دستت درد نکنه !! گفتم الان میای اینطوری میشی ~~>اينا اين اسم هاي درپيت رو از كجا ميارن ! :دي![]()
گیری دادی به اسمش حالا
========ممد بیا وسط==========
![]()
![]()
=========================
دستت درد نکنه !! گفتم الان میای اینطوری میشی ~~>اينا اين اسم هاي درپيت رو از كجا ميارن ! :دي![]()
گیری دادی به اسمش حالا
========ممد بیا وسط==========
![]()
![]()
=========================
نه اين باحال تره :
![]()
ایول این فکر کنم تو مایه های ستاره مرگ من باشه.البته من هنوز نتونستم بسازمش خیلی ریسورس میخواد.
راستی به من 5 روز دیگه پریمیوم دادن. به همه دادن؟
آره به منم داد . نهایت سوء استفاده رو بکنین
"به پاس قدردانی از زحمات شما در سال گذشته و فرماندهی بی نقص شما در جنگ ها و تسخیر فضا تصمیم گرفتیم به شما 5 روز حساب پرمیوم برای تعطیلات سال نو میلادی هدیه دهیم"
هادی تا یه ساعت دیگه بهت یه فارم توپ نشون میدم حالشو ببری![]()
اصلا پریمیومش به درد نمیخوره.فقط افزایش صف ساختش به درد میخوره.البته این خوبه چون بدون پریمیوم راحت میشه بازی کرد.
من شکل سیاره هامو عوض کردم . خوشکل شده ؟ 10 اعتبار میخواست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره خیلی ردیفه.منم باید عوض کنم.
راستی چطور میشه اعتبار به دست آورد؟
ای بابا این چرا همش این پیغام رو میده؟ من بعد از حمله ماشین بازیافت فرستادم ولی این پیغام رو داد.
من ماموریت بهره کشی رو انتخاب میکنم و بعد ماشین بازیافت فرستادم دیشب هم همین کار رو کردم و ایم پیغام رو داد
" ماشین های بازیافت ما هیچ ستاره ای در مختصات داده شده پیدا نکردند."
بیا هادی اینم مال تو من دیگه فارمش نمیکنم
همون 100 تا که اول بازی دادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه کارت عضو شتاب هم داری میتونی بخری من یه سری خریدم . همون موقع که هر چی میخردی نصفشو جایزه میداد .
200 اعتبار خریدم 100 تا هم جایزه داد با 3 هزارتومن .
"بهره کشی" برای جمع آوری ضایعات روی ستاره (خورشید) ه . باید از عملیات ها "بازیافت" رو انتخاب کنی .ای بابا این چرا همش این پیغام رو میده؟ من بعد از حمله ماشین بازیافت فرستادم ولی این پیغام رو داد.
من ماموریت بهره کشی رو انتخاب میکنم و بعد ماشین بازیافت فرستادم دیشب هم همین کار رو کردم و ایم پیغام رو داد
" ماشین های بازیافت ما هیچ ستاره ای در مختصات داده شده پیدا نکردند."
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)