چه رهبر خفنی دارن.![]()
خواننده مراسم افتتاحیه جام جهانی درگذشت
سیفیوو نتشبه، خواننده 34 ساله اپرا بر اثر مننژیت شدید فوت کرد.
به گزارش خبرآنلاین، این خواننده اپرا که از سوی نلسون ماندلا برای اجرا در مراسم افتتاحیه جام جهانی فوتبال 2010 در ژوهانسبورگ انتخاب شده بود روز سه شنبه در بیمارستانی درگذشت.
نتشبه هفته گذشته به بیمارستان زادگاهش در پورت الیزابت منتقل شده بود، این خبر را کمپانی اپیک رکوردز اعلام کرد.
نیک رافائل، رئیس کمپانی اپیک در بیانیهای در روز چهارشنبه گفت:«این مرد صدایی شگفتانگیز داشت، موسیقی او به دلیل ملودیهایش و پیامهای امید و دوستیاشان یگانه بود.»
نتشبه که با لوکینو پاواروتی مقایسه شده بود قرار بود روز 11 ژوئن در مراسم افتتاحیه «امید» را اجرا کند. در بخشی از این اجرا، ماندلا قطعهای را دکلمه میکند.
لبو ام، تهیهکننده مراسم گفت:«امیدوارم روحش روز 11 ژوئن ما را همراهی کند. خدا رحمتش کند و امیدوارم روح پرامیدش در دل ما راه پیدا کند.»
نتشبه در حلبیآباد شهر پورت الیزابت بزرگ شد و از پنج سالگی به خوانندگی پرداخت. او در ازای کار در باغ همسایهاشان از او میخواست که آهنگهای پوچینی و موزارت را برای او پخش کند.
او در روزنامهای در این مورد گفته بود:«ایتالیایی نمی فهمیدم اما موسیقی با من حرف می زد.» او در سالنهای کوچک اپرا و نمایشهای موزیکال که متناشان را پدرش برای کلیسای محلی مینوشت خوانندگی می کرد.
تا اینکه موفق به گرفتن بورسیه در رشته خوانندگی در دانشگاه کیپتاون شد. او سپس با بورسیه برای تحصیل در برنامه هنرمندان جوان راهی بریسبین در استرالیا شد. اما موفقیت اصلی او بردن بورسیه برای تحصیل در کالج سلطنتی موسیقی در لندن در سال 2004 بود.
او طرفدار فوتبال بود و در مصاحبهای گفته بود در کودکی با کاغذ و پلاستیک توپ درست میکرد و با دوستانش فوتبال بازی میکرد.
قرار بود نتشبه پنج آلبوم برای کمپانی سونی ضبط کند که تنها موفق به ضبط آهنگهای جام جهانی شد.
ماریو کمپس: مسی به تنهایی نمی تواند آرژانتین را قهرمان کند
سایت گل - ماریو کمپس، مهاجم تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 1978 گفت بازیکنان بزرگ می توانند سرنوشت بازی ها را رقم بزنند اما برای قهرمانی به بازیکنانی خوب در همه جای زمین نیاز است.
او در مصاحبه با آسوشیتد پرس گفت: "مسی بازیکن بزرگی است؛ بهترین بازیکن دنیا، اما او به تنهایی نمی تواند آرژانتین را قهرمان کند. در رقابت های جام جهانی داشتن چنین بازیکنی بسیار باارزش است اما برای قهرمانی به بازیکنانی بزرگ در همه مناطق زمین نیاز دارید."
کمپس که در جام جهانی 1978 عنوان بهترین بازیکن رقابت ها را از آن خود کرد و توپ طلا را به دست آورد، در جام جهانی پیش رو به عنوان کارشناس فعالیت خواهد کرد.
"انسجام تیمی، این چیزی است که مارادونا باید به آن دست پیدا کند. در این صورت مسی می تواند همان کیفیتی که در اروپا دارد را با آرژانتین به نمایش بگذارد."
مسی این فصل 34 گل برای بارسا به ثمر رساند و دومین عنوان قهرمانی پیاپی اش را با بارسلونا به دست آرود، ضمن اینکه سال گذشته عنوان بهترین بازیکن جهان را از آن خود کرد. علی رغم بازی های خیره کننده مسی در تیم باشگاهی اش، او همواره به خاطر بازی هایش در تیم ملی تحت انتقاد بوده است.
کمپس ابراز امیدواری کرد که حضور بازیکنان آرژانتینی در لیگ های اروپایی به نتیجه گیری این تیم در جام جهانی کمک کند.
"ما تیم بسیار خوبی داریم و من به این تیم بسیار امیدوارم. امیدوارم تجربه حضور در لیگ های اروپایی به ما در جام جهانی کمک کند."
2010/5/27کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیونل مسی: می توانم فشار جام جهانی را تحمل کنم
ستاره تیم ملی آرژانتین قصد دارد بازی های خوبش در بارسلونا را در ترکیب آلبی سلسته تکرار کند.
سایت گل - لیونل مسی، ستاره تیم ملی آرژانتین گفت هیچ فشاری برای مسابقات جام جهانی احساس نمی کند و اعلام کرد در ترکیب تیم آرژانتین با سبک متفاوتی نسبت به بارسلونا بازی نمی کند.
او در مصاحبه با آسوشیتدپرس گفت: "من هیچ فشاری احساس نمی کنم. حقیقت این است که با آمادگی مطلوبی به تیم ملی آرژانتین اضافه شدم. می خواهم بهترین بازی هایم را انجام دهم و هم تیمی هایم نیز همین را می خواهند. ما می خواهیم بهترین بازی من را برای آرژانتین انجام دهیم و امیدواریم که اوضاع خوب پیش برود.
من سبک بازی ام را تغییر نخواهم داد و همان بازی هایم در بارسلونا را انجام می دهم. امیدوارم بتوانم بهترین بازی هایی که برای بارسا انجام دادم را در تیم ملی تکرار کنم زیرا به این ترتیب می توانم به آنچه می خواهم دست پیدا کنم.
بی تردید قهرمانی در جام جهانی برای من، هموطنانم و برای هر کسی بسیار خاطره انگیز و فراموش نشدنی خواهد بود."
فيليپ لام، کاپيتان تيم ملي فوتبال آلمان شد
يوآخيم لو، سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان، فيليپ لام را به عنوان کاپيتان اين تيم در جام جهاني 2010 انتخاب کرد.
![]()
میشائیل بالاک، کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان، در دیدار فینال جام حذفی باشگاههای انگلیس بین تیمهای چلسی و پورتسموث دچار آسیب دیدگی شد تا غایب بزرگ این تیم در جام جهانی 2010 باشد.
به دنبال غیبت میشائیل بالاک در جام جهانی 2010 از میروسلاو کلوزه، فیلیپ لام و باستین شوان اشتایگر به عنوان گزینههای کاپیتانی تیم ملی فوتبال آلمان یاد می شد که از این جمع قرعه به نام لام افتاد تا بازوبند کاپیتانی تیم ملی کشورش را به بازو ببندد.
لام که شنبه شب تیم بایرن مونیخ را در دیدار نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا مقابل اینتر ایتالیا همراهی کرده بود، روز چهارشنبه به اردوی تیم ملی آلمان در شمال ایتالیا ملحق شد.
خبر دیگر از اردوی تیم ملی فوتبال آلمان مربوط به انتخاب مانوئل نویر به عنوان دروازه بان اول این تیم می شود. نویر در حالی به عنوان دروازه بان اول تیم ملی آلمان انتخاب شده است که تا پیش از این رنه آدلر، دروازه بان جوان تیم بایرلورکوزن این مسئولیت را برعهده داشت. آدلر در دیدارهای پایانی بوندسلیگا دچار مصدومیت شد و از همراهی تیم ملی آلمان در جام جهانی 2010 بازماند.
نویر در دیدارهای دوستانه آلمان برابر مجارستان و بوسنی و هرزگوین که طی هفته پیش رو برگزار می شود، از دروازه این تیم حراست خواهد کرد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مسی تو تیم ملی عمرا نمی تونه مثل بارسلونا باشه...چون تو بارسلونا این ژاوی هست که باعث میشه مسی...مسی بشه...پاسهای ژاوی رو از مسی بگیر...میشه مسی بازی اینتر
تو این جام اسپانیا و ارژانتین و برزیل شانس قهرمانی دارن اما من امیدوارم ایتالیا بتونه از عنوان قهرمانیش دفاع کنه
به امید تکرار قهرمانی ایتالیا
بچه ها کسی خبر نداره توتی بازی می کنه یا نه؟
بعد یه آمار بود می خواستم بدونم درسته یا نه.هر سالی که یه باشگاه از ایتالیا قهرمان جا م باشگاه های اروپا می شه تیم ملی ایتالیا هم قهرمان جام جهانی می شه.البته فکر کنم بر عکسش باشه!
سلام دوستان یه نظر سنجی درباره قهرمان جام جهانی گذاشتم حتما شرکت کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کاپلو: سرود ملی انگلیس را نمی خوانم
سرمربی ایتالیایی سه شیرها در صحبتهایی اعلام کرده که در جریان رقابتهای جام جهانی سرود "خدا ملکه را حفظ می کند" را همراه با شاگردانش نخواهد خواند.
سایت گل - فابیو کاپلو، سرمربی ایتالیایی تیم ملی انگلیس در صحبتهایی اعلام کرد که با خواندن سرود ملی انگلیس در جریان رقابتهای جام جهانی احساس راحتی ندارد و بدین ترتیب زمانی که در جریان رقابتهای جام جهانی سرود ملی این کشور نواخته شود، با لبهایی بسته چهره او را خواهیم دید.
کاپلو در صحبتهایی به اسکای سپورت 24 گفت: «سرود ملی انگلیس؟ من این سرود را بلدم ولی فکر نمی کنم که صحیح باشد که سرود ملی کشوری را کشور خودم نیست را بخوانم.»
کاپلو در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که وین رونی کلید موفقیت تیم سه شیرها در رقابتهای جام جهانی است و یادآوری کرده که به رونی اعلام کرده که چه توقعاتی از او در رقابتهای آفریقای جنوبی خواهد داشت و در عین حال به سایر بازیکنان انگلیس نیز یادآوری کرده که می بایست به تلاشهایشان ادامه دهند.
این مربی ایتالیایی ادامه داد: «رونی بازیکن مهمی است و البته این هم مهم است که تیم ما بتواند به موفقیت برسد. رونی اخیرا گلهای زیادی را به ثمر نرسانده ولی او به زودی به اوج آمادگی خواهد رسید. او کیفیت بالایی دارد تا بتواند به عنوان آقای گلی رقابتهای جام جهانی دست یابد.»
1- ظاهرا اولین جام جهانی شماست و بازی مسی 18 ساله رو در 2006 برای تیم ملی آرژانتین ندیدید.
2- حتی به عنوان مخالف باید چیزی رو ببینید بعد نظر بدید. آمار گل مسی در مقاطعی از این فصل که ژاوی مصدوم یا محروم بود رو چک کنید.
3- خط میانی بارسلونا مهاجمان دیگه ای رو هم جلوی خودش می بینه که هیچ کدوم مسی نشدن! ویا و تورس در تیم ملی اسپانیا با هافبکهایی مثل ژاوی, اینییستا, فابرگاس, چابی آلونزو, سیلوا و ... حتما سوپر مسی خواهند بود.
4- پدرو مهاجم جوان بارسلونا در دو بازی قهرمانان امسال به اینتر راحت گل زد. فکر نکنم همچین بازیهایی بدون توجه به یارگیری های خاص و لایه های دفاعی ملاک سنجش توانایی بازیکنان باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)