تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: امتیاز به G550

راي دهنده
69. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

20 28.99%
  • خوب

33 47.83%
  • متوسط

13 18.84%
  • ضعیف

3 4.35%
صفحه 27 از 35 اولاول ... 17232425262728293031 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 342

نام تاپيک: مشاوره خريد لپ تاپ IBM Lenovo G550

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

2. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کاش ال سی دیش اینقدر براق نبود.من که هنوز عادت نکردم.
    من یه مشکل جدید هم پیدا کردم.یه مقدار که آهنگ گوش میدم یه چیز تو مایه های پارازیت میفته( یه چیز شبیه صدای خس خس)بعد به مرور بیشتر میشه که دیگه آزار دهنده میشه.بعد ریستارت می کنم خوب میشه تا بعد از مدتی همون جوری میشه.
    نمیدونم چه مرگشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض G550

کاش ال سی دیش اینقدر براق نبود.من که هنوز عادت نکردم.
    من یه مشکل جدید هم پیدا کردم.یه مقدار که آهنگ گوش میدم یه چیز تو مایه های پارازیت میفته( یه چیز شبیه صدای خس خس)بعد به مرور بیشتر میشه که دیگه آزار دهنده میشه.بعد ریستارت می کنم خوب میشه تا بعد از مدتی همون جوری میشه.
    نمیدونم چه مرگشه!
    همینه دیگه هر چی پول بدی آش میخوری! نباید انتظار صدای دالبی داشته باشی! (البته با اجازه مهران خان)!!
    ممکنه ایراد از خود موزیک یا تنظیمات صدات باشه اما اگه با ری استارت درست بشه و بعد از کار کردن خراب شه ممکنه مشکل از بلندگوها باشه و یا ممکنه ار اتصالات بلندگو باشه به هر حال به نظر من مشکل سخت افزاریه!

5. 2 کاربر از amir_itc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mehran_4x's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من كه ميگم اينو سازگار ببر يه بار.معلوم نيست باهاش كشتي گرفتي،چيكار كردي؟؟؟
    خلاصه مشكل باهاش زياد داري.پارتيشن و صدا و مونيتور و ...
    سايتش رو هم كه دادم برو همه درايورهاي ويندوز 7 رو نصب كن.

7. این کاربر از mehran_4x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

درایور صدا رو دوباره نصب کردم.فعلا که مشکلی نیست.اگر هم باشه به خاطر این مشکلات جزئی به این زودی نمیبرمش گارانتی.الان شبانه روز روشنه لپ تاپ.شبها دانلود روزها هم کار معمول و برنامه و...
    با این کاری که من دارم از این بدبخت می کشم احتمالا چند تا عیب اساسی پیدا میکنه
    اون موقع یه دفعه می برم همه رو درست کنن!

9. این کاربر از masjid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چنده ؟

مشخصات کاملش کجاس؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض G550

درایور صدا رو دوباره نصب کردم.فعلا که مشکلی نیست.اگر هم باشه به خاطر این مشکلات جزئی به این زودی نمیبرمش گارانتی.الان شبانه روز روشنه لپ تاپ.شبها دانلود روزها هم کار معمول و برنامه و...
    با این کاری که من دارم از این بدبخت می کشم احتمالا چند تا عیب اساسی پیدا میکنه
    اون موقع یه دفعه می برم همه رو درست کنن!
    بابا جان نباید از نوت بوک انتظار دسکتاپ رو داشت نباید 24 ساعت روشن باشه البته عیبی نداره اما اگه روشن باشه عمر مفیدش حدود 3 سال بیشتر نمیشه بعد از اون دچار مشکل میشه البته نه 100در صد اما احتمال خرابی زیاد میشه من تو دنیای اقتصاد دیروز خوندم به جز ایسوز و توشیبا و سونی و چند تا لپ تاپ با کیفیت ساخت دیگه بقیه مخصوصا ارزوناش بعد از 3 سال حدود 80 درصدشون خراب میشن و به تعمیر نیاز دارن و نوشته بود به میزان استفاده ربط داره حالا فکر کنم مال تو به 1 سال هم نکشه!!!
    ضمنا ه 3 ساعت یکبار حدود 15 تا 30 دقیقه بهش استراحت بده نه که خاموشش کنی مثلا استند بای کن تا عمر مفیدش بالابره ضمنا با این استفاده اگه DELL 1015 با cpu core 2 duo میخریدی برات بهتر بود حدود629 تا 645 هزار چون صفحه نمایش truelife داشت و چند تا امکانات بیشتر با سلیقه تو ولی با 2 گیگ رو م هارد 250 اما بقیه امکاناتش به نظرم بالاتره و عمر بالاتری داره

12. 3 کاربر از amir_itc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hossein6599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

خدمت آقا مهران عارضم که در کیفیت hd اینکه p باشه یا I خیلی مهمه برا همین یه (720p(1280x720 کیفیتش از یه (1080i(1920x1080 بالاتره پس اینکه رزولیشن فول فول نباشه(مثلا 1920در900) ولی p باشه کیفیت بینظیر بلوری رو داره منتها کمبود رزولیشن توی مانیتورهای سایز بالا باعث افت کیفیت میشه(اونم نه در حد افت کیفیتی که I نسبت به p داره) ولی توی مانیتورهای سایز معمولی 19 یا 20 فقط به همون مقدار که از رزولیشن خود مانیتور کمتره باعث افت کیفیت میشه مثلا توی یه مانیتور 1440در900 کیفیت 1080p که1920در1080 باشه با اونی که 1920در 900 باشه هیچ فرقی نداره بله اگه در یه مانیتور full hd مقایسه بشن فرق میکنن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ضمنا ه 3 ساعت یکبار حدود 15 تا 30 دقیقه بهش استراحت بده نه که خاموشش کنی مثلا استند بای کن تا عمر مفیدش بالابره ضمنا با این استفاده اگه DELL 1015 با cpu core 2 duo میخریدی برات بهتر بود حدود629 تا 645 هزار چون صفحه نمایش truelife داشت و چند تا امکانات بیشتر با سلیقه تو ولی با 2 گیگ رو م هارد 250 اما بقیه امکاناتش به نظرم بالاتره و عمر بالاتری داره
    ممکنه اطلاعات بیشتری در ین باره بدید
    ایا سایتی هم سراغ دارید که مشخصات کامل و همینطور قیمتش رو نوشته باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بابا جان نباید از نوت بوک انتظار دسکتاپ رو داشت نباید 24 ساعت روشن باشه البته عیبی نداره اما اگه روشن باشه عمر مفیدش حدود 3 سال بیشتر نمیشه بعد از اون دچار مشکل میشه البته نه 100در صد اما احتمال خرابی زیاد میشه من تو دنیای اقتصاد دیروز خوندم به جز ایسوز و توشیبا و سونی و چند تا لپ تاپ با کیفیت ساخت دیگه بقیه مخصوصا ارزوناش بعد از 3 سال حدود 80 درصدشون خراب میشن و به تعمیر نیاز دارن و نوشته بود به میزان استفاده ربط داره حالا فکر کنم مال تو به 1 سال هم نکشه!!!
    مرسی بابت توضیحات.

من اکثرا دانلود می کنم.این وایرلس هم که همیشه روشنه. حالا از این به بعد سعی میکنم بین کارها بهش استراحت بدم.یه دونه از این کولرها(فن) زیر لپ تاپی هم گرفتم که بعضی مواقع روشن میکنم یه حالی به سیستم میدم
    همین اگه 3سال کار کنه من راضیم تا این که برم از این قوطی کبریتهای dell بخرم.خیلی بی ریخته تازه هارد و رمش هم که کمتره.حالا این بقیه امکاناتش چی هست؟میشه یه توضیح کوچولو بدی؟
    من هر چی لپ تاپ تو این قیمت دیدم تو مایه های این dell بود رم و هاردش کمتره ولی امکانات دیگه رو سوادم نمی رسید که بررسی کنم!
    Last edited by masjid; 23-11-2009 at 18:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •