تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 54 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 539

نام تاپيک: پژو روآ Roa

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

روا با موتور پیکان که مرد!این چیزهایی که گفته شد که پیکانه برای روای معمولی بود روای سال کاملا فرق کرده و اکثر قطعاتش پژویی شده..در ضمن موتورشم زمین تا اسمون با روای معمولی فرق کرده وگرنه کسی باز دنبالش نمیرفت,چون چیز جدیدیه ...
    اینم بدونید حالا که روا سال فعلا پرفروشترینه در ایرانخودرو و بعد 206....
    مثلا دو تا کلمه تو کاتالوگ خوندین که نوشته دیسک و صفحه پژویی فکر میکنید که موتور کاملا عوض شده!!!
    به جز یک تغغیر کوچیک روی موتور هیچ کار مهمی روش صورت نگرفنه!
    در ضمن فروش بالاش هم به خاطر خوب بودن روآ نیست دلیلش اینه که هم اطلاعات مردم کمه و هم تو این رنج اصلا تنوعی نیست یعنی کسانی که پراید نمیخوان بخرن باید یا mvm بخرن که هم کیفیتش از پراید بده و هم فضاش از پراید کوچیکه!
    پس میمونه روآِ سال ...!

2. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز irinn65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

1

مشخصات و مزیتهای روا سال نسبت به روآ قدیمی:
    افزایش قدرت 1700سی سی- قدرت موتور 88.4 اسب بخار-سیستم ضدسرقت -پخش MP3 -کاور درب موتور - موتور جدید پایه گاز سوز(فناوری جدید بکار رفته در موتور باعث شده است در حالت گاز فقط 8 درصد افت توان رخ دهد که عملا نامحسوس است)-عمر و دوام بالای موتور با تغییر سیستم خنک کنندگی موتور-کاهش مصرف سوخت- افزایش پایداری و نیز توان وسرعت و شتاب موتور- رفع صدا و لرزش گاردان و اتاق و رفع کامل صدای دیفرانسیل -بهینه شدن سیستم کلاچ و تعویض دنده پژویی و رفع لرزش سردنده - اتاق جدید(جلو پنجره طرح جدیدآرم برجسته - تسهیل بارگذاری در صندوق عقب و زیباتر شدن بدنه و درب صندوق و چراغهای عقب ،رینگ14 الومینیومی کاملاً مشابه پژو 405-ارتقاء کیفیت داخل اتومبیل شامل داشبورد و صندلی ها-افزایش قدرت تهویه مطبوع و وجود فیلتر برای رفع بوی نامطبوع کولر-قابلیت نصب ای بی اس-استاندارد یورو3-کمر بند ایمنی 3نقطه ای-قفل مرکزی باکنترل از راه دور(مادون قرمز)-فرمان هیدرولیک-بدنه متناسب با اضافه شدن وزن کپسول-کلید تغییر سوخت مصرفی

در ضمن اتفاقا زیر 10میلیون ام وی ام در صدر با کیفیت ترین خودروهاست که تازه منتشر شده بعد روا سال بعد 132بعد صبا بعد 141

فکر نکنم با این توضیحات کامل حرفی مونده باشه...پس معلوم میشه چقدر نسبت به مدل قبلیش تغییر پیدا کرده
    Last edited by irinn65; 25-06-2010 at 01:36.

4. این کاربر از irinn65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شما این مطلب رو از کجا گرفتین؟
    چون مطمئنن طرف خیلی بی سواد بوده که قدرت ماشین رو با سی سی خواسته نشون بده : )))
    و این موتور نیست که پر شتاب و پر سرعت میشه
    دوست خوبم
    شما برو یه نگاهی به کورس پیستون و قطر پیستون روآ ی سال بنداز
    یه مقایسه هم با موتور روآ معمولی یا آردی معمولی انجام بده متوجه تغیر صورت گرفته میشی
    تنها تغییری که باعث افزایش حجم و افزایش ضریب تراکم این ماشین شده اضافه شدن کورس میلنگ هست و بس
    در ضمن خیلی از چیزایی که شما توی این پست نوشتین در روآی قبلی هم وجود داشت!
    و خیلی چیزا گه نباشه که دیگه معنی نمیده

6. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

مشخصات و مزیتهای روا سال نسبت به روآ قدیمی:
    فکر نکنم با این توضیحات کامل حرفی مونده باشه...پس معلوم میشه چقدر نسبت به مدل قبلیش تغییر پیدا کرده
    بابا اخه اردی و روآِ معمولی چی هستن که روآی سال چی باشه!!!!
    به قول پوریا این هم از حرف های زیبای این فروم هستش!
    شما قبلا روی تندر 90 تاکیید داشتید و الان هم هر جا ماشین پیشنهاد میکنید فقط روآی ساله!
    افزایش قدرت 1700سی سی-سیستم ضدسرقت -پخش MP3 -کاور درب موتور
    افزایش قدرت با حجم موتور!!!!
    سیستم ضد سرقت که چیزی نیست الان پراید هم اینو داره!
    فناوری جدید بکار رفته در موتور باعث شده است در حالت گاز فقط 8 درصد افت توان رخ دهد که عملا نامحسوس است
    فناوری جدید!!!! والا منو بکشن هماینو قبول نمیکنم که به جز تغییر کوچیک رو موتور پیکان که کار خاصی رو موتور انجام شده باشه! همین کارو رو هم روی پراید کردن شد مینیاتور (تیبا)!
    استاندارد یورو3-کمر بند ایمنی 3نقطه ای-قفل مرکزی باکنترل از راه دور(مادون قرمز)-فرمان هیدرولیک-بدنه متناسب با اضافه شدن وزن کپسول-کلید تغییر سوخت مصرفی
    در کل من افسوس میخورم که طرز فکر شما و البته خیلی ها اینطوریه! و ما حقمونه که روآِ سال سوار بشیم تا اینکه با این پول مزدا 3 سوار بشیم!
    اخه قفل مرکزی و فرمان هیدرولیک هم شد امکانات!!!! (حالا کاری ندارم که اردی هم اینا رو داره!)
    بعضی وقتا با شنیدن این حرف ها از ادامه ی فعالیتم تو این فروم پشیمون میشم!

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

بابا اخه اردی و روآِ معمولی چی هستن که روآی سال چی باشه!!!!
    به قول پوریا این هم از حرف های زیبای این فروم هستش!
    شما قبلا روی تندر 90 تاکیید داشتید و الان هم هر جا ماشین پیشنهاد میکنید فقط روآی ساله!

افزایش قدرت با حجم موتور!!!!
    سیستم ضد سرقت که چیزی نیست الان پراید هم اینو داره!

فناوری جدید!!!! والا منو بکشن هماینو قبول نمیکنم که به جز تغییر کوچیک رو موتور پیکان که کار خاصی رو موتور انجام شده باشه! همین کارو رو هم روی پراید کردن شد مینیاتور (تیبا)!

در کل من افسوس میخورم که طرز فکر شما و البته خیلی ها اینطوریه! و ما حقمونه که روآِ سال سوار بشیم تا اینکه با این پول مزدا 3 سوار بشیم!
    اخه قفل مرکزی و فرمان هیدرولیک هم شد امکانات!!!! (حالا کاری ندارم که اردی هم اینا رو داره!)
    بعضی وقتا با شنیدن این حرف ها از ادامه ی فعالیتم تو این فروم پشیمون میشم!
    اولامن تعصبانه حرف نزدم و اینکه اینارو از خودم نگفتم و فقط توضیحات منطقی دادم و چیزهایی که اضافه شده بهش تا به اطلاعاتتون اضافه بشه در ضمن یه مقدارم حرفت دوستانه تر و مودب تر باشه بهتره
    من فقط مزیتهاشو نسبت به روای معمولی گفتم نه پراید و چیز دیگه اگه یه مقدار ادم بفهمه طرف چی میگه این مشکلات بوجود نمیاد
    متاسفانه بعضیا وقتی ادم یه حرفیو خلاف میلشون میزنه طوری عصبانی میشن که انگار ارث پدر محترم خورده شده!!
    من همیشه گفتم ال90e0ساده حتی از روا حتی سالش بهتره در صورتی که بنزین مهم نباشه

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما این مطلب رو از کجا گرفتین؟
    چون مطمئنن طرف خیلی بی سواد بوده که قدرت ماشین رو با سی سی خواسته نشون بده : )))
    و این موتور نیست که پر شتاب و پر سرعت میشه
    نمي خواستم در اين تاپيك ديگه حرفي بزنم ولي نمي ذاريد كه!!!!
    قدرت ماشين هيچ ربطي به سرعت و شتابش نداره! بنابر اين وقتي مي گه 1700 سي سي شده و قدرتش افزايش پيدا كرده يعني افزايش پيدا كرده و معنيش اين نيست كه سرعت و شتابش هم افزايش پيدا كرده! اتفاقا خيلي هم باسواد بوده! گرچه واقعا شتاب اين ماشين بصورت چشم گيري افزايش پيدا كرده

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

نمي خواستم در اين تاپيك ديگه حرفي بزنم ولي نمي ذاريد كه!!!!
    قدرت ماشين هيچ ربطي به سرعت و شتابش نداره! بنابر اين وقتي مي گه 1700 سي سي شده و قدرتش افزايش پيدا كرده يعني افزايش پيدا كرده و معنيش اين نيست كه سرعت و شتابش هم افزايش پيدا كرده! اتفاقا خيلي هم باسواد بوده! گرچه واقعا شتاب اين ماشين بصورت چشم گيري افزايش پيدا كرده
    نه ما از پست ها شما استقبال میکنیم
    و اینکه بله سواد رو میشه در تک تک جملات این مقاله پیدا کرد
    مثلا این جمله :
    افزایش قدرت 1700سی سی
    یا این جمله :
    افزایش پایداری و نیز توان وسرعت و شتاب موتور
    و خیلی از ویژگیهایی که نوشته شده با روآ معمولی هم یکی هست
    حالا هی بیاین بگین من روی 405 تعصب دارم!

11. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TeHRaN-CItY

پيش فرض

نه ما از پست ها شما استقبال میکنیم
    و اینکه بله سواد رو میشه در تک تک جملات این مقاله پیدا کرد
    مثلا این جمله :
    افزایش قدرت 1700سی سی
    یا این جمله :
    افزایش پایداری و نیز توان وسرعت و شتاب موتور
    و خیلی از ویژگیهایی که نوشته شده با روآ معمولی هم یکی هست
    حالا هی بیاین بگین من روی 405 تعصب دارم!
    این 2چیزو بهم ربط ندید هم اونو گفته هم اینو گفته یعنی هر 2 تغییر کرده +چیزهای دیگه
    بحرحال حجم افزایش پیدا کرده به 1700رسیده
    و اینکه قدرت موتور 88اسب بخار شده پس باید سرعت و شتاب افزایش پیدا کنه
    پس اونقدرام یکی نیست!!
    Last edited by irinn65; 25-06-2010 at 01:22.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر میکنید خود اردی چند اسب بخاره؟! اینا یه دروف میگن 80 اسب بخار!!!
    در اصل 65 اسب بخاره!
    همین هم که میگن 88 اسب معلوم نیست که راسته یا درست!
    البته من توش نشستم و شتاب خوبی داره نسبت و اردی معمولی و صداش کمتره !
    اما در کل اون حس سواری 405 رو بهت القا نمیکنه و اون کشش و شتاب همیشگی 405 رو نداره!
    و بستگی مونده که هنگام خرید خوش شانس باشی یا بد شانس! چون خریدش خیلی شانسیه!

14. این کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

فکر میکنید خود اردی چند اسب بخاره؟! اینا یه دروف میگن 80 اسب بخار!!!
    در اصل 65 اسب بخاره!
    همین هم که میگن 88 اسب معلوم نیست که راسته یا درست!
    البته من توش نشستم و شتاب خوبی داره نسبت و اردی معمولی و صداش کمتره !
    اما در کل اون حس سواری 405 رو بهت القا نمیکنه و اون کشش و شتاب همیشگی 405 رو نداره!
    و بستگی مونده که هنگام خرید خوش شانس باشی یا بد شانس! چون خریدش خیلی شانسیه!
    اولا كه اينكه كاملا مشخصه كه روا 405 نمي شه (من خودم 405 دارم و كاملا موافقم) ولي قيمت 405، 13 14 ميليونه و روا زير 10 ميليون
    دوما خوش شانسي و بدشانسي كه تو خريد تمام خودروهاي ايراني هستش! ربطي به مدلش نداره! من عموم سوزوكي گرفت از ايران خودرو ! از پاركينگ كه در آورد تو اتوبان آزادگان موتور سوزوند!
    باباي يكي از دوستام از سايپا زانتيا گرفته بود روز دوم ماشين كج شده بود. جالب اينه كه برده بودن تعميرگاه يارو گفته بود راه بري باهاش درست مي شه! انگار كه كفشه كه باهاش راه بري درست بشه!!
    كلا خودرو سازاي ايراني تو مونتاژ خودرو خيلي خيلي ضعيف عمل مي كنن براي همين شانسيه و يه موقع هايي خودرو واقعا آشغال از آب در مياد

16. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •