تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 27 از 57 اولاول ... 1723242526272829303137 ... آخرآخر
نمايش نتايج 261 به 270 از 566

نام تاپيک: ◄ مشاوره خريد قطعات و لوازم جانبي نوت بوك ( باطري، كول پد، كيف و ... )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام دوستان .
    نظرتون درباره این چیه ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میگن داخلش ترکیبات بلورین سولفات سدیم خشک هست و وقتی که گرما بهشون میرسه به صورت مایع در میان و دماشون به 50 درجه زیر دمای اتاق میرسه و وقتی لپ تاپ رو از روش ورداری دوباره به جامد تبدیل میشن .
    قیمتشون هم من توی یه سایت ایرانی دیدم حدود 50 تا 60 بود .
    کسی از اینا استفاده کرده ؟
    به نظرتون موثر تر از کول پد های معمولی هستند ؟
    من یه وستور 1510 دارم و می خوام بفروشم بدم سری F سونی که میگن زیاد داغ میکنه .
    گفتم اگر که خوبه یکیش رو بخرم .
    موفق باشید .

2. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان .
    نظرتون درباره این چیه ؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    میگن داخلش ترکیبات بلورین سولفات سدیم خشک هست و وقتی که گرما بهشون میرسه به صورت مایع در میان و دماشون به 50 درجه زیر دمای اتاق میرسه و وقتی لپ تاپ رو از روش ورداری دوباره به جامد تبدیل میشن .
    قیمتشون هم من توی یه سایت ایرانی دیدم حدود 50 تا 60 بود .
    کسی از اینا استفاده کرده ؟
    به نظرتون موثر تر از کول پد های معمولی هستند ؟
    من یه وستور 1510 دارم و می خوام بفروشم بدم سری F سونی که میگن زیاد داغ میکنه .
    گفتم اگر که خوبه یکیش رو بخرم .
    موفق باشید .
    این مدل رو من در چند پست قبل معرفی کردم این مدل در ایران 54 تومان قیمت داره و برای لپ تاپ هایی که دارای خروجی هوا در قسمت زیرین هستند مناسب نیست و باید از خنک کننده های فن دار استفاده کرد اما اگر لپ تاپ شما مثل لپ تاپ اپل دارای خروجی هوا در قسمت زیرین نیست این بهترین گزینه هست

---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

ترجمه توضیحات سایت تولید کننده

یکی از مشکلات استفاده از فن های خنک کننده لپ تاپ استفاده از شارژ باطری است که موجب کاهش زمان استفاده از لپ تاپ در مواقع ضروری خواهد شد. از این رو شرکت تارگوس برای کمک به این دسته از کاربران اقدام به معرفی یک کالای استثنایی کرده است. این پانل خنک کننده از تکنولوژیی با نام HeatShift بهره می برد و مناسب برای لپ تاپ های حداکثر 15 اینچ است. در داخل این پانل ترکیبات بلورین سولفات سدیم خشک قرار دارد که از موادی است که خصوصیت تغییر حالت دارد. دمای این ترکیب تقریبا 50 درجه سانتیگراد پایین تر از دمای محیط اطراف است. این ترکیب جامد با بالا رفتن دمای لپ تاپ قرار داده شده بر آن شروع به ذوب شدن کرده و گرمای لپ تاپ را جذب می کند. پس از برداشتن لپ تاپ این ترکیب دوباره از حالت مایع به حالت جامد تغییر حالت می دهد. از دیگر ویژگی های آن امکان خم شدن و حمل و نقل ساده آن است. شاید یکی از بهترین کاربردهای آن امکان قرار گرفتن بر روی پا باشد که از انتقال حرارت لپ تاپ به ماهیچه های پا و آسیب های ناشی از آن جلوگیری می کند

4. 2 کاربر از roozbeh1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این مدل رو من در چند پست قبل معرفی کردم این مدل در ایران 54 تومان قیمت داره و برای لپ تاپ هایی که دارای خروجی هوا در قسمت زیرین هستند مناسب نیست و باید از خنک کننده های فن دار استفاده کرد اما اگر لپ تاپ شما مثل لپ تاپ اپل دارای خروجی هوا در قسمت زیرین نیست این بهترین گزینه هست

---------- Post added at 08:17 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------

ترجمه توضیحات سایت تولید کننده

یکی از مشکلات استفاده از فن های خنک کننده لپ تاپ استفاده از شارژ باطری است که موجب کاهش زمان استفاده از لپ تاپ در مواقع ضروری خواهد شد. از این رو شرکت تارگوس برای کمک به این دسته از کاربران اقدام به معرفی یک کالای استثنایی کرده است. این پانل خنک کننده از تکنولوژیی با نام HeatShift بهره می برد و مناسب برای لپ تاپ های حداکثر 15 اینچ است. در داخل این پانل ترکیبات بلورین سولفات سدیم خشک قرار دارد که از موادی است که خصوصیت تغییر حالت دارد. دمای این ترکیب تقریبا 50 درجه سانتیگراد پایین تر از دمای محیط اطراف است. این ترکیب جامد با بالا رفتن دمای لپ تاپ قرار داده شده بر آن شروع به ذوب شدن کرده و گرمای لپ تاپ را جذب می کند. پس از برداشتن لپ تاپ این ترکیب دوباره از حالت مایع به حالت جامد تغییر حالت می دهد. از دیگر ویژگی های آن امکان خم شدن و حمل و نقل ساده آن است. شاید یکی از بهترین کاربردهای آن امکان قرار گرفتن بر روی پا باشد که از انتقال حرارت لپ تاپ به ماهیچه های پا و آسیب های ناشی از آن جلوگیری می کند
    شرمنده .
    متوجه نشدم که شما هم مطرح کردین .
    ولی فکر کنم اسمش Heat Deafens باشه نه Heat Shift .
    حالا اگر که دوستان راهنمایی کنند که جریان مکش هوای این سونی F از چه طرفی هست ممنون میشم تا تصمیم بگیرم .
    ممنون .
    موفق باشید .

6. این کاربر از x-lichking بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه roozbeh1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

شرمنده .
    متوجه نشدم که شما هم مطرح کردین .
    ولی فکر کنم اسمش Heat Deafens باشه نه Heat Shift .
    حالا اگر که دوستان راهنمایی کنند که جریان مکش هوای این سونی F از چه طرفی هست ممنون میشم تا تصمیم بگیرم .
    ممنون .
    موفق باشید .
    خواهش می کنم اسمش Heat Deafens است اما تکنولوزی بکار رفته در این محصول Heat Shift است
    کلا فرق نداره که مکش هوا به بیرون هست یا به داخل کلا این خنک کننده برای محصولاتی که دارای روزنه هوا در قسمت تحتانی هستند توصیه نمیشه چون مانع ورود یا خروج هوا میشه
    این محصول برای لپ تاپ های فاقد روزنه مثل اپل که دارای بدنه آلومینیومی هست و دما رو ازداخل به بدنه منتقل میکنه و بدنه به این خنک کننده کاربر دارد

8. این کاربر از roozbeh1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

خواهش می کنم اسمش Heat Deafens است اما تکنولوزی بکار رفته در این محصول Heat Shift است
    کلا فرق نداره که مکش هوا به بیرون هست یا به داخل کلا این خنک کننده برای محصولاتی که دارای روزنه هوا در قسمت تحتانی هستند توصیه نمیشه چون مانع ورود یا خروج هوا میشه
    این محصول برای لپ تاپ های فاقد روزنه مثل اپل که دارای بدنه آلومینیومی هست و دما رو ازداخل به بدنه منتقل میکنه و بدنه به این خنک کننده کاربر دارد
    خیلی ممنون از راهنمایی .
    پس ما باید یکم به سر و صدای فن ها عادت کنیم . .
    موفق باشید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه abolo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    اگر ممکنه اکسپرس کارتهای سونی رو به من معرفی کنید و بگید کارشون چیه وقیمتش چنده؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من می خواستم یه لپ تاپ بگیرم . مشخصات داشتم دادم حدود قیمت هم می دونستم . ولی فروشنده می گه ،مشخصات همون فقط 1 گیگ رم از اونی که من گفتم کم تر داره .

می خواستم بدونم هزینه 1 گیگ رم لپ تاپ چه قدر هستش .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    من يه inspiron 1564 گرفتم.
    سوال من درباره مودم هستش
    به نظر شما مودم دل بگيرم(بدون گارانتي) يا مودم كاسپر (1 سال گارانتي) ؟
    ممنون

آخر فروم باز piroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    من يه inspiron 1564 گرفتم.
    سوال من درباره مودم هستش
    به نظر شما مودم دل بگيرم(بدون گارانتي) يا مودم كاسپر (1 سال گارانتي) ؟
    ممنون
    مودم دل با گارانتی
    به هیچ وجه بدون گارانتی توصیه نمیشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

مودم دل رو بعضی از 1564 ها کار نمیکنه انگار

15. این کاربر از majid_3ma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •