تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 66 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 657

نام تاپيک: اساتید راهنمایی تخصصی لطفا G10 یا B690

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

pmax جدا اگه برميگشتي يك ماه پيش g10 رو انتخاب ميكردي اخه من بين اين 2 tv واقعا موندم تو رو خدا درست راهنمايمون كن كه اگه خوب بود فردا دعات كنيم اگه نه فردا .........
    سلام

ببین دوست من
    انتخاب بین این دوتا تلوزیون واقعا کار راحتی نیست
    معایب و محاسن هرکدوم رو بذاری کنار هم اونوقت شاید اونی که بهتره فقط 10% از اون یکی بالاتر باشه
    به همین خاطر دیگه بحث این پیش میاد که شما اولویتت چیه ؟ مثلا آقای عباس اینجا خیلی دوست دارن که کامپیوترشون رو به تلوزیون وصل کنن و از امکانات جانبی B690 استفاده کنند ولی اینها اصلا برای من کاربرد نداره ...
    G10 بهرحال تصویر بی دردسر تری داره
    ولی B690 ضمن اینکه تصویر قابل قبولی داره امکانات اقوا کننده ای هم داره که من خودم با قدرت USB ش زندگی می کنم

تنها دو چیز می تونم بهت پیشنهاد کنم که فردا فحشم ندی !

1- اگر LCD می خوای بخری . بادلی راحت برو B690 بخر و مطمئن باش تا 1-2 میلیون بالاترش هیچ تلوزیون LCD رقیبش نیست
    2- اما اگر بین G10 و B690 گیر کردی . توصیه می کنم دوره بیوفتی بین دوست و فامیل . این تلوزیونها قطعا توی هرفامیلی پیدا می شن . بگرد و پیداشون کن و تصویر و امکاناتشون رو قیاس کن . البته حواست باشه که شرایط سنجش یکسان باشه . مثلا یکی با آنتن هوایی کار نکنه یکی با ----- HD

ضمن اینکه اگر پست زیرم بخونی
    ممکنه بهت کمک کنه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و در آخر
    از اونجایی که می دونم هرکدوم رو بگیری فردا بخاطر اینکه اونیکی رو نگرفتی فحشم میدی ( همون حسی که من به G10 و آقای عباس به B690 دارند ) پس لااقل ازت می خوام فحش بد ندی

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:51.

3. این کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Terry Bogard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

امکانات b690 میشه بعدا با یه hd media player به g10 اضافه کرد ولی کیفیت تصویر g10 هیچ وقت به b690 اضافه نمیشه.

5. این کاربر از Terry Bogard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

یه چیزی که متوجه شدم اینه که هربار از سام تقاضای سرویسی می کنید
    بعدش حتما زنگ می زنند از VIP و چک می کنن که کار انجام شد یا نه
    ظاهرش اینه که دنبال این هستند که کار انجام شده یا نه و هوای مشتری رو دارند اما بواقع از لابلای حرفاشون متوجه می شی که در اصل دارن پرسنلشون رو چک می کنند که آیا برای انجام کار هزینه اضافی ( شخصی ) دریافت می کنند یا نه ؟
    این رو هربار لابلای حرفاشون می پرسن

///
    من با فرمایش جناب Terry Bogard موافقم
    اما نباید اینجوری تلقی بشه که B690 تصویرش افتضاحه و امکاناتش عالی و از اونطرف G10 تصویرش عالیه و امکاناتش افتضاح
    البته دراینکه امکانات G10 افتضاح هست شکی نیست
    اما کیفیت تصویرش دقیقا هم بی عیب و نقص نیست . این رو باید گفت که فردا طرف با دید مشکلات احتمالی به خودش نگه ، خب اگر قرار بود تصویر اینجوری باشه لااقل می رفتم B690 رو می گرفتم که امکانات خوبی داره
    و از اونطرف هم تصویر B690 تصویر بدی نیست . شخصا مطمئنم اگر بذارید کنار G10 ، به این نتیجه می رسید که G10 تصویر بهتری ارائه می ده اما اگر توی خونه و تک باشه تا حد خوبی راضیتون می کنه و از طرفی من بهتون تضمین می دم از 90% lcd های توی بازار بهتره ...

راستش من 90% از تلوزیونم راضی بودم ( بعد از تغییراتی که دادم ) از دیشب تاحالا که x350 رو دیدم 95% از انتخابی که کردم راضی هستم . حالا ایشالا به مرور به 100% هم میرسه

تاريخ عضويت
    Sep 2006

12

آخرین آپدیت

........
    بچه های حلال زاده سام سرویس از راه رسیدند
    یه فلش با خودشون اورده بودند که وصل کردند به تلوزیون و نرم افزار تلوزیون رو آپگرید کردند
    بعد از تلوزیون خاموش روشن شد و اومد بالا اما بازم فونتها قابل خوندن نبود
    یک کنترل از جعبه ابزارشون در اوردند و با اون از طریق تلوزیون وارد یک منوی بسیار مفصل و ریز ریز شدند که بنظرم منوی مخفی B690 بود و اونجا یکچیزایی رو تغییر دادند . بقول خودشون یک کارایی هم کردند که عمر پنل بیشتر بشه ( روی نور و گرماش مثکه کار کردند ) منوئه یکجورایی عجیب و غریب بود . شاپ مود داشت و یکجایی که زبان " عربیه ایرانی !!!!!! " براش انتخاب کردند و ...
    بعدش تلکتکس فارسی درحد باقلوا اومد بالا . هیچ کلمه ای هم شکسته و جدا از هم نبود
    من نگران این بودم که تنظیماتشون یکم روی کیفیت تصویر تاثیر گذاشته باشه که نگذاشته بود .
    خودشون گفتند بهتره روی مود استاندارد باشید با بک لایت 7 الی 8
    من روی 8 هستم اغلب

در نهایت هیچ پولی هم نگرفتند
    فقط از قبل ( صبح موقع تماس ) گفته بودند یک کپی از برگه گارانتی رو باید بهشون تحویل بدم که منم کپی گرفته بودم و دادم بهشون . پسرای مودبی هم بودند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان سلام
    من پس از حدود 1 ماه در لابلای این بحث و گفتگو ها و البته بررسی های دیگر به ابن نتیجه رسیدم که B690 بگیرم . بالاخره دو هفته پیش به بانه رفتم و مدل B690 سایز 46 گرفتم (1610000 تومان). می تونم به جرات بگم از انتخابم بسیار راصی هستم . کیفیت تصاویز بسیار خوب و شفاف است .رنگ مشکی مناسب و رسپانس تایم قابل قبول.

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امکانات b690 میشه بعدا با یه hd media player به g10 اضافه کرد ولی کیفیت تصویر g10 هیچ وقت به b690 اضافه نمیشه.
    دوست عزیز اینکه بگید کیفیت G10 کاملا از بی690 بهتره اشتباهه.درسته که غلظت رنگ و این جور چیزاش بهتره ولی جی 10 یک مشکل اساسی داره اونم از بین رفتن جزییات ریز موقع Upscale تصاویر SD هست.این مشکلی نیست که بشه به راحتی ازش گذشت و خودمونو گول بزنیم که در عوضش غلظت رنگ و برایتنس بهتری داره.من به هیچ وجه از هیچ برندی طرفداری نمی کنم ولی واقعا این مشکل برای کسایی که با دقتشون توی فیلم دیدن زیاده وجود داره.
    در عوض بی690 هم مشکل زاویه دید و عمر کوتاه بودن رو داره (مورد دوم به هیچ وجه تایید نشده). مشکل واکنش میلی ثانیه اش هم توی صفحات قبل حل شد.
    این حرف ها ممکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم کمک کنه.

راستش من 90% از تلوزیونم راضی بودم ( بعد از تغییراتی که دادم ) از دیشب تاحالا که x350 رو دیدم 95% از انتخابی که کردم راضی هستم . حالا ایشالا به مرور به 100% هم میرسه
    pmax جان بی خیال این حرف ها رو. اگه یه تلویزیونیو گرفتی بشین حالشو ببر با این افکار فقط خودتو اذیت می کنی. مطمئنم اگه جی10 هم می گرفتی یه دلت پیش بی690 بود.

بچه های حلال زاده سام سرویس از راه رسیدند
    یه فلش با خودشون اورده بودند که وصل کردند به تلوزیون و نرم افزار تلوزیون رو آپگرید کردند
    بعد از تلوزیون خاموش روشن شد و اومد بالا اما بازم فونتها قابل خوندن نبود
    یک کنترل از جعبه ابزارشون در اوردند و با اون از طریق تلوزیون وارد یک منوی بسیار مفصل و ریز ریز شدند که بنظرم منوی مخفی B690 بود و اونجا یکچیزایی رو تغییر دادند . بقول خودشون یک کارایی هم کردند که عمر پنل بیشتر بشه ( روی نور و گرماش مثکه کار کردند ) منوئه یکجورایی عجیب و غریب بود . شاپ مود داشت و یکجایی که زبان " عربیه ایرانی !!!!!! " براش انتخاب کردند و ...
    بعدش تلکتکس فارسی درحد باقلوا اومد بالا . هیچ کلمه ای هم شکسته و جدا از هم نبود
    من نگران این بودم که تنظیماتشون یکم روی کیفیت تصویر تاثیر گذاشته باشه که نگذاشته بود .
    خودشون گفتند بهتره روی مود استاندارد باشید با بک لایت 7 الی 8
    pmax این رفیق ما که ازش پرسیدم گفت نمی خونم تلتکست اصلا ولی این عمر تصویر یه مسئله دیگست. اول اینکه کیفیت مطمئنی هیچ تغییری نکرد؟ حتی ممکنه با اپگرید کیفیت هم بهتر شده باشه.چیزی احساس نکردین شما؟ دوم اینکه به غیر از تلتکست دیگه هیچ تغییری نکرده؟مثل سریع شدن منوها چون من که کار می کردم یه جورایی حرکت بین منوها کند بود.البته مشکل از کنترل نیست.منظورمو نمی دونم فهمیدین یا نه.

پروفشنال Ami R 940's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهرآرا تهران

پيش فرض

ولی B690 ضمن اینکه تصویر قابل قبولی داره امکانات اقوا کننده ای هم داره که من خودم با قدرت USB ش زندگی می کنم
    در رابطه با usb کلیه پنل های سامسونگ به نتیجه ای رسیدم که هیچ سایتی و منبعی بهش اشاره نکرده ! که خیلی جالبه نکته به این مهمی که اصلان بهش اشاره نشده!

نکته جالب توجه که خیلی ها ازش بی اطلاع اند, کلیه پنل های سامسونگ وقتی از usb فایل تصویری پلی میکنی . با تنظیمات دیفالت تصویر و محدود چند مد پلی میکنه فایل رو نه با تصویر دلخواه کالیبره شده یوزر!

به نظر من عملا بیهوده هست این قابلیت usb پنل هاش با این محدودیت بزرگی که داره!

چون خودم پنل زیاد داشتم عرض کردم و واسم مشهود بوده آخرین پنلی هم که داشتم led b7000 سامسونگ بود.

x g10 رو انتخاب ميكردي اخه من بين اين 2 tv واقعا موندم تو رو خدا درست راهنمايمون كن كه اگه خوب بود فردا دعات كنيم اگه نه فردا
    اگر شما گیمر هستی یا اهل تماشای فیلم های اکشن و فوتبال و... هستین g10 انتخاب بهتری هست به دلیل اینکه رفرش ریت طبیعی این پنل هیچ گونه اثر منفی بر روی تصویر نمیگزاره و تصویر کاملا نرم و با وضوحی دارید بر خلاف بلور شدن تصاویر درlcd و بک لایت led ها.

تنها برتری 690 به g10 به نظر من فقط دکورش هست.که اینم 100 درصد البته سلیقه ای هست و هیچ گونه برتری نسبی این مدل بر g10 نداره.

اصولا فلسفه ساخت ال سی دی ها بر مبنای تصاویر کم تحرک و ثابت بوده و فلسفه ساخت پلاسما پنل ها تصاویر پر تحرک و سریع.

ال سی دی ها به درد فقط همون تصاویر کم تحرک منظره و عکس های حیوانات که پشت ویترین مغازه ها پخش میشه هست !

دوست عزیز اینکه بگید کیفیت G10 کاملا از بی690 بهتره اشتباهه.درسته که غلظت رنگ و این جور چیزاش بهتره ولی جی 10 یک مشکل اساسی داره اونم از بین رفتن جزییات ریز موقع Upscale تصاویر SD هست
    در این شکی نیست upscaling در پنل های سامسونگ بهتر از upscaling پنل های سونی و پاناسونیک و... عمل می کنند.

همونطور که قبلا توضیح دادم اگر کیفیت تصویر رو 100 درصد فرض بگیریم 20 25 درصد متعلق به upscaling هست و 75 80 درصد باقی مرتبط هست با وضوح و رفرش ریت پنل,هندل تصاویر,باز تولید مشکی عمیق ,دقت رنگ ,اشباع رنگ و... که در این 80 درصد کلیه پنل های سامسونگ اعم از lcd و بک لایت led هاش عقب تر از پلاسماهای neopdp پاناسونیک هستن

upscaling مهم هست ولی مهم تر از upscaling رفرش ریت پنل هست هندل تصاویر هست .

عکسی از led 7000 در نمایش تصاویر آنالوگ

عکسی از G10 در تصاویر آنالوگ

11. 5 کاربر از Ami R 940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببخشيد pmax من سئوال زياد دارم من يه ماهواره دارم از همون مدلي كه شما دارييه dvd player سوني دارم كه هم كابل hdmi ميخوره و هم usb داره و هم ميشه از طريق usb فيلم و عكس پخش كرد برايه همين فكر نكنم زياد usb اين b690 بكار من بياد من بيشتر ماهواره نگاه ميكنم و خلاف سنگينم همين dvd نگاه كردنه فعلا هم تو كار hd نيستم تا بعد ببينم خدا چي ميخواد حالا به نظر شما با توجه به نيازهايه من و چيزايي كه دارم كدوم tv برايه من بهتره در ضمن اين g10 يعني چقدر امكاناتش كمه كه شما از100 بش 10 دادين اونم با ارفاق!!!! اصلا تنظيم رنگ داره در ضمن امكاناتي مثل تصوير در تصوير برايه من اصلا مهم نيست يا همين حافظيه داخلي اگه ميشه جواب ما رو بده كه فعلا داريم دعات ميكنيم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

------------------Deleted------------------
    bye everyone
    Last edited by ehs_soltany; 11-12-2009 at 20:47.

14. 2 کاربر از ehs_soltany بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •