اين بازي ارزش گرفتنشو داره؟ جزابيتش چقدره؟ شبيه چه بازيي هستش؟
اين بازي ارزش گرفتنشو داره؟ جزابيتش چقدره؟ شبيه چه بازيي هستش؟
آره ارزش داره-جذابیتش هم خوبه-شبیه به بازیه دویل می کرای 4 هستش ولی با کمبو
Last edited by aha2012; 29-03-2010 at 09:39.
سلام
من آخر مرحله 8 گیر کردم همونجا که پدرش شبیه یک غول بزرگ و سنگی هست و باید بزنی تو سرش...
من 3 بار کشتمش وقتی تموم میشه سرش می افته روی زمین من هر کار کردم نتونستم بزنمش و دوباره جونش تا نصف پر میشه و از اول باید بزنیش. چیزی که فهمیدم وقتی می افته از شمشیرش میشه رفت بالا اما من بالا هم که رفتم باز می افته پایین!!
لطفا بگید اینکار رو باید چیکار کرد؟
دوستان کسی نیست به من پاسخ بده؟
من خیلی وقته تمومش کردم . اونجا باید فکر کنم وقتی میپری بالا به سرعت یکی دو ضربه وارد کنی کار تمومه ///
فقط لطفا یکی از دوستان بگه با کدوم شمشیر و آیا باید از شمشیر اون بریم بالا بد بزنیم تو سرش یا همینجوری میشه؟
من چند بار دیگر هم کشتمش اما باز هم تو اون زمان کوتاه نتونستم بزنم تو سرش!!
از شمشیر شماره 3 همون که از همه قوی تر هست استفاده می کنم! چند بار سعی کردم از شمشیرش برم بالا بعد بزنم تو سرش که باز هم موفق نشدم چون نتونستم با سرعت عمل از شمشیر برم بالا و سریع پریدم اما به سرش نرسید!
شمشير عادي تو بردار همون اوليه وقتي سرش افتاد زمين شمشيرش بصورت عمودي مياد پايين ازش راه برو بالا بعد بپر به سمت سرش و شميرو بكن تو سرش بعدش كلا ميخوابه و بعد ميري جلوي سرش و دكمه رو ميزني تا ازش بره بالا
در كل بازيش بدك نبود ولي مشكل save كردنش خيلي رو اعصاب بود.
ما كه به هر نحوي بود تمومش كرديم...........
ببخشید تاپیک خیلی قدیمی رو میارم بالا!یکجای این بازی گیر کردم ، هرچیگشتم جایی پیدا نکردم! وقتی که شمشیر دوتایی رو استادت بهت میده شبیه سیم میشه ، بعدشروی یکساختمونی خفاشا حمله می کنن ، اونا رو همه رو کشتم، نمی دونم حالا چیکار کنم! گیر کردم! همش هم می نویسه " هنوز دشمنا باقی موندن"!چیکار باید کنم؟
همون ساختمون روبروییت یه تیکه اش ریخته بپر به سمته ساختمونه خودش با اون شمشیره میپره اون یکی ساختمون.فقط با همین شمشیر میشه ها یادت نره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)