سعید یکی از قدیمی ترین کاربر های فعال این انجمن هست. عنوان کاربریش به تازگی از بین رفته البته توی فروم کل کل میشه منم نگفتم کل نکنید گفتم عجب کل کلیهبیخیال سخت نگیرید. باز اینجا خوبه توی خیلی از فروم های خارجی اصلا چیزی به نام منطق و هوش و قبول اشتباه و ... وجود نداره به خصوص کاربران آمریکایی که ابد الدهر توی جهل مرکب هستند. به قدری جهل و احمق هستند بعضی هاشون که رسما خودشون هم اعتراف می کنن و می گن از این که توی جهل به سر می برن لذت می برن حتی برای بعضی هاشون اصلا مهم نیست که واقعیت رو پیدا کنن از نظر اونها اون چیزی درست هست که اونها بهش فکر می کنن. پس خودتون رو دست کم نگیرید. ولی خداییش توی فروم های خارجی خیلی می چسبه با چنین احمق هایی کل کل کنی و کفرشون رو در بیاری.
خوب دوست عزیز کسی نمی خواد قدرت PC رو زیر سوال ببره PC همون خالق کنسول ها و ... هست کنسول ها و برنامه نویسی بازی ها با کنسول که انجام نمیشه با PC انجام میشه دیگه پس امکان نداره که خالق از مخلوقش ضعیف تر باشه صحبت سر اینه که برای اجرای روان بازی های حال حاضر بهترین انتخاب استفاده از کنسول هست. چون روی اونها کار میشه و کاملا مطابقت داره. کرایزس مثال خوبی نیست چون چیزی که مشخص هست مسئولین و سازندگان و دست اندرکاران کرایتک همگی بر روی PC کار می کنن و ساخت بازی های کرایزس و کرایزس وارهد با اون قدرت و کیفیت نشون دهنده اینه که وقتی روی چیزی کار و تمرکز بشه چیزی که از آب در میاد خیلی خوب و با کیفیت خواهد بود الان سیاست اکثر بازی ساز ها اینه که روی کنسول ها تمرکز کنن واسه همینه که گرایش به کنسول زیاده چون بازی هایی که برای کنسول ساخته میشه روی اون سرمایه گذاری میشه و به قول خودمون روش مایه می ذارن پس چیز خوبی از آب در میاد. درست مثل مایه ای که کرایتک واسه PC گذاشت و کرایزس با موضوع و گیم پلی نه چندان قوی (نمی خوام داستان و گیم پلی کرایزس رو زیر سوال ببرم ولی در مقایسه با سایر بازی ها همچین مالی هم نیست ولی خوب جذاب هست در نوع خودش برای من هم جذابیت داره و همیشه با علاقه بازی می کنم) ولی در سایه گرافیک خیره کننده خودش الان واسه خودش یلی هست بین بازی ها. دلیلشم همین کار و تمرکزی هست که سازنده هاش براش کردن. از نظر من بحث بین تقابل PC و کنسول بحث تکراری و البته خاتمه یافته ای هست. هر کدوم ویژگی هایی دارن که قسمت هایی از اون رو مطرح کردم. علاقه شدید به هر کدوم از اونها هم خیلی کار بیخودی هست از نظر من. کسی که گیم خور هست و وقتش رو داره بهتره از کنسول استفاده کنه ولی کسانی که به صورت محدود و علاقه به برخی بازی ها دارن و وقت بازی کردن رو ندارن و گیم خور نیستن می تونن از بازی های PC استفاده کنن. از نظر من PC و کنسول رو نمیشه به راحتی مقایسه کرد چون خیلی پیچیده هست و نیاز به تفکر و منطق قوی داره و باید از ابعاد مختلف به این قضیه نگاه کرد که اونم به حول قوه الهی نه منطقش و نه حوصله اش مونده. پس بهتره این قدر سخت نگیرید.
موفق باشید