pmax جدا اگه برميگشتي يك ماه پيش g10 رو انتخاب ميكردي اخه من بين اين 2 tv واقعا موندم تو رو خدا درست راهنمايمون كن كه اگه خوب بود فردا دعات كنيم اگه نه فردا .........
.gif)
سلام
ببین دوست من
انتخاب بین این دوتا تلوزیون واقعا کار راحتی نیست
معایب و محاسن هرکدوم رو بذاری کنار هم اونوقت شاید اونی که بهتره فقط 10% از اون یکی بالاتر باشه
به همین خاطر دیگه بحث این پیش میاد که شما اولویتت چیه ؟ مثلا آقای عباس اینجا خیلی دوست دارن که کامپیوترشون رو به تلوزیون وصل کنن و از امکانات جانبی B690 استفاده کنند ولی اینها اصلا برای من کاربرد نداره ...
G10 بهرحال تصویر بی دردسر تری داره
ولی B690 ضمن اینکه تصویر قابل قبولی داره امکانات اقوا کننده ای هم داره که من خودم با قدرت USB ش زندگی می کنم
تنها دو چیز می تونم بهت پیشنهاد کنم که فردا فحشم ندی !
1- اگر LCD می خوای بخری . بادلی راحت برو B690 بخر و مطمئن باش تا 1-2 میلیون بالاترش هیچ تلوزیون LCD رقیبش نیست
2- اما اگر بین G10 و B690 گیر کردی . توصیه می کنم دوره بیوفتی بین دوست و فامیل . این تلوزیونها قطعا توی هرفامیلی پیدا می شن . بگرد و پیداشون کن و تصویر و امکاناتشون رو قیاس کن . البته حواست باشه که شرایط سنجش یکسان باشه . مثلا یکی با آنتن هوایی کار نکنه یکی با ----- HD .gif)
ضمن اینکه اگر پست زیرم بخونی
ممکنه بهت کمک کنه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در آخر
از اونجایی که می دونم هرکدوم رو بگیری فردا بخاطر اینکه اونیکی رو نگرفتی فحشم میدی ( همون حسی که من به G10 و آقای عباس به B690 دارند ) پس لااقل ازت می خوام فحش بد ندی