاحب خط باید بره تا یوزر نیم و پسورد بگیره!
    حالا میتونه وارد بشه و درخواست بده!

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

منظور از ثبت نام اینترنتی اینه که شما قبلا خدمات اینترنتی تلفنت رو فعال کنی (سرویس 1888) مثل ریز مکالمات که برای اونم یه بار صاحب خط باید بره تا یوزر نیم و پسورد بگیره!
    حالا میتونه وارد بشه و درخواست بده!
    علاوه بر كساني كه عضو سامانه خدمات اينترنتي سايت شركت مخابرات استان تهران هستند قراره تو همين هفته سامانه ثبت نام براي افراد غير عضو سامانه خدمات اينترنتي طراحي بشه تا بتونن ثبت نام غير حضوري داشته باشن. به محض رسيدن خبر مربوط به اين مورد متعاقبا تو همين تاپيك اعلام مي شه.
    Last edited by mehrdad38; 31-01-2010 at 10:40.

14. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siminrazaghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

14 کدوم منطقه؟

من امروز که منطقه مخابراتی خودمونو (7) زنگ زدم ، گوش شیطون کر، جواب دادن و گفتن نه به همه نمیدیم به آدمای خاص، مثل استاد دانشگاه و... (البته غیره شو باید خودتون بتونید حدس بزنید چون من تونستم) فقط میدیم.
    گفتم کاربر خونگی عادی چی؟ گفت نه حالا ایشالا بعد عید ببینیم چی میشه!

حالا میشه بگید که اونایی که تونستن بگیرن مال کدوم منطقه مخابراتی تهران بودن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •