از ملاصدرا قیمت گرفتی؟..اونجا چند تا اسکل داره..یه بابایی بود گوشی ویندوز موبایل داشت میگفت جاواست
![]()
از ملاصدرا قیمت گرفتی؟..اونجا چند تا اسکل داره..یه بابایی بود گوشی ویندوز موبایل داشت میگفت جاواست
![]()
نه اونجا نبود
تو عفیف آباد قیمت گرفتم.![]()
سایت GSM هم بالاخره قیمتشو نوشت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
500 هزار تومان
یه سئوال:
کسائی که توی کشورهای خارجی این گوشی رو میخرن مگه نمیخوان با گوشیشون تماس ویدئوئی برقرار کنند؟ آخه اونجاها تماس ویدئویی تقریباً یه چیز عادیه.
حالا که این گوشی دوربین جو نداره میخوان چطوری مکالمه ویدئوئی کنند. مگه با دوربین پشت میشه مکالمه ویدئوئی کرد؟ احتمالاً باید جلوی آینه وایستن و مکالمه کنن
حالا ویواز به کنار. گوشی X10 سونی اریکسون هم دوربین جلو نداره!!! داره مُد میشه.
3 حالت داره:
یا اینکه تولید دوربین جلو در دنیا کم شده (مثل کمبود خروجی TV برای گوشی های نوکیا)
یا اینکه اینا همه مدارای گوشی رو بستن و گوشی رو کاملاً درست کردن ولی بعدش یادشون اومد که دوربین جلو نذاشتن و دیگه بیخیال شدن
دلیل آخر که عملی تره اینه که معماری داخلی گوشی به شکلی بود که امکان قرار دادن دوربین جلو فراهم نبود. یعنی مدارای گوشی یه جوری هستند که نمیشه یه دوربین جلو بالای گوشی قرار داد.
ولی خدایش یکی بگه چطوری میشه با دوربین اصلی گوشی مکالمه ویدئویی کرد؟!!!
شما چرا قصه میخوری !؟؟
کلک نکنه خط همراه اولت 3G شده؟؟
بابا اینجا ایرانه ! اونا الان دارن رو اینترنت با سرعت 10 مگابیت رو موبایلشون حال میکنن و نسلشون 4 هست اینجا GPRS هست با سرعت ماکس 10 کیلوبیت (فک کنم EDEG رو ایرانسل راه انداخته که نهایت 380 کیلوبیت هست سرعتش) و نسلمون هم 2.75 هست !
بیخیال بابا !
خط همراه من ایرانسله
آخرین خبری که من دارم قراره در سال 1395 توی ایران خط 3G رو بیارن و 10 سال بعدشم مکامله ویدئوئی را فعال کن![]()
شما غصه اونور آب رو نخور خودشون یجوری حلش می کنند
غصه اینور هم نخور چون کارایی نداره.تا وقتی مکالمه تصویری توی ایران فعال بشه ما غصه چیزه دیگه میخوریم
سلام
میگم دو سه تا سوال داشتم
این چیزه؟؟
صفحه لمسیش از اوناست که با الکترونا کار میکنه؟؟
چه میدونم ظرفیتی یا مقاومتیه؟؟
بعدش این که ضد خش است؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)