تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 54 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 540

نام تاپيک: میزگـــــرد فلـــســفـــــی

داره خودمونی میشه a@s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در بت هم وجود داره
    در اصل همه ی دنیا از یک وجود واحد تشکیل شده
    Saeeddz هم صفحه 24 به این مطلب اشاره کرده که همه ی مواد از یک نوع ذره ی واحد به اسم انرژی ساخته شدن
    اما مشکل بت پرستی، چند خدایی بودنه که با اصل توحید و یگانگی همه ی جهان در تضاده
    دوست عزیز. من رابطه بین خداوذهن رو میپذیرم به این صورتی که شماگفتیدمیپذیرم امااگرشمامعتقدی که خدایک وجودنامتناهی وتغییرناپذیراست وقتی که بخواهد باذهن شماارتباط برقرارکندخودش رامحدودبه ذهن شمانمیکند،شرک واقعی اینست چون دیگرخدایک وجودنامتناهی نخواهدبودبلکه یک وجودیست که به ذهن شمامحدودشده است.پس شمابایدذهنت راباآن وفق بدهی. شمابایدآنچنان باشی مطابق کارکرداوست نه برعکس. یادم نیست کجای انجیل والبته اتفاقی خواندم که مسیح میگفت:برای بازگشت به بهشت باید دوباره کودک بشوی!!

2. این کاربر از a@s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

دوست عزیز. من رابطه بین خداوذهن رو میپذیرم به این صورتی که شماگفتیدمیپذیرم امااگرشمامعتقدی که خدایک وجودنامتناهی وتغییرناپذیراست وقتی که بخواهد باذهن شماارتباط برقرارکندخودش رامحدودبه ذهن شمانمیکند،
    وجود لامتناهی برای گنجیدن در ابعاد یک ذهن محدود نمی شه
    بلکه ذهنه که سعی می کنه وجود لامتناهی رو با ابعاد خودش درک و تفسیر کنه
    و در نهایت فقط بخشی از حقیقت رو شامل می شه
    مولانا یک داستانی هم داشت در مورد یک فیل در تاریک خانه
    هر کسی وارد محیط تاریک می شد یه قسمت از فیل رو لمس می کرد و به یک توصیف متفاوت از فیل می رسید!
    Last edited by *Necromancer; 02-05-2010 at 00:14.

4. 3 کاربر از *Necromancer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasha_h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

كنفسيوس گفت به اندازه تمام موجودات روي زمين خدا وجود داره
    یا ایشون فلسفه و حکمت و حقیقت این عالم رو درک نکرده و یا منظورش این بوده منتها منظورش رو بد رسانده:

تسبح له السموات السبع و الارض و من فیهن و ان من شیء الا یسبح بحمده ولکن لا تفقهون تسبیحهم انه کان حلیما غفورا :

هفت آسمان و زمین و هر چه در آنهاست همه به ستایش و تنزیه خدا مشغولند و موجودی نیست جز آنکه ذکرش تسبیح و

ستایش حضرت اوست و لیکن شما تسبیح آنها را فهم نمیکنید همانا او بسیار بردبار و آمرزنده است (اسرا آیه 44)

6. 2 کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    سرزمین هپروت

پيش فرض

سلام
    در بحث ها معلومه که آقای مصطفی دارن بحث رو میگردونن ولی کسی نیست که با ایشون تا آخر ادامه بده
    من اهل بحث فلسفی نیستم ولی به نظر من کار شما شده فقط نقل قول پست های مصطفی واصلا خودتون استقلال ندارین .این جور بحث کردن مشکلی نداره ولی حداقل یک نفر هم که داره بحث میکنه arzevaجان چوب لای چرخش نزار شما اگه اهل بحثی بفرما پس چرا پست ها ی دیگران رو نقل قول میکنی .
    دوست دارم که مصطفی تئوری که خودش درباره ی آغاز جهان داره واین که چطور دنیا به وجود آمده بدون وجود خدا رو بدونم چون خیلی برام جالبه بدونم کسائی که خدا رو قبول ندارن چطور آغاز خلقت ودیگر پدیده ها رو تشریح میکنن مثلا :اومدن ورفتن 124000پیامبر وحرفهای اون ها و یا درباره ی مرگ بدون قیامت و.......
    امیدوارم که کسی از سخنانم رنجیده نشده باشه به قول saeeddzاین حقیقت است وباید قبول کرد وممکنه کسی بپرسه که من چرا دراین بحث ها تاکنون شرکت نکردم جواب اینه که من فقط نقش یک خط کش را برای بحث ها دارم ونمیگذارم که بحث خراب بشه .
    موفق باشیدوپاینده.

8. 2 کاربر از غضنفر مدل 88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهرانـــــــ

پيش فرض

A.من ازشمامیخواهم برویدتحقیق کنیدچراعزاداری برای امام حسین به وجودآمد؟وتوسط چه کسانی؟ چرا غذا نذر میکردند؟ جسارت است دوست عزیز اگرچه من هم این شکل عزاداری راقبول ندارم ولی به مردم نمیگویم که شمااحمقیدوکاراحمقانه ای انجام میدهید.بااین وضع حرف زدنتان اگر میخواستیدپیغمبربشویدمعلوم بودچندنفربه شما روی می آورند.
    B.درضمن من قصدنداشتم روشنفکربودن راتعریف کنم فقط به آن اشاره کردم.
    A.در بحث دین وارد نشیم بهتره و اگر مجبور نبودم هیچ دیدنی رو نمیپذیرفتم
    چون من از سرزمین ایران هستم،سرزمینی که خود دین و خدا و آیین و حجاب و....داشت
    دین اسلام برای این امد تا عرب را از جاهلیت جنات دهد ولی با حمله این عرب جاهل به ظاهر مسلمان تمام چیزهایی که داشتم رو از من گرفت
    عزاداری اصلی من قادسیه هست!
    ولی چون حسین و علی و ابوذر انسانهایی پاک و با اندیشه عالی بودند من اونها رو قبول دارم
    حسین هم فقط برای یک چیز مرد و اون دمکراسی بود!
    حسین تشنه ی لبیک بود،افسوس که ما بر بی آب او گریستیم.دکتر علی شریعتی
    در مورد حرف زدنم
    دوستان همه من رو میشناسن،من به کسی توهین نمیکنم ولی وضعیت حال مردم ایران...
    بگذریم
    B.یک تعریف اشتباه کردین ولی مشکلی نیست
    توصیف خدا هم مثل توصیف حالت آبه
    اگه داخل یه ظرف مکعب شکل ریخته بشه به شکل اون در میاد و داخل یه لیوان استوانه ای هم ریخته بشه می گن آب استوانه ست!
    ذهن هر کس مثل یه ظرف منحصر به فرده
    ذهن سعی می کنه هر چیز تعریف ناپذیر رو طبق استاندارد های خودش تعریف کنه و حاصل در نهایت فقط بخشی از حقیقت رو شامل می شه
    مولانا - هر کسی از ظن خود شد یار من (اینجا منظور از من خداست)
    به خاطر همین خایت ذهن هست که نمیشه برای خدا صفت تعیین کرد!
    فقط یک جمله برای بعضی ها : برای یک فیلسوف هیچ چیز قطعیت ندارد .

به عنوان مثال دوستی که میگه قران حقیقت نداره با دوستی که میگه قران حقیقت داره هر دو به یک اندازه اشتباه می کنند .
    یک فیلسوف هیچ وقت قطعی حرف نمیزنه !

فیلسوف دنبال علت هاست نه پاسخ دادن به پرسش ها !
    این حرفتون در مورد کل علم صدق میکنه نه فقط فیلسوف ها
    در شمن اگر اینطور بود که شما میگید فیلسوفهای گذشته انسان رو تعریف نمیکردن زیرا فیلسوف های زمان حال در تعریف انسان به بن بست رسیدن با این سطح درک و فناوری و...
    A.شما نیز اگر به پست من توجه می‌کردید جواب همین گفته شما داده شده:
    منبع عقل و نقل است.
    B.با توجه به‌این‌که شما مدعی هستید هر کس می‌تواند با عقل مسلمان باشد و نباید تقلیدی شود و...، توجه شما را جلب می‌کنم به این آیه: «وما کان المؤمنون لیَنفِروا کافةً، فلو لا نَفَرَ من کلّ فرقةٍ منهم طائفةٌ لیتفَقَّهوا فی الدین و لیُنذِروا قومهم إذا رجعوا إلیهم لعلهم یَحذَرون»[۹:۱۲۲]
    C.در پاسخ چند نمونهٔ سادهٔ متفاوت میارم که برای هر یک نیاز به علم خاصی هست.
    ۱: مفهوم این جمله را با عقل خودتان توضیح دهید: «بسم الله الرحمن الرحیم»[۱:۱] می‌خواهم بدونم معنا و مفهومش چی هست.
    ۲: با عقل خودتان نوضیح دهید منظور از «قل ما أسألکم علیه من أجر؛ إلا من شاء أن یتخذ إلی ربه سبیلاً»[۲۵:۵۷] چیست آیا کسی که ایمان می‌آورد باید به پیامبر اجر بدهد؟!
    ۳: ... (اگر لازمه انشاءالله بعداً الآن وقت ندارم)
    D.بازهم توصیه می‌کنم کتاب یاد شده رو بخونید.
    زبیر بن عوام و طلحه هم از یاران نزدیک پیامبر بودند
    ضمناً نهج‌البلاغه کتاب داستان نیست که یک دور مطالعه کنیم و همه چیزش رو بفهمیم و...
    E.این مسأله خیلی ساده‌ست نمی‌دونم چرا می‌پیچونید. طبق دیدگاه شما اگر کسی بیمار بشه و پیش پزشک متخصص و جراح بره و نخواد تقلید کنه باید چه کار کنه؟ می‌بینید که بدون تقلید ممکن نیست، هرچند تا جای امکان فرد باید از عقل خودش استفاده کنه (تا جایی که علمش میرسه).
    F.از کجا می‌دونید اون‌ها بی‌اعتقادند و شما بااعتقاد؟
    G.بنابر این گفته شر هم نباید وجود داشته باشه که این‌طور نیست.
    و در جواب این که خدا مثبته، اصلاً منفی «موجود» نیست، بلکه از عدم هست. اگر جایی چیز منفی هست به دلیل هست که در آن جا چیز مثبت نیست. البته قضیه‌اش مفصله. (ر.ک. جلد ۶ مجموعه آثار مطهری)
    H.می‌تونه اشاره به هزاران چیز دیگر هم باشه.
    I.کجای دین چنین چیزی گفته شده؟
    J.مگه ایشون اسلام ناطقه که از حرفشون دارید نتیجه‌گیری می‌کنید. ضمن این‌که «يا اَيُّها الَّذين آمنوا لا یَسخر ...»[۴۹:۱۱]
    K.بنده که کسی رو در مسجد ندیدم وسط نماز یاد کفش‌هایش بیفتد. و همی‌طور کسی که وسط خیابان یاد خدا بیفتد!
    A.اون نقلی که شما بهش تاکید دارین زیر مجموعه عقل مفسر(که من قبولش ندارم!)هست
    B.منظور اسلام الگو قرار دادن هست نه تقلید کردن!
    C.لطفآ معنی جملات رو بزارید
    به سوالهای عربی پاسخ نمیدم!
    D.کتاب رو به هیچ وجه نمیخونم و دلیلش رو هم گفتم
    یارانش رو میشناسم...احتیاجی به یادآوری نیست
    اتفاقآ فرقی که شبه دین با دین داره اینکه
    شبه دین میگه نه به قران دست نزن،جیزه،گناه داره
    اگه میخوای دست بزنی وضو بگیر و...
    اگه بخونی تو و تو(خودت فقط)نمیتونی تفسیر کنی و...
    خلاصه اونقدر شرطی میکنه که دیگه طرف اصلآ دست نمیزنه به کتاب
    و شما اینبار در نقش شبه دین حاکم بر جامعه این موراد رو دارین دوباره مطرح میکنین
    یکی از مهمترین مطالب قران و نهج البلاقه تاکید به عقل هست!
    E.دیدگاه شما کاملآ غلط هست
    نظر من اینکه اگر چیزی رو نمیدونه باید بره و خودش تحقیق کنه نه اینکه از اطلاعات یک شخصی استفاده کنه که معلوم نیست درست باشه
    در ضمن پزشکی یک امر کاملآ تخصصی هست ولی دین یک عقیده شخصی
    F.آرزوا جوابتون رو داد
    G.در مورد شر و... توضیحات لازم رو دادم
    حرفهای مطهری رو کمی قبول دارم چون با فهم خودش گفته
    بله این مسئله کاملآ مشهود هست که نبود انرژی مثبت رو میگن منفی مثل باطری که فقط قب منفی باید داشته باشه ولی مثبت هم داره که مجازی میشه گفت هست
    ولی منظور من این نبود و شما با اینکه خودتون فهمیدین منظورم چیه بی جهت نقل قول کردین!
    H.بله میتونه
    I.اگر چنین چیزی نگفته باشه
    دین کاملآ باطل هست
    J.جوابتون رو ارزوا دادن
    K.شما چشمهاتون رو بستین و خودتون رو به خواب زدین
    من هر کاری کنم بیدار نمیشین
    تعصب بی جاوتن رو هم هیچوقت زمین نمیزارین!
    با کلمات بازی نکن

یعنی تا الان تو بحث نبودی

داخل همون قرآنی که ازش آیه میاری

در جامعه ای که هیچ کس سراغ دین نمیره وفقط تقلید میکنه بله

خوب مگه وجود داره

از این جا
    تشکر دوست عزیز
    A.انسان از کجا میداند امواج رادیویی و فروسرخ وجود دارند؟ آیا غیر از این است که اثر مشتق شده از وجود آنها را دیده و یا با هر ارگان حسی دیگری وجود آنرا دریافت حسی کرده است؟ ممکن است از لحاظ فیزیکی بتوان گفت منظور از آشکار بودن همان "قابل اندازه گیری کردن" باشد، امواج رادیویی و مادون قرمز از جنس انرژی موجی هستند و دوره و طول موج آنها قابل اندازه گیری کردن است، ما از آنجایی که این امواج بر ما آشکار شده اند یعنی توانسته ایم آنها را اندازه بگیریم و بسنجیم به وجود آنها پی برده ایم. پس ما به نحوی توانسته ایم وجود این چیزها را دریافت حسی کنیم.

B.ولی جن ، نه اثر آن در زندگی انسان معلوم شده ، نه قابل اندازه گیری میباشد !
    جن فقط در حد یک اسم هست !
    A.درسته ولی ما میتونیم نور رو ببینیم که یک نوع موج الکتومغناطیس هست و اینکه این مسائل رو فیزیک کوانتوم کاملا توضیح داده
    B.بله موافقم
    معنی جن هم میشه نا دیدنی و هرچیزی میونه باشه
    البته این کلمه در هیچ دینی نیومده و از فرهنگ عرب وارد اسلام شده!
    یا ایشون فلسفه و حکمت و حقیقت این عالم رو درک نکرده و یا منظورش این بوده منتها منظورش رو بد رسانده:

تسبح له السموات السبع و الارض و من فیهن و ان من شیء الا یسبح بحمده ولکن لا تفقهون تسبیحهم انه کان حلیما غفورا :

هفت آسمان و زمین و هر چه در آنهاست همه به ستایش و تنزیه خدا مشغولند و موجودی نیست جز آنکه ذکرش تسبیح و

ستایش حضرت اوست و لیکن شما تسبیح آنها را فهم نمیکنید همانا او بسیار بردبار و آمرزنده است (اسرا آیه 44)
    یک سوال برام پیش اومده
    اگر اینطوره پس وجود فرسته رو (اگر بهش اعتقاد دارین)چطور توجیه میکنین؟؟!!!

10. 2 کاربر از saeeddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

به خاطر همین خایت ذهن هست که نمیشه برای خدا صفت تعیین کرد!
    شاید این طور باشه اما خدا صفات خودش رو در قران گفته

معنی جن هم میشه نا دیدنی و هرچیزی میونه باشه
    البته این کلمه در هیچ دینی نیومده و از فرهنگ عرب وارد اسلام شده!
    البته برای وجود جن( یا بهتر بگم موجودات غیر اورگانیک) من دلایل خودم رو دارم
    ولی جن رو فقط مثال زدم وگرنه منظور چیز دیگری بود>>>
    ون چیزی که واقعی می پنداریم باید با حواس 5 گانهقابل مشاهده، اندازه گیری و ثبت باشه
    چیزایی مثل نور مادون قرمز هم وجود داره که با کمک ابزار خاصی می شه اونها رو مشاهده کرد
    اینا طیف بسیار کوچکی از واقعیات رو شامل می شه
    با این حواس محدود آیا می شه به طور حتم گفت که مثلا چیزی به اسم جن چون قابل مشاهده نیست وجود نداره؟
    تکرار می کنم: با حواس محدود و علم نوپای بشر آیا می شه به طور قطع اعتقاد به خدا رو خرافه به حساب آورد که شما این طور مطمئن هستید و قصد دارید اون رو از انسان جدا کنید؟
    (با توجه به این پست):
    فکر نمی کنم تا به حال در زندگی به کسی گفته باشم کافر شو یا یک چیزی تو این مایه ها، تمام سعی من بر این بوده که خرافات رو از انسان ها جدا کنم.
    امیدوارم الان دیگه بحث به مسیر اصلیش برگرده

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اقیانوس

پيش فرض

arzevaجان چوب لای چرخش نزار شما اگه اهل بحثی بفرما پس چرا پست ها ی دیگران رو نقل قول میکنی
    من چوب لای چرخ کسی نزاشتم
    با بحث مصطفی هم کاری ندارم فقط ازش دلیل میخوام عین تو
    وگرنه من هیچ علاقه ای به بحث بیخود ندارم

13. این کاربر از Hasan.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

یک سوال برام پیش اومده
    اگر اینطوره پس وجود فرسته رو (اگر بهش اعتقاد دارین)چطور توجیه میکنین؟؟!!!
    سلام ، نمیدونم از اون جمله ی من چه طور این سوال به ذهن شما رسید ، آخه ارتباط زیادی با هم ندارن اما کمی درباره فرشته ها (که شما قبولشون نداری) توضیح میدم.

فرشته ها هم خدا رو عبادت میکنن و حتی بیشتر از خیلی از انسانا ، شاید یکی از مهمترین علل و فلسفه وجودی اونا عبادت و تسبیح خدا باشه .
    این موجودات به انداره ظرفیتشون به صورت کامل و یکجا کسب کمال میکنن و آفرینش اونها (مثل سایر موجودات) بر میگرده به فیض و رحمت گسترده الهی و از اونجایی که خدا خالق مطلق هست، این موجودات رو هم خلق کرد

ضمن اینکه نظام آفرینش یه نظام قانونمند هست و هیچ امری بدون حساب و کتاب حادث نمیشه ، فرشته ها هم توی این نظام وظایفی دارن که در جاهای زیادی از قرآن به اون اشاره شده :

حاملان عرش ، مدبران امر ، مبلغان وحی ، مراقبت از اعمال انسان ، قبض روح کردن انسان ، مامور عذاب اقوام سرکش ، یاری دهنده مومنان در جنگ و ثبت و نوشتن اعمال بندگان و ...
    Last edited by sasha_h; 02-05-2010 at 10:58.

15. این کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

a@s

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

اگه اینطور باشه که می گی پس داستانهایی در مورد جن از کجا سرچشمه می گیرن؟
    غیر از اینه که مردم مشاهداتی کردن که براش علتی نداشتن؟
    یعنی شما هر افسانه ای رو که براتون تعریف میکنند باور میکنید ؟

از آن‌چه شنیده و دیده و خوانده‌اید هیچ چیز را قبول نکنید مگر آنکه درستی و صحت آن به‌خودتان آشکار شده باشد ( رنه دکارت )

حالا اگه آدم چنین گفته ای رو قبول کند ، خیلی عجیبه :

در کتاب "در محضر استاد" اشاره شده است که سپاهی از جن‌ها به رهبری زعفری در واقعه ی کربلا به کمک امام حسین آمد ولی امام کمک او را نپذیرفت !

شاید یکی از مهمترین علل و فلسفه وجودی اونا عبادت و تسبیح خدا باشه
    یک سوال :

خدا چه نیازی به عبادت فرشته ها دارد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    عـــــــرش

پيش فرض

یک سوال :

خدا چه نیازی به عبادت فرشته ها دارد ؟
    بهتره اول فلسفه عبادت (هم عبادت انسان و هم فرشته و جن) رو بدونیم
    یکی از بارزترین صفات خدا صفت غنی بودن و بی نیازی خداست ، در جایی از قرآن اومده که همه ی شما نیازمند خدایید و تنها خداست که بی نیاز و سزاوار هرگونه ستایش هست.
    انسان به خاطر ویژگی های مختلف خودش نیازهای مختلفی داره ، نیاز به غذا نیاز به آب و هر زمان که تشنه میشه با خوردن آب نیازش رو برطرف میکنه و هر زمان که گشنه میشه با خوردن غذا و زمانی که خسته میشه با استراحت و خوابیدن
    علاوه بر جسم انسان ، روح انسان هم پر از نیاز هست ، مثل نیاز به عاطفه و محبت ، (گاهی)نیاز به گریه کردن و ...که اگر هر کدوم از این نیازهای آدم بی پاسخ بمونه اختلالات زیادی تو زندگی انسان ایجاد میشه ، مثلا" کودکی که توی خانواده مورد محبت پدر و مادرش قرار نمیگیره علاوه بر مشکلات روحی و روانی که به اون دچار میشه توی اجتماع هم با مشکلات بزرگی مواجه میشه.
    یکی از نیازهای انسان ، نیاز به پرستش و عبادت هست ، موضوعی که در طول تاریخ همیشه به اشکال گوناگون بوده ، از بت پرستی گرفته تا نقاشی های روی غار توسط انسانهای اولیه .
    خدا به عبادت ما هیچ نیازی نداره و این ماییم که به عبادت نیازمند و محتاجیم ، در تعریف خدا صفت نیاز هیچ جایی نداره وگرنه دیگر نمیشد که به او بگیم خدا .
    با یه نگاه اجمالی میتونیم ببینیم که کسانی که عبادت خالصانه دارن چه آرامشی در چهره اونا و در زندگیشون وجود داره ، کسی که ریسمان خودش رو با عبادت به خدا گره میزنه نه سراغ جرم و جنایت میره و نه سراغ گناه .
    البته این عبادات هم مراتب و درجاتی داره و هرکسی که نزدیکتر و مقرب درگاه خدا باشه بیشتر در او غرق خواهد شد.
    از اونجایی که فرشته ها هم عقل محض هستن و طبق تعریف پست قبلی در مراتب بالایی از کمال هستن هیچ تمایل نفسانی در اونا راه نداره و بدون هیچ مانعی عظمت خدا رو درک کردن و میشه گفت عارف پیشه شدن. به خاطر همین تمام وجود خودشون رو برای عبادت و تسبیح خدا میذارن.
    البته این نکته رو هم باید بدونیم که عبادت فقط خوندن نماز نیست بلکه در دستورات دینی داریم که خدمت به خلق ، کار و معیشت و ... هم در مقام عبادت خدا هستن.

18. این کاربر از sasha_h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •